Regisztráció Blogot indítok
Adatok
David Ogilvy

66 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burzsuj Egy gyűrű mind fölött 2020.03.01 11:52:47
Hát bizony kevés olyan ékszerház van, amelynek darabjairól bizony rögtön beugrik, honnan is való. A Bvlgari ezek közé tartozik, nem csak óráikat (Octo modellek) lehet viszonylag könnyen megkülönböztetni, de a gyűrűk tekintetében valóban egyedit alkotnak. Ezt a vonalat viszi tovább a februárban…..
A Balatonnál egyre több a színvonalas program, és szerencsére ma már a gasztronómia is rendben van, hiszen a jó borok mellé, jó ételek - pontosabban éttermek - is akadnak. A mi szívünkhöz az északi part mindig is egy kicsit közelebb állt, mint az olaszországi lido-ra hajazó déli…..
Az LG piacra dobta a felokosított "digitális képkeretet", amely mellesleg tévéként is funkciónál. Az élmény 165 centiméteres képátlóval mindössze 3,2 millió forintba kerül, de persze van ennél nagyobb és drágább is!..
Burzsuj Újragondolt gyógylikőr 2017.04.18 03:03:53
Nem feltétlenül tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, hogy ami a magyaroknak az Unicum, az a németeknek a Jägermeister. A szintén családi kézben lévő cég a világ egyik legnagyobb gyógynövénylikőr-gyártója, amely nemrég különleges kiadást dobott a piacra...
Az ember elsőre azt hihetné, hogy egy edzőterem esetében már nem nagyon lehet újat mutatni. Erre itt van Budapest legújabb egysége, amely nemcsak menő vagy trendi, de abszolúte burzsuj-kompatibilis. Ideje ízlelgetni az új kategóriát: Fitness Music Club. A hétvégén mindez ráadásul ingyenesen…..
Hogy hogyan kell alváshoz öltözni? Természetesen egy alsónemű és egy póló is megteszi - azért ne a napközben használt legyen -, de hát ugye ezt is lehet igényesen csinálni. Az életünk mintegy harmadát (8 óra munka-8 óra pihenés-8 óra szórakozás) tölthetjük a célnak megfelelő öltözetben is, sőt, egy…..
A vagyon és a tradicionális családi háttér felelősséggel jár. A gazdagságot ugyanis nem csak megélni - rosszabb esetben felélni kell -, hanem tudni kell vele együtt is élni. Az újgazdagok (és most a szó nem pejoratív értelmében) ilyen szempontból nehezebb helyzetben vannak, hiszen egy többgenerációs…..
A zimankóból eddig ugyan csak kis ízelítőt kaptunk, de ami késik, nem múlik. Éppen ezért érdemes a bőrápolásra is gondolni, hiszen a hideg idő miatt indokolt a megszokottnál is nagyobb figyelem. A mai ajánlónkkal a magyar heteket folytatjuk, hiszen egy újabb hazai márkára hívjuk fel a figyelmet...
Az Indiai-Óceán számos kincset rejt a Maldív-szigetek, Mauritius vagy éppen a Seychelle-szigetek mellett. Az itthon talán kevésbé felkapott desztinációk közé tartozik Sri Lanka, a kereskedelmi szempontból immár kétezer éve fontos sziget pedig egy burzsujnak nemcsak a kókuszpálmás tengerpartok miatt…..
A nyár ugyan még kitart, de már nem árt tervezni a hidegebb napokra. A Karib-tenger szigetvilága jó választás lehet, ezen belül is ott van Martinique, amely a tenger szerelmeseinek és a gasztro turistáknak egyaránt megfelelő célpont lehet. Egy kis Európa a világ másik felén! A jogi státuszát…..
Burzsuj A világ jó helyei: Miami 2016.06.30 08:30:00
Florida nem csak az amerikai nyugdíjasok paradicsoma. A félszigeten a Golf-áramlatnak köszönhetően szinte mindig - talán a legjobb októbertől áprilisig - kellemes az időjárás, és bizony tenni- és látnivaló is akad bőven. Mindehhez Maimi tökéletes kiindulópont lehet. Kultúra, szórakozás, ja, és éljen…..
A business osztályon természetesen egy kicsit minden jobb. A székek kényelmesebbek, nagyobb a hely, és egy picit más a kiszolgálás is. Többek között mindenkinek jár neszeszer, amiben a hosszabb utazáshoz legszükségesebb dolgokat találhatjuk meg...
