Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NYJetsTD

0 bejegyzést írt és 3035 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kövér László egy paraszt. Nem, ez sértő a több százezer tisztességes magyar paraszt számára. Szóval Kövér László egy sutyerák bunkó. Mindig is az volt, az is marad. Erről teljesen felesleges beszélni. Így ez a mostani felhorgadás is kurvára felesleges. Hadd szánja csak a kettes személyi számú…..
NYJetsTD 2020.04.30 20:53:41
Nagyon szépen összefoglaltad az egészet.
Erről pofázom már évek óta mindenhol. Semmi kreatívitás, semmi valódi munkát igénylő tényfeltárás nincs az ellenzéki képviselőknél. (oké Hadházy kivétel, de ő meg ezekkel a dudikálásokkal megy az agyamra).
Az az igazság, hogy remek fizetésért üldögélnek bent a parlamentben, gondjuk nincs semmire, mi a francért is mozognának, ha az ellenzéki szavazók is csak babusgatják őket. Nem csak a kormánypártot, de bizony őket is számon lehet kérni, sőt, kell is.
Annyi magaslabdát kapnak, annyi mocsok zúdul nap mint nap a fejünkre, ezek meg csak bárgyú szemekkel két dolgot tudnak mondani: ez elfogadhatatlan vs. követeljük. ÉS ennyi. A munka bevégeztetett.
Leghumorosabb, amikor beadványok ezreivel szórakoztatják mind magukat mind szavazóikat is. A fidesz meg az összeset lesöpri az asztalról. A látszatmeló megvolt, irány a kassza.
Sajna lassan bele kellett törődnöm, ezekkel semmire sem megyünk. Pedig a városi lakosság már törölné ezt korrupt bagázst, ez az önkormányzati választásokon bebizonyosodott, de például a falusi lakosság semmiről nem értesül, semmit nem tud, csak szavazz birka módra. Tíz év alatt nem voltak képesek megszólítani őket az ellenzéki pártok. Tíz év alatt nem tudtak gründolni oda egy lapot, egy tévét, nem tudták elérni, hogy legalább a Klubrádió visszakapja az országos frekvenciát. Egy évtized ment a lecsóba. Szerintem ez mindennél jobban jelzi, mennyire gyenge az érdekérvényesítési képességük. Meg főleg a munka moráljuk.
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
NYJetsTD 2019.03.15 09:53:15
A Homárra érkező panaszokon belül számát tekintve rendes esettípus az, amikor olvasónk a Vaterán/ Jófogáson/ Facebook-csoportban vagy hasonló helyen lecsapott a Gipsz Jakab által elképesztően jó áron hirdetett valamire, amiről kiderül, hogy max. levélnehezéknek, felmosórongynak vagy a házasság…..
Két új szereplővel, a szokásos hisztivel és arannyal futtatott szarral, amit akkor is imádok, ha tudom, hogy mesterkélt, ha üvölt róla a megrendezett szituációk kínja, mert a szereplők megnyilvánulásai között van annyi spontán beszólás és fintor, hogy imádjam. És igen tudom, hogy értéktelen, nem,…..
Ma, 2018 március 13-án, 13 óra 41 perckor ez volt az egykoron szebb napokat látott portál címlapján, írta egy olvasónk, majd feltette a költői kérdést, hogy vajon mi a világrekord a témában. Ezt spec. nem tudjuk de pár napja a Pesti Srácok címlapján 21 alkalommal szerepelt a migráns/migráció. ..
