Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gmfalcon

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 10 leggonoszabb program, amely térdre kényszerítette az internetet!   Összegyűjtöttük 10 olyan vírust, amely térdre kényszerítette az internetet a történelem során. Érdemes megtekinteni, milyen pusztító tud lenni egy egyszerű kis program. A vírusokat általában nem magánemberekre élezik ki, abban…..
A blog utolsó napjai a visszatekintés jegyében telnek, úgyhogy itt egy videó a szerintem 10 legjobban sikerült videómról (Nagyjából spoilermentes). Hogy ne tűnjek nagyképűnek, természetesen majd jönnek a legrosszabb videók is ;) Majd még készül 2 további visszatekintő is,…..
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
Izgi,mi? Küldte:Ben_G  ..
Holnap lesz megint egy bejegyzés a második villám nyereményjátékról, de a tényleges videó Szerda este 20:30-kor lesz látható abban a bejegyzésben.És jó nehéz részletet fogok kiválasztani! (Mondjuk ezt hittem múltkor is)Ja és az előzőnek a nyerteseit a hétvégén fogom tudni…..
A Playpark nevű újság megkeresett, hogy aktuális kiadványuk promójáért felajánlanak 3 példányt és én ebben nem láttam semmi kivetnivalót, hiszen ti fogjátok megkapni őket. A következő 7 napon belül 3 videót fogok megjelentetni, ahol egy NAGYON RÖVID részlet…..
Ha esetleg valaki tud németül és a teljes történetet utánaolvasná, akkor itt megteheti. Sok mondatnak tényleg nincs értelme, hogy miért mondják azt. És ha esetleg még több játékmenetet nézne a csodás játékból, akkor itt egy videó, amit egy francia vett fel. Ismerve történelmi…..
gmfalcon 2011.01.04 17:45:21
@Andy Lightning: legalább a "pesszimista" szó jelentését nem ártana ismerni, ha már így dobálózol vele :) Egyébként örülök, hogy ez a dolog ekkora boldogságot okoz, szürke hétköznapjaid lehetnek...
ILYEN NINCS! Helló Freddy, Tomek vagyok!   A repülés taktikát alkalmazva próbáltam a háztetőkön keresztül eljutni a pálya végére és olyan "sormintát" láttam ami nagyon ismerős volt :D ..
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..