Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nol

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a közgázon 3 héten belül ma harmadszor is bombariadó volt, ezért még van időm reggel egy posztra, lássuk mit találtam:Újabb kép került ki a külföldi divatblogokra Mihalik Enikőről. A kérdés csak az, hogy ez egy Vogue-nak készült kép, amely nem került be a lapszámba,…..
Varánusz Meztelen tagság 2010.01.16 08:00:00
Ennek a videónak a linkjét most kaptam mélben. Aki küldte pontosan tudta, ugrani fogok rá, bármennyire lerágott csont is a téma. De azért nézzetek bele: Ezúttal is sikerült az agyamba tolni a vért. Nem álszemérem ez, férfiként nagyon is tudom értékelni a szép női testet. A…..
Mindenfélét összehordott nekünk ez a rettenetes őszi időjárás. Gigi és Stella a szuper videóból, Lájtos Robi, és a zseniális humorú szülőkkel rendelkező Vastag Barna. Nézelődjetek!  GIGI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mellé a nagyszerű Stella!!!!!!!! Robi, csak így…..
nol 2009.10.16 13:54:00
Subba Trükkös kódisok 2009.10.15 07:00:00
Természetesen nem azt mondom, hogy ne adjatok pénzt a majd mindenhol megtalálható bérkoldusoknak és társaiknak, de ezeknek a huncutoknak aztán semmiképp se! Mondjuk nem valószínű, hogy találkoznátok velük, tekintve, hogy a képek nem Magyarországon készültek. Ja, a délinél a…..
A lány megismerkedett egy fiúval, beleszeretett, és rögtön elveszítette a szüzességét. A fiú ezután értelmetlen vitákba kezdett és nekiállt befűzni a lány barátnőjét is. A következő történet igen tanulságos, ugyanis láthatjuk, amint egy lány mi mindent megtesz, hogy…..
Neki milyen? 18+ Lány #3 2009.09.14 12:54:00
          Nézd meg a választ itt..
nol 2009.09.14 14:48:00
Kár, hogy olyan kevesen hallgatnak közszolgálati rádiót, mert így rejtve maradnak a titkos kis kincsek, amiket a Kossuth spriccel széjjel a hársvirágillatú szombat estébe. Mindenki azt hiszi, hogy a Kossuthot csak nyugdíjasok hallgatják, és a fejükre szigszalagozott Sokol…..
Még mindig enyhén remegő kézzel nézem ezt a híresemberfejű rettenetet, ami igen erős inger (könyvelés) hatására szakadt ki Tamásból. Egyszerű, mellbevágó, iszonyatos, bravó! Ma fél napig a tankonyha raktárkészletéhez kellett számlákat rendszereznem. Az egyik tételről ez…..
TÜNDÉRGYÁR pirate bay 2009.04.17 22:34:00
Szevasztok!Elnézést, én most nem mennék bele a kommentháborúba, mert elmenne vele a fél napom, viszont holnap írok egy posztot, amiben igyekszem válaszolni mindenkinkek.Üdv:BoholyA Pirate Bay elvesztette az évtized perét, olvasom a zindexen. A svéd bíróság kimondta végre, hogy a…..
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
nol 2009.04.16 23:23:14
Van ez a The Asylum stúdió, amely kis költségvetésű alkotásokra specializálta magát. Ezekre a filmekre az a jellmező, hogy mindegyik a rossz és a nézhetetlen kategóriába esik és az összes címe valamely más, moziban futott sikervárományos alkotás címére hasonlít. Itthon is…..
A történetet egy általános iskolai barátnőm mesélte. Régen nem láttam azóta, Kanadában él, orvos lett....Huszonegy éves voltam, amikor egy kávézóban ülve, a könyvembe mélyülve az a lélegzetelállító dolog történt velem. Felnéztem a jegyzeteimből, és épp akkor nyílt a…..
Amint arról az Index is beszámolt, február 9-én leégett a Mandarin Oriental Hotel negyven emeletes épülete Pekingben. A csaknem elkészült, Rem Koolhaas (OMA) vezetésével tervezett épület hotelt, színházat és a televíziós stúdiókat is magában foglalt (volna). Az olimpia alatt…..
A nagymacskák a nyugat-angliai Longleat Safari Parkban élvezik azt a ritka alkalmat, hogy hóban hempereghetnek, a majom pedig a Bristoli Állatkertben hógolyózik. Majom, oroszlán, tigris, hó..
nol 2009.02.05 21:59:48
@Csibelany: meg harapharap :))
 Már egy hónapja, hogy Zefirelli hosszabban nyilatkozott homoszexualitásáról a Liberónak. Mint elmondta, ő homoszexuális, de nem meleg - gay -, mert ez utóbbi egy bohócfigura. Mi húzódhat meg az elsőre furának ható kijelentése mögött? Megpróbáltam elképzelni.A…..
