Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nickdundee

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Herman Melville klasszikus regénye, a Moby Dick megélt már néhány filmverziót, ezúttal Ryan Little forgatott a könyv alapján egy felettébb olcsó produkciót. Az 5 millió dolláros alkotás az Age of the Dragons címre hallgat és a Moby Dick cselekményét  "némileg"…..
Filmdroid Drive Angry 3D poszter 2010.10.14 21:48:16
A Véres Valentin (My Bloody Valentine) remake után a rendező, Patrick Lussier és Todd Farmer újra közös projekten dolgozott, a Drive Angry akció-horrorhoz sikerült megnyerni a nem annyira nehezen megszerezhető Nicolas Cage-t, aki kitör a pokolból, hogy bosszút álljon lánya gyilkosán.…..
Alakul a Men in Black 3 szereplőgárdája, mint ismeretes Will Smith és Tommy Lee Jones újra eljátssza a két fekete öltönyös űrlényekkel foglalkozó ügynököt és a történetben helyet kap az időutazás is, a két főhős visszautazik Josh Brolin (mint a fiatal K), Emma Thompson és…..
Filmdroid Alex Cross visszatér 2009.12.17 18:47:59
James Patterson regényhősét, Alex Cross nyomozót eddig kétszer láthattuk a gyöngyvásznon Morgan Freeman megformálásában, először A gyűjtő került a mozikba, majd pár évre rá A pók hálójában. A szerző nem vált meg a megfilmesítési jogoktól, azok a birtokában vannak és…..
Ben Affleck rendezői debütálása, a Hideg nyomon (Gone Baby Gone) csak a kasszáknál nem aratott sikert, ám A tolvajok városa (The Town) már jobban muzsikál pénzügyileg, a Warner pedig felkérte Afflecket, hogy dirigálja le a Tales from Gangster Squad thrillert. A történet a 40-es…..
Filmdroid Drive Angry 3D előzetes 2010.10.15 10:50:56
Nicolas Cage mikor tudott utoljára kőkemény főhőst megformálni? Úgy értem, hogy próbálkozott néhányszor, de inkább csak az unalom látszott az arcán. A Veszélyes Bangkokban, a Szellemlovasban vagy akár a Next - A holnap a múlté filmekben többször volt érezhető, mintha inkább…..
Döntésre juthatnának, hogy mi legyen a Top Gun 2-vel. Az első rész Jerry Bruckheimer producer egyik legnagyobb sikere volt és Tom Cruise is ezzel vált egy csapásra világsztárra. Bruckheimer próbálkozott összehozni a folytatást, majd Cruise akarta megvalósítani a  második…..
Paul Verhoeven már maga mögött tudhatja azokat a dicső napokat, mikor a stúdiók rá mertek bízni egy megaköltségvetésű filmet, a Showgirls bukása egyértelműen nem vetett rá jó fényt és a Csillagközi invázió (Starship Troopers) sem muzsikált valami fényesen a pénztáraknál. A…..
Filmdroid Lords of Salem poszter 2010.10.14 10:55:48
Rob Zombie jövőre lát hozzá következő horrorfilmjéhez, a The Lords of Salemhez, amelynek cselekménye a mai modern Salemben fog játszódni, ahol feltűnik néhány 300 éves boszorkány. Zombie felettébb örül, hogy a Haunted Films és az Alliance Films berkein belül dolgozhat, ugyanis a…..
Vince Vaughn és Owen Wilson az Ünneprontók ünnepe (Wedding Crashers) után ismét együtt játszhatnak a 2 Guns akcó-vígjátékban. A forgatókönyvet Blake Masters, a Vértestvérek (Brotherhood) sorozat írója tette le az asztalra és a középpontban két ügynök áll, akik azt hiszik a…..
Noomi Rapace - Ha a tetovált lány (The Girl with the Dragon Tatto) után nem vésődött be a színésznő neve, akkor itt az ideje, hogy megjegyezzük. Miért? Mert Hollywood azon van, hogy sztárt faragjon a hölgyből. A Sherlock Holmes 2-ben már biztosan benne lesz és ha Natalie Portman nem…..
A Transformers 3-ban ez a járgány is látható lesz és nem az Autobotok csapatát, hanem az Álcákat erősíti. Hogy ki ő? Ó, hát csak egy régi ismerős, Megatron. Úgy hírlik az Álcák vezetője így fog festeni, ha átalakul. Én erre azért nem vennék mérget, a Transformers 2 előtt…..
Rodrigo Cortés fogja rendezni a Red Lights thrillert, az egyik főszerepre korábban már sikerült megnyerni Sigourney Weavert, a másik központi figura megformálására Robert De Niro szerződött le. Cortés szándéka az, hogy azt próbálja filmjében bemutatni, hogy az agy nem a valóságot…..
Az Empire tette közzé Darren Aronofksy filmjéhez, a Black Swanhoz készült 4 promó posztert. A fesztiválokon eléggé kedvelték a thrillert (imdb 8.9), Észak-Amerikában december elején mutatják be, hozzánk is befut majd valamikor. Natalie Portman egy balerinát játszik, aki egy darab…..
Rengeteg olyan regény íródott itthon az évtizedek alatt, amely könnyedén képezhetné az alapját egy-két nagyobb költségvetésű hollywoodi filmnek. Jómagam inkább a ponyva-illetve szórakoztató regényeket (azon belül is sci-fi vagy fantasy) részesítem előnyben, úgy gondolom, hogy…..
Update: Megcáfolták a hírt, Del Torot nem keresték meg. A Pacific Rim ötletét nem dolgozzák fel a Godzilla filmben és a Legendary teljesen elégedett Dave Callaham forgatókönyvével.  Hollywood mindenből akar egy kicsit, ha valamely film sikeres vagy nagy figyelmet kap és ahhoz…..
nickdundee 2010.10.15 22:40:38
@koimbra: nekem sem volt vele különösebb problémám, szintelen-szagtalan egyszernézhető nyári blockbuster kaland volt, de azért örülök hogy nem készül belőle konkrét folytatás...
A Warner és az Universal összefogott, hogy közösen hozzák tető alá a Black Gold drámát, aminek középpontjában az olaj fog állni. A produkciót az Ellenség a kapuknál (Enemy at the Gates) és a Hét év Tibetben (Seven Years in Tibet) rendezője Jean-Jacques Annaud vezényelheti le. A…..