NYJetsTD 2018.03.13 20:15:23
@zriff: Senki sem kicsinyli le. De mivel kurvára túltolják, már csak röhögni tudunk az egészen kínunkban. Migránsok Magyarországra nem szeretnének jönni, mégis nálunk ijesztgetik a legjobban a népet. Pedig lehetne a migrációról értelmes vitát folytatni, Ehelyett viszont megy a démonizálás. Senki sem akar ide iszlámot, meg vallási tébolyt (van így is elég), bármennyire is hirdeti ezt a birkapásztor. Csak egy élhető országot szeretnénk. Kevesebb korrupcióval, jobb kórházakkal, minőségibb oktatással, konszolidált politikai és gazdasági térrel. De ehelyett kapunk riogatást, háborús retorikát, "mindenki az ellenségünk" vircsaftot. És rohadjon meg minden olyan ember, akinek egy ilyen címlap tetszik egy szennylap elején.
Sokat utazva feltűnő, hogy Magyarország wannabe légitársasága elég mostohán bánik a nem A-listás nőkkel, ha azok arra vetemednek, hogy jelentkeznek légiutaskísérőnek. A Wizz-sztyuvik szinte mind 40 alatti, magas, sovány, kifejezetten csinos arcú hölgyek és hozzájuk illő urak. Még elvétve sem látni a…..
      Gulyás Gergely fidesznyik politikus felvetette, hogy tulajdonképpen ki lehetne tiltani Soros Györgyöt Magyarországról, ha nem tudja igazolni a magyar állampolgárságát.     Gulyás Gergely elődei, a magyar keresztény jobboldal, hoztak három zsidótörvényt.  Gulyás Gergely elődei, a magyar…..
NYJetsTD 2018.01.19 18:59:56
@Tehéntőgy: Varga Misiről már nem is beszélve....
Naszóval. Van az a mondás, hogy ha sárga és hápog, akkor kacsa, hiába üvöltöd, hogy ló. Ezen egy "eredeti" címke sem segít egyébként. A TV2 új vetélkedője az RTL A Fal című licenszműsorának egyértelmű és pofátlan nyúlása, pont olyan, mint a Való Világ volt a Big Brotherről, és ezzel ezt a részt…..
Az alábbi levél egy ideig egy Mekk Elek epizód leírásának tűnik, aztán hirtelen feltűnik mintegy mellékesen a címben idézett mondat, amitől az emberben felmerül, hogy a nagy szakállal és önbizalommal megáldott szakmai antitalentum helyett Donald Trump lóbálja a sztoriban a szerszámos ládát. Mit…..
Nehéz követni mindazt, ami az MSZP-ben zajlik. Molnár Gyula pártelnök december 1-jén bejelentette, hogy a kampányban Kunhalmi Ágnes lesz a szocialisták "arca", tegnap meg már azt javasolta, fogadják el Karácsony Gergely ajánlkozását a miniszterelnök-jelölti posztra. Az MSZP olyanra készül, amire…..
Csoda történt: Tállai András a NAV elnöke elment Mezőkövesdre és hirtelen csökkenni kezdett a benzinár. Minderről Facebook-poszt is született. Üdvözöljük újra a kádárizmusban! ..
NYJetsTD 2017.11.12 17:46:54
Nehéz órák után született meg a KFC mintaszerű közleménye. A közlemény nyugvópontra fogja vinni a rendkívül kellemetlen és megdöbbentő krízishelyzetet, és csökkenti koradelelőtt óta erősödő nyomást a KFC-n. Szinte minden ott van a közleményben, aminek lennie kell. Sebtében készült (nyelvileg…..
NYJetsTD 2017.10.25 09:27:35
@Vas Dora: Na jó, ezek szerint krízis perverz vagy. :-D