Az alábbi eset is egy autó-állat különös kapcsolatról szól. Ha az ügyből ha tárgyalás lenne, biztos, hogy bírósági tudósítót küldene a Zugügyvéd.  Tisztelt Zugügyvéd! Talán esetünk egyedi, kérem ha módjában áll segítsen. Kérem foglaljon állást az…..
nol 2009.01.28 19:54:13
nol 2009.01.28 20:07:13
@Marcell: Nincs vipera! A vipera az egy veszélyes állat, egy hüllő. Ha megharapna meghalnék, nem, nincs nálam ilyen :)
nol 2009.01.28 20:19:48
@VilMarci: Azt írta egy hétig távol volt.. akkor nem hiszem hogy túl meleg volt a motortér.
Nemrég érkezett a következő kis történet Annus75-től, akit főnöke arra kért, legyen a szeretője. Kellemes hétvégét Mindenkinek, olvasói levéllel legközelebb hétfőn jelentkezünk!*UPDATE: Miel nevű olvasónk hívta fel a figyelmemet arra, hogy ez a történet szinte szórol szóra…..
nol 2009.01.25 10:58:53
@csorsza: Köszönöm az elemzést :) Látom két mondatból is jó emberismerő vagy.
Általában nem értem, miért kell egyes csoportokat zsigerből utálni, de maximum annyit tudok tenni ellene, hogy ellenállok a kísértésnek, és amikor elönt az indulat, csitítom magam. Mert amikor a düh vörös ködje elszáll, nem esik nehezemre belátni a nyilvánvaló igazságot, minden…..
nol 2009.01.23 16:12:18
@avus: Najó, ez igaz. De abban az esetben csak a tolerálásra próbáltam rávilágítani. Arra, hogy mindenkinek minden esetben el "kell" fogadni mások 'hülyeségét'. Hát nem. És ennyi.
nol 2009.01.23 16:16:18
@nyekk: Na ez tetszik, ez korrekt :)
nol 2009.01.23 16:17:39
@fortisszimafingusz: Én nem mondtam olyat hogy ne járjanak az utcán. Szerencsére felénk nem sok van. De ne úgy akarják elfogadtatni magukat hogy "rákényszerítik" a társadalomra, hogy márpedig ez a normális. Én ezt látom.
Bajkon úr nevű olvasónknak köszönhetően nagyon vicces dolgot osztunk meg mindenkivel, aki az ilyet szereti: az mr1 azaz leánykori nevén a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorát tegnap egy olyan hírolvasással kezdte Szalóczy Pál, amilyet mi leginkább a Videó presszóban…..
           - Vasárnap déltájban elmentem korcsolyázni. Nagyon határozott fogalmaim és elképzeléseim vannak ugyanis a sport és mindennemű testmozgás szükségességéről és hasznosságáról ezért korcsolyát is vittem magammal, hátha…..
Azok számára, akik életükben először lépnek be a Facebookra, nem mindig egyértelmű, hogy mely adatuk, aktivitásuk látható a többi felhasználó számára. Az interfész kicsit azt sugallja, hogy ezek a személyes adatok csak ismerőseink számára láthatóak.Pedig ha nem vagyunk elég…..
nol 2009.01.17 15:34:52
@Koronix: Hát ez egy nagyon jó kérdés. De azt gondolom amig van akiket kielégítenek azok a hírek hogy mi történik ezekkel a híres személyekkel - én személy szerint lesz@rom.. - addig ők nagyon jól meg fognak élni, és még csak nem is kell letenni semmit az asztalra. Lásd K. Tüncike.
Volt ez a rossz szokás régen a szakítóson, hogy ABC-vel jelöltétek a szereplőket. Ezt nem nagyon szerettük, de szerencsére elég jól leszoktatok róla. Hogy miért rossz így jelölni szereplőket, arra az alábbi történet lesz egy jó példa. A kép innenKedves Szakítós! Az…..
VENDÉGPOSZT Vorák Anita, az eMaSa munkatársának írása. Szerdán délről északra szép sorban lefagyott az egész ország, kamionok és autók csúsztak egymásba és az árokba országszerte, ami ugyan nagyon szomorú, de képileg mégiscsak hálásabb téma, mint a több hete tartó hideg,…..
nol 2009.01.14 15:48:54
@Thomas Grande: vagyis tünt volna fel..
(munka közben ne kommenteljen az ember :P)
Természetesen igyekszem még ma folytatni a Tankcsapda körútról szóló sorozatot a fejlesztésekkel, de addig lazításként jöjjön két ablak a Nagy Lajos király útja Örs felőli végéről. Vajon miért van rács egy tízemeletes panel harmadik szintjén? Nehogy átmásszon a szomszéd?…..
nol 2009.01.14 14:48:52
Nem álkérdés, régen foglalkoztat, de az alanti "humoros írás" tuti nem fog közelebb vinni a megoldáshoz. Üzennénk cseh barátainknak, hogy fogják keményebb kézzel a magyar bevándorlókat.javasolnek lekozlesre egy nyari fagylaltozos szoviccet.- Milyen ízű az análisan kezelt…..
nol 2009.01.14 12:19:59