Az interneten számtalan útikalauzból választhat a kifinomult utazó, de mi ezúttal egy olyan különleges utazási oldalt találtunk, amely jelenleg nem kevesebb, mint 89 úti célt mutat be viszonylagos részletességgel, számos hasznos alapinformációval és jó néhány insider-tippel...
Egy régi sorozatunkat elevenítjük fel ismét, sőt immár nem csak kis hazánk jó helyeit, de távolabbi célpontokat is ajánlunk. Az első ezek közül Amszterdam, egy város, amelynek van stílusa, és itt most nem a sütiket/nyalókákat áruló kávéházakra vagy a kirakatokban ülő…..
Burzsuj Ajándék geek burzsujoknak 2015.12.23 13:12:47
A későn ébredő ajándékvásárlók örülhetnek, ez a poszt talán segít megoldani a gondokat. Persze csak akkor, ha éppen egy geek burzsuj az ajándékozott. Stílusos és brutálisan erős, valamint minden lehetséges tulajdonsága prémium. Na jó, egy picit nehéz, hiszen mindez egy…..
Egy tengerentúli út ma már egyáltalán nem kell, hogy kimerítő legyen, így az is elképzelhető, hogy a 8-10 óra után viszonylag frissen szálljunk le a repülőgépről. Ehhez persze legjobb az első osztály – ilyen távra egy burzsuj csak ott utazik, de érdemes megnézni, milyen…..
A tengerentúli burzsujoknak minden sokkal könnyebb. A legjobb példa karácsony előtt, hogy nekik bizony minden évben ott a segítség, hiszen nagyszerű ajándéklistát állít össze a Neumann Marcus. Az idén 89. alkalommal kiadott mintegy 200 oldalas katalógusban mindenki talál magának…..
Gyorsaság, tárhely, könnyű kezelhetőség, és rengeteg innováció, még olyan is, amelyet legfeljebb nem használunk. A fenti kritériumok elég sok mindenre vonatkozhatnak, de talán az eszköz mindegy is, hiszen ha mindegyik tulajdonsággal rendelkezik, akkor biztos, hogy burzsuj…..
Jövő tavasszal nyílik meg az ötödik Four Seasons Hawaii-on. A luxusszállodák gyakorisága egyáltalán nem meglepő ezen a vidéken, az viszont igen, hogy ez lesz az első, ami Honoluluval egy szigeten van. Az oahui Four Seasons egyik nagy előnye, hogy a nemzetközi repülőtértől…..
2015-re bátran kijelenthető, hogy az informatika felfedezte magának az óraipart. Ez immár nem csak abban nyilvánul meg, hogy a techcégek egyre-másra rukkolnak elő okosóráikkal, de azzal is, hogy az időmérőknél sok-sok évtizede bevett megoldások is megjelennek a legújabb…..
Idén végre eldőlt, milyen evolúciós irány felé mennek tovább az okostelefonok, amit röviden úgy is megfogalmazhatnánk, hogy a nagy az új kicsi. Az apró mobilok világát az okostelefonok megjelenése döntötte meg, melyeknek szüksége volt legalább egy viszonylag nagyméretű…..
A laptop-tablet hibridek már nem számítanak akkora újdonságnak, mint néhány hónappal ezelőtt. Két ilyen után egy harmadikat is kipróbálni nem hangzik különösebben izgalmasnak, az Acer Aspire Switch mégis tudott meglepetéssel szolgálni, méghozzá egy óriásival. Az alapok a…..
Vagy menj el te magad. Vagy add át a nyereményed egy szerettednek – minden csak rajtad múlik, miután helyesen válaszoltál egy kérdésre és megnyerted a játékunkat. Bizonyára hallottál már Oscarról – ha pedig esetleg mégsem, akkor is szinte biztos, hogy láttad már a munkáját…..
Burzsuj Ha nem kell a billentyűzet 2014.06.20 11:01:05
Örömteli, hogy immár nem kell dönteni a laptop és a tablet között, hanem a kettőt egyszerre is beszerezhetjük, de – mint azt a Burzsuj olvasók jól tudják – mindig van feljebb. A laptop-tablet hibrideknél ez első körben a szétválaszthatóságot jelenti: táblagépként…..
Laptop, vagy tablet? Tablet, vagy laptop? – forgolódhatsz éjszaka álmatlanul számítógép vásárlás előtt. A döntés pár évvel ezelőtt még nem lett volna nehéz, ha fontos szempont a hordozhatóság, mostanra viszont a tabletek is annyira erősek, hogy lényegében mindenre…..