Viszont az élet megint megcáfolt szinte mindenkit. Nem véletlenül kutatják a modern ember információ befogadó kapacitását. Jelenleg ott tartunk, hogy egy 17.században élt embert kb. 10-12 év alatt ért annyi információ, mint egy ma élőt egyetlen nap. Ez elképesztő. Viszont egyben a balhék többségének ez egy remek menekülő út. Tíz nappal a történtek után, már alig esik szó a KFC ügyről. Hiszen van helyette zaklatási balhé, fociválság, október 23, és még ezer téma. Gyakorlatilag további válság kommunikáció nélkül elsimul, elsimult az ügy. Éhen fogsz halni :-D
NYJetsTD 2017.10.26 10:42:14
Most kevés az időm, de azért pár szóban:

"ilyen szépen vásárolgatják a főoldali index-bannereket"
ez jó volt nagyon, telitalálat! :-)

"Miért halnék éhen? --ezt kérlek, világítsd meg"

Viccet nem szoktam, de most kivételesen, bár szerintem ezt nálam te ezerszer jobban tudod... csak azon morfondíroztam az ügy kapcsán, hogy mennyire lerövidült egy-egy probléma, egy krízis utóélete az utóbbi években. Két évtizeddel ezelőtt még hetek múltán is beszéltünk egy ügyről, ma már az is csoda, ha három napig egyáltalán az első oldalon szerepel. Ezért a válság menedzselése új kihívások elé néz, sokkal gyorsabban kell reagálni (akár pár órán belül), viszont utána pont az ellenkezőjét igényli minden ilyen ügy, hatalmas csendet, megszokott napi működést, "mintha mi sem történt volna"- majd ezt követően egy rendkívül kedvező akciót, amivel a tömegek gyakorlatilag újra magunk mellé állíthatóak. Most ezt teszi a KFC is, láthatóan rendkívül profi módon. Szóval a válság kezelők sem heteket, hónapokat fognak egy cég megmentésén fáradozni, ki fog merülni a munkájuk pár órában. (persze most kicsit túlzok, de tényleg átalakul ez a szakma is).

Ha a konkrét ügyet nézzük, tipikus kelet-európai helyzetbe botlunk. A biztonsági cég kiválasztása, szűrése, a dolgozók felkészítése, a műszak váltások koordinálása, mind mind ezernyi problémát vett fel még egy multinál is (pedig a franchise leírásban elméletileg ez is tökéletesen kimunkálva szerepelhet). Ezekben a régiókban még mindig nagy a korrupció, a mutyi, a személyi állomány borzasztóan stresszes, nehéz minőségi és elkötelezett munkaerőt találni ezekre a nem túl magas presztízzsel bíró helyekre. Elmondhatjuk, hogy szinte csak idő kérdése volt, mikor csattan el az a bizonyos pofon. Sőt, a hozzászólásoknál többször olvastam, már előtte is történt hasonló, csak most rossz személyre szállt az ihlet.

De ettől függetlenül a KFC, ha pár órával lemaradva is, de tényleg korrekten, okosan állt a dolgokhoz, most már csak arra kell ügyelniük, a következő hónapokban nehogy történjen valami hasonló. Forgalom kieséssel nem hiszem, hogy nagyon számolniuk kellene, ha ki is esett pár millió forint bevétel most, egy nagyobb lélegzetvételű akcióval egy nap alatt vissza pörgetik ezt.
Mennyire kiábrándító lehet megtudni egy ételről - amit az egészséges életmódod miatt rendszeresen fogyasztasz, de szeretni nem szereted - hogy nem is egészséges! Pedig sajnos sokszor becsapjuk magunkat ilyen ételekkel. Íme 10 ezek közül:..
Nagyjából megvan arra a válasz, miért utálják annyira a Momentumot az úgynevezett ellenzék tagjai - ezen belül is toronymagasan az MSZP - és miért nem teszi ugyanezt a Fidesz. Nem, nem valószínű, sőt meglehetősen kizárt, hogy a Fidesz tartaná életben a pöcsözőket. A nagy ellenzéknek egyetlen esélye…..
NYJetsTD 2017.08.30 22:42:40
@berne: kénytelenek lennének. Csak helyesen kell megfogalmazni a szerződést.

@nick papagiorgo: 1, igen, komolyan. 2.kénytelenek lennének 3. ez csak azt igazolja, a választási törvény rossz.
NYJetsTD 2017.08.30 22:42:45
@killercsiga: ebben van igazságod, de a választási rendszer megváltoztatása nélkül még a remény is elhal. Természetesen én is tudom, hogy rengeteg ellenzéki megélhetési politikus van, aki már hát éve morzsolja szét a lehetőségét is a normális politizálásnak. De amíg a nép rájuk is szavazz...

@Dorottya Veres: "Óhogyne.. csak tippelek... ti írnátok a szabályokat, mert ti mindig tudjátok, mi a normális, mi az európai.."

Sejted, hogy ezzel a "ti" dologgal nem tudok mit kezdeni? Én nem vagyok "ti", nem járok szavazni, nem tartozom senkinek, senkihez sem. Csak elmondom, mit gondolok...

