Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dömpike

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára sokan próbáltátok, még többen olvastatok róla: pár napja próbajáratra indult a 86-os vonalán az új budapesti szuperbusz, kinek neve MAN Lion's City GL. Ötajtós, áttetsző csuklóval felszerelt monstrum, modern információs rendszerrel, 10 518 köbcentis, 320 lóerős…..
addict Csomagolt banán? WTF? 2011.03.05 18:00:00
Ahhoz hozzászokhattunk már, hogy a marketingesek elkeseredett kísérleteket tesznek arra, hogy egy szokványos termék megújításával, akárcsak újracsomagolásával figyelmet generáljanak körülötte. Időnként azonban mégiscsak születnek olyan megoldások, amire az ember felkapja a…..
dömpike 2011.03.06 03:52:08
@kermi: nálam nem áll el a banán 4-5 napig. Rothadás megelőzése érdekében azonnal felfalom. Kibontani nem szoktam úgyis tudom mi van benne:)
Subba Epic: Helena 2011.02.28 16:02:00
Helena Bonham Carter arca, miután felolvasták a "Legjobb női mellékszereplő" kategóriában a nevét:..
dömpike 2011.02.28 23:55:41
@Fleischmeister: "Különös nőszemély, nemhiába Tim Burton egyik kedvenc színésznője."
Ja Annyira lájkolja, hogy véletlenül feleségül is vette.:)
Hiába nyitott jól a Fringe pénteken, a tiszavirág életű feltámadást a menetrendszerű visszaesés követte, és ugyan múlt pénteken a demóban ismét 1,5-öt hozott a sorozat, ez nemigen lesz elég a túléléshez. Kár lenne pedig a sorozatért, mert Walter karakterével mindenképpen…..
dömpike 2011.02.22 00:43:04
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok marketingértéke meglehetősen magas: hárommillió dollárért cserébe százmilliós nézettség, ráadásul a nagydöntő alatt az emberek kifejezetten szeretnek reklámokat nézni, így nem fenyeget az a veszély, hogy átkapcsolnak róla valami másra.…..
dömpike 2011.02.06 19:05:49
@agent T:"Másoknak: HAZUGSÁG, hogy mindig az amcsifoci fanok támadják le az európai labdarúgást, hogy szar."
Én az itt megjelent cikkre gondoltam spec. 1 olyat sem olvastam, hogy nézzetek eu vagy magyar focit csak azt, hogy az nfl fanok szídják a "soccer"-t. De legalább tudom kikkel állok szemben. Olvasott szöveget értelmezni képtelen funkcionália analfabétákkal. Azt hiszem innen kezdve nincs miről tárgyalni.
u.i.: Most már értem miért szeretitek ezt a "sportot"
dömpike 2011.02.06 19:12:03
@agent T: Sajnos irni sem tudsz csak rni. Nem is várom el, hogy értsd amit írok.
dömpike 2011.02.06 19:15:38
@agent T: Köszi
A nasty fiú estei… V., a húsz év körüli, fekete hajú lány felöltözve fogad. Alakja nyúlánk, formás, arca szépsége elmarad emögött. Kedvesen mosolyog, de érződik rajta, hogy (már csak a koránál fogva is) élettapasztalatok és bizonyos mennyiségű intelligencia…..
 Csekély publicitást kap a honi sajtóban és a blogközösség vitafórumain is, de az Orbán-kormány tevékenységét közel sem övezi akkora idegenkedés, mint amennyire azt egyesek itthon láttatni szeretnék. Időről időre találkozhatunk ugyanis méltató, elismerő véleményekkel…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
dömpike 2010.12.30 07:48:36
@_A_ Közbiztonság Szilárd: "Ha mindezek magyarul hangzanának el, akkor is ezt mondanád?
Ha tényleg tanár vagy, nem szívesen bíznám rád a gyerekeimet... Merthogy nem vagyok biztos abban, hogy te olyan pontosan látod ezt, mint gondolod. Valószínűleg ezért is tart itt a mai gyerekek nevelése, ahol tart, mert ilyenek a tanáraik."

1. Nem magyarul hangzott el.
2. Miért nem a vv nevü kultúr mocskot akarjátok beszüntetni? (jelzem az magyarul ontja a mocskot 16-35 közti CÉLKÖZÖNSÉGRE)
3. szerintem jól látja a tanár, és nem egyedül az ő feladata megvédeni a gyerekeket attól, hogy a sötét oldalt válasza a kölyök hanem a szülőké is és az államé is. gondolom ő nem játszik be az órán hasonló témájú művészetet, és ha emellett még bele is eröltette a nebulók fejébe a tananyagot akkor elvégezte a feladatát. Ja azt elfelejtettem, hogy mindezt éhbérért.
4.Volt ebben az országban 3 nagyon szégyenteljes időszak. 2 nacionalizmusból eredő világháború és k.b. 40 év kommunizmus ahol megmondták mit csinálj, gondolj,viselj és érezz. Úgy érzem, hogy viktor és bűnbandája képes lessz de legalábbis törekszik ezt a 2 undorító dolgot egyszerre megvalósítani, ahogy látom sikerrel. Szeretnék diszidálni a magyarországhoz képest a demokrácia fellegvárának nevezhető Venezuelába esetleg Türkmenisztánba. aki tud segíteni írjon.
