Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eznemfoglaltnick

0 bejegyzést írt és 333 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajós András új műsorában ún. pillanatművészként mutatkozik majd be, ami annyit tesz, hogy zavarba ejtő helyzetekbe hoz 20 hazai hírességet. A Készhelyzet első adása október 12-én kerül képernyőre a Comedy Central műsorán, ebben Hajós a vendégeit soha nem látott,…..
A valamelyik énekes kimittud győztese nem érzi az interwebet Vajon kikre gondolt, kik azok páran, akik utalni fognak, meg mennyit és különben is miért? Amúgy nektek mi a kedvenc TOP3 slágeretek ettől az Oláh Gergő nevű formától?    ..
A rovatunkban olyan játékokat mutatunk be, melyek felfrissíthetik az embert a rohanó mindennapok közepette. Vagy akár a vasárnapi bevásárlás helyett... A mostani alkalmazáshoz nem kell polipnak lenned, s nem is baj, ha a készüléked "csak" egy érintést tud egyszerre…..
Tavaly november óta lehet Budapesten is használni az Ubert, ami egy szuper app arra, hogy fuvart szerezzünk magunknak a városban. Az várható volt, hogy az első panasz számlázási ügyben fog érkezni, mert a rendszer ugyan felkínálja a számlalehetőséget, de én még nem beszéltem…..
eznemfoglaltnick 2015.03.07 22:50:39
@EVOMAN: "Áfát csaltok...." A taxis meg áfával együtt bassza át az utast, tisztelet a kivételnek. (kb. 50 a 4000ből...)
A taxiban meg nem tudom mennyivel vagy jobban biztosítva...
Az utolsó tíz dal volt már csak hátra A Dal első fordulójából, amiről többször is elmondták, hogy ez talán a legerősebb csoport a háromból. Az előző kettő adást látva sem tudom eldönteni, hogy ez mennyire igaz, mindenesetre viszonylag magas pontszámok is születtek. Az már…..
A Központi Hatalom nevű zenekar úgy akar punk lenni, hogy közben kurvára fosik beleállni a dologba, hiszen a fenti, nem túl fantáziadús vagy különösebben jó nóta szövegében egyértelműen a TV2-s Berki Krisztiánt kutyázzák néhol egészen elképesztően tapló stílusban, de…..
eznemfoglaltnick 2015.02.04 21:13:27
eznemfoglaltnick 2015.02.04 21:14:52
@eznemfoglaltnick: LOL - párszor volt már
Két kamera, egy lakás, két ember és ennyi. Lovász László Lakástalkshow-jára akkor kaptam rá, amikor felhívott, hogy nem mennék el beszélgetni vele? Mondom, oké, megyek, de biztos, hogy én kellek oda? Mondta, ja, ilyen is kell. Megnéztem pár műsort, a tankcsapdás Lukács Lacival…..
eznemfoglaltnick 2015.01.23 09:24:13
@sixx: nincs ezzel semmi baj. A Laci kiwittelte, hogy te szerepeltél, hogy te írtál róla, de szerencsére mindkettőtöket kedvellek. Hidd el, sokkal jobban zavar, hogy Pintér "Rahan" Attila levágatta a haját... :D
Subba Allergiás szexi szájszerv 2014.11.27 17:16:04
Őt egy bogárka baszta ajkon, jój. ..
eznemfoglaltnick 2014.11.27 18:46:40
Hát ez nem egy sikersztori. De vajon a Tesco rendszere nem működött a múlt héten vagy szegény olvasónk van elátkozva? Más is tapasztalt kiszállítási anomáliát? És egyáltalán miért kellett törölni és még egyszer leadni a rendelést? Szia! Nem tudom, hogy volt-e téma már…..
eznemfoglaltnick 2014.11.27 17:12:20
@maximum1: nem, bazdmeg, hanem van egy ilyen szolgáltatás és van, hogy csak kipróbálja az ember, ha tényleg kéne, hogy működik. Vagy nincs kedve, ideje végigmászni rajta. Fasz sem megy ki oda néha (de: az olyan fasz, mint te).
120 kiló.... és ha igen?
Hű de sokszor megfogadtam, hogy nem jövök ide. Verjétek csak egymás szájába nyugodtan. Bárcsak lenne még Tajgetosz (vagy lett volna, amikor születtél)
eznemfoglaltnick 2014.11.27 17:20:50
@igi1: kezelném én...

Én csak az admint nem értem, miért van még ez a blog
Még jó 20 óráig ingyen megszerezhető a Monument Valley, az optikai illúziók költői atmoszférájú logikai játéka. Kötelező darab, nem véletlen, hogy pl. az új Nokia tablet is ezt a játékot használta a promóképeken, de a Nexus 6 reklámjaikban is…..
Marilyn Manson halloweeni koncertjének elég erősre sikerült a ráadásszáma  ..
eznemfoglaltnick 2014.11.02 14:21:48
Az X-Faktor harmadik élő adása alatt végig azt vártam, hogy azok az érzelmek, amiket megszállottan keresnek a mentorok egymás versenyzőiben (mert a sajátjaikban mindig megvannak, jóhogy), bennem mikor törnek már felszínre, de az istennek nem jött semmi az utolsó 10 percig, és akkor…..
eznemfoglaltnick 2014.11.02 11:20:00
@berber oroszlán: ő messzemenően a leggyengébb láncszem. Ilyen modoros pozőrt már rég láttam, pedig Vastag Csaba is ebben a versenyben indult... (és bassza meg nyert...)
Az idei Schönherz Qpa egyik feladata az volt, hogy a játékos kedvű kockaarcok egyetlen éjszaka alatt (este tíztől hajnal négyig) minél több BUBI-t gyűjtsenek össze a Schönherz Kollégium előtti dokkolóban. A városban krúzoló csapatok végül reggelre majdnem 500 bringát toltak…..
Hány Medusa logo van a lakásban? ..
Mindenképpen ott van minden képen ..
Subba Na, már megint a Himnusz 2014.08.14 12:10:47
Jobb dolgunk is volt a hétvégén mint, a Fradi új stadionján, vagy annak a béna megnyitóján flesselgeni. Így hozzánk csak most jutott el, hogy Rúzsa Magdira bízták a Himnusz éneklését. Az első hatvan másodperc után mintha gondok lettek volna a nő hangjával. Vagy csak mi…..
Emlékszem, még a kínai Android forradalom derekán, amikor keleti testvéreink elkezdték gyártani a 2.1-es ROM-okkal felszerelt iPhone külsejű Androidos telefonokat, némi borzongással láttam a bejött készülékeken, ahogy a tulajdonosuk kihúzott belőle egy 30 centis, régi rádiókon…..
  Ezért aztán kár volt kijönni a villából.  ..
A Smartmobile 2014 konferencia egyik engem kiemelten érintő témája volt a Dr Sabjányi László által tartott előadás, aminek a címe: Az európai mobil távközlési piac jövője.  Ez a terület szorosan kapcsolódott a Yanner által már megemlített…..
Leszarom a politikai korrektséget, ha valaki annyira hülye, hogy egy műsoron belül képes háromszor is bukni, melyek közül ez egyik esetben a feladvány ki volt rakva teljesen, csak fel kellett volna olvasni, hogy BEJUSSON AZ EGYMILLIÓ DOLLÁROS BÓNUSZKÖRBE, azt nem lehet másként…..