@legális:
1. Kíváncsivá tettél
2. Ilyet nem írtam, nem tudok nem létezőre válaszolni
3. Teljesen megfelelő a megnevezés, ezt mindenki pontosan tudja, érti.
NYJetsTD 2017.08.30 22:43:05
@Exploiter: A normális szabály elsősorban arányos. Másodsorban a lehető legkisebbre szorítja a csalás lehetőségét. Az már egy másik kérdés, hogy egy közel tízmilliós országban csak korruptak, szerencsétlenkedők, ostobák és akaratos félkegyelműek közül lehet választani. De ez nem csak az ő hibájuk.

@vaffanculo: Igazad van, korrigálom nagyra :-)

@Rébusz: Én nem írtam, hogy erre a mixre bíznék bármit is. Én csak azt hangsúlyozom, hogy sem a választási rendszer, sem a lebonyolítás, sem az ellenőrzés, sem a külföldön élő magyarok szavaztatása nem szabályos, nem korrekt, nem igazságos. Az összefogás csak erre szólna.
Halottról jót vagy semmit. Rendben. Akkor a halottról semmit. Ám arról, amit itt hagyott, amit szanaszét barmolt, amit lezüllesztett, arról azért lehet írni. Meghalt Arthur Finkelstein, a Fidesz fantasztikus kampánytratégája, a mocsokkampány, a hányadékkommunikáció pápája, aki az ember…..
Az, aki a Laposföld Társasággal érdemben foglalkozik, az egy kretén. Sajnálom, de nincs rá más szó, esetleg a barom, na jó, a tudatlan, ostoba véglény is, de itt tényleg kimerült a szókincs, oké, ha minden kötél szakad, a faszt még ki lehet mérni rá, határeset, ugye. Az RTL Fókusz című műsora soha…..
NYJetsTD 2017.08.07 20:56:56
@ComLo: basszus, esküszöm, megsajnáltalak. De a faszért költözöl az Antarktiszra, minden más helyen be lehet szerezni káposztát, tésztát, és fúj, fúj cukrot...

@Bobby Newmark: "Az általános választójog a világ legnagyobb faszsága volt, azért tartunk most itt"
Egyetértünk. Valószínűleg már a görögök is egy szinthez kötötték, azután eljutottunk oda, hogy akár két kiló krumpli plusz tíz májkrém is elég egy szavazat demokrácia mentesítéséhez és akkor még "legyen táncról" nem is beszéltem....

@FlybyWire: Jól van, tudtam, hogy többen rácuppannak, mondd, hova küldjem a mea culpát cukrosan... :-)
Ez a kenyér. De ennél sokkal több!..
Amikor Budapesten járt, megkóstoltam a Mákkal kopperációban kínált menüjét, és egyből el is határoztam, hogy sürgősen meglátogatom. Összejött...
A testünk nagy részt folyadékból áll, így a túl kevés folyadékbevitel komoly problémákat okozhat. Mivel 60 % vízből állunk belülről, elég erőteljesen érezzük a dehidratáció negatív hatásait. Fáradékonyabbak leszünk, kevesebb lesz az energiánk, nyűgösödünk és fájni kezd a fejünk. Egy felnőtt ember…..
2004. november 22, Plano, Texas. John Schlosser a munkahelyéről betelefonált a rendőrségre, és kérte, hogy nézzenek rá az otthon lévő feleségére, Denára. A férfi szerint Dena pár perccel azelőtt azzal hívta fel őt, hogy bántotta a közös gyermeküket, a 11 hónapos Margaretet. John azt is elmondta,…..
Tóth Kata egy olyan jószándékú civil, aki régebben szociális munkásként dolgozott, de most is támogatja, segíti a hajléktalanokat. Napok óta próbál segíteni egy 73 éves, kerekes székes hajléktalannak. Az erőfeszítéseinek hála, a férfi nem fagyott meg az utcán. Tóth Kata a hiábavaló küzdelemben…..
Mészáros Lőrinc, az ország legsikeresebb gázszerelője, 2011-től Felcsút polgármestere, ma már a leggazdagabb magyarok egyike. Sikereivel nem büszkélkedik, pedig az bizony akad szép számmal: állami megrendeléseknek és befolyásos barátainak köszönhetően sorra nyeri a közbeszerzéseket, földbirtokai…..