          Karácsony van és mindenki ajándék után szaladgál, de azért nem kell megőrülni teljesen, ugye? Úgy alakult, hogy ma a belvárosban volt dolgom, és ha már ott voltam meglátogattam néhány üzletet az Andrássy úton, hogy…..
A lájkvásárlás (azaz cserébe azért, hogy valaki csatlakozik egy rajongói oldalhoz pénz vagy bárminemű juttatás felajánlása) elvileg ellenkezik a facebook szabályzatával, ennek ellenére láthattunk már rá példát külföldön és itthon egyaránt. A Jack in the Box…..
Aláírás nélkül került fel az országgyűlés honlapjára egy törvénymódosítás, amitől a szakszervezetek Gaskótól Borsikig összefosták magukat. A kormányszóvivő akkor cáfolta, hogy a kormány készülne a sztrájktörvény módosítására, de a múlt héten két fideszes…..
Egy jó szemű Homár-olvasótól kaptuk a tippet, miszerint a Tv2 Tények című műsorának meg kellene változtatni a címét, mert amit bemutatnak, annak csak bizonyos százaléka tény, már ha egyáltalán. A tévében december 8-án sugárzott riportban például egy Lipótmezőn rendezett…..
A magyar postás legalább világhírű, mert mindent képes kilopni a levélből-csomagból. Ugye, milyen könnyen dobálódzunk az olyan szavakkal, mint a "mindent"? Igazából arra gondolunk ilyenkor, hogy "szinte mindent". De tévedünk. Igen vicces, sőt fergeteges…..
dömpike 2010.12.03 18:36:36
@Dr Jozef Vengloš: menj el két napra postásnak majd megtudod. rengeteg számlalevél, reklám, családi pótlék, Nyugdíj(igen azt is ők viszik és jelzem szégyenszemre az abból kapott jattnak köszönhetően nem döglenek éhen,mert havi nettó 70/80e forint nem tudom mire elég) szórólap, adjon el legalább 2 biztosítást/hó ja és kaparós sorsjegyet is árulniuk kell. Van köztük tolvaj? Igen van. mind az? Nem!!! nézz utánna mielött lenézően irsz 1 szakmáról te agyoniskolázott.
A jórészt katonák, tűzoltók és titkosszolgák képzését folytató Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem hallgatóit sarcolta meg a Penny Market. A probléma gyökere onnan ered, hogy Budapest X. kerületében a Hős utca, Zách utca és Hungária körút által határolt , 10 hektáros…..
dömpike 2010.11.13 21:30:14
@Lrdx: gyere el abba a parkolóba ahol dolgozok. fél éve kint a tábla, hogy az 1 órás ingyenes parkolás megszünt, de a vásárlók ÉRVÉNYESÍTHETNEK maguknak 1,5 ÓRA INGYENESÉGET 1 mozdulattal, de mind a mai napig tömegével hőzöngenek, hogy hol van ez kiírva? mikor közlöm velük, hogy a bejáratnál akkor jön a lehengerlő válasz: NEM OLVASNI JÖTTEM!!! az ilyen tudatlan, rosszindulatu parasztoktól igenis vegyék el a jogsit, és dögöljenek meg éhen, mert tömegközlekedéssel biztosan nem találna be a melóhelyére.
Miért nincs Fringe? Miért csak most van Hősök? Hova tűnt a Castle? Ezeket a kérdéseket naponta kapjuk kommentben és emailben is, ideje nagyjából rendet tenni a fejekben. A magyar kereskedelmi televíziók nem az amerikai évadbeosztást követik, nálunk nem akkor és nem úgy kezdődik az…..
dömpike 2010.11.05 15:01:25
@Der Beste: viszont ők nem cserélgetik a müsorokat olyan sürün mint a "nagyok" +ha megnézed akkor a viasatnál és a cc-nál mindegy hogy milyen ünnep van ők azt nézik milyen nap van. ha péntek akkor dexter hiába van mondjuk húsvét vagy agusztus 20.-a van. egyébként a fent említett okok miatt azt az évadot amit most nyomnak a vián, tavaly már láttam, és nagyon zsír volt.
f1 Czollner Gyula beszólt Paliknak 2010.10.24 09:34:00
Palik László F1-es kiválása után Czollner az RTL Klub F1-közvetítéseinek vezető kommentátora lett, előtte évekig együtt kommentáltak. Augusztusban leköszönt/leváltották Palikot a Hungaroring éléről, nagyjából az óta nem is közvetít.Esőben köröztek az autók a SC…..
Klasszikus műfaj a hamburgerreklámok összehasonlítása azzal a termékkel, amit a valóságban kapunk az étteremben. Ákos klasszicista fogyasztó, ezért a jól bevált recepthez nyúlt, és lefotózta az újfajta csirkeszendvicset, aztán kollázst alkotott. Bölcsen megállapíthatjuk, hogy…..
Sziasztok!   Segítsetek ha tudtok, mert nem vagyok benne biztos, hogy a cég ahol dolgozom szabályosan, és törvényesen jár el. A cég ahol dolgozom rendszeresen, ellenőrzi az öltőző szekrényeket a dolgozó jelenléte nélkül.   A lakatott, levágják, ha nincs náluk a…..