Regisztráció Blogot indítok
Adatok
turpir

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deborah Feldman (1986) a világ közepén, New Yorkban, egyszersmind teljes izolációban, a metropolisz Williamsburg nevű városrészében nőtt fel. Brooklynnak ezt a negyedét csak az East River és 2-3 kilométer választja el a lüktető Manhattantől. A 200.000 lakó fele ultraortodox zsidó. Párhuzamos…..
Orbán Viktor sorozatos törvénysértéseinek újabb állomásához érkeztünk. Korlátozzák az Alkotmánybíróság jogát, hogy a parlament által hozott törvényeket – vitás esetekben – összevesse az Alkotmánnyal. Olyan törvényt ugyanis nem lehet elfogadni, amely nincs…..
(Lévai Júlia írásához) Bizonyos értelemben szerencsés vagyok, mert a magyar politikai életet kívülről, de nem kívülállóként figyelem. Így aztán nem cipelek magammal semmiféle múltbéli csomagot. Nem jártam gimnáziumba vagy egyetemre azokkal, akik ma politikával…..
Örülök, hogy ennyien csatlakoztatok a Charta XII. kerületi klubjához és annak különösen, hogy a tagok nagy része aktívan is részt vesz a klub életében. Arra gondoltunk, hogy szervezhetnénk egy találkozót, ahol személyesen is megismerhetjük egymást. Az időpont abszolút vita…..
turpir 2010.10.15 23:06:32
@ydoki: elvileg megfelel nekem a 45.hét.