Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foxyfixy

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1953. január 23-án, a Minisztertanács hozzájárulását adta, a Magyar Televízió szervezeti kialakításához. Az első próbaadást a Gyáli úti postakísérleti állomásról sugározták 1953-ban. A második próbaadást pedig 1955 júniusában a Szabadság hegyről. A képernyőn…..
Tavasszal egyszer érintettük már ezt a témakört, amikor nyilvánosságra került egy projektlista, amelyben a döntéshozók megjelölték a 2020-ig megvalósítani tervezett fővárosi fejlesztéseket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy ilyen szituációban ami kimarad, az garantáltan nem épül meg meg/át az…..
A Nemzeti Hírtévé elindulásának egyik sarokköve az időjárás-jelentés, amiről olyan büszkén számoltak be az első másfél órában vagy hatszor, mintha az lenne a világ egyik legnagyobb truvája. Pedig nem az, úgy, ahogy a köztévé csinálja, meg pláne nem az, hiszen a…..
foxyfixy 2015.03.15 10:28:33
@Gera: Ügyes!!!! Ő az.

Annyit tudunk róla, hogy "lila a fogkefém" (ezt írta ki magamról rovatába), katolikus, de "Ateista :D" politikai nézetekkel bír.

Azért szegénykémet nagyon nem lett volna szabad ilyen helyzetbe hozni. Ez a főnökei hibája.
foxyfixy 2015.03.15 12:13:08
@Vizibolha: Hogy mutatták be? Csak a nevét mondták el, vagy van róla kisfilm is?
Mindig is voltak és mindig is lesznek olyan idolok, akiket követünk, utánozunk tudatosan vagy éppen tudat alatt, de meghatározzák a viselkedésünket, döntéseinket. Hiszen, vagy úgy akarunk kinézni, járni, beszélni, mint ők, vagy éppen az ellenkezőjére vágyunk. Jó példa erre a Jóbarátokból Rachel…..
Ötéves lett az Omnibusz blog! Ennek kapcsán átvesszük a 2010 óta történt legfontosabb buszos eseményeket. Első posztunkban a magyar buszgyártókat vesszük górcső alá, korábbi cikkeink alapján, kiegészítve természetesen az azóta történt eseményekkel. Újra lett Ikarus, majd…..
Élelmiszerguru Körte 2015.01.29 17:43:49
Ez egy héten belül már a negyedik. Hány ilyen lehet még az országban? ..
เขากล่าวว่าพร้อมรับผิดชอบหากบ้านเมืองเสียหาย แต่มีความพยายามที่จะสร้างความเข้าใจผิด…..
foxyfixy 2009.03.20 22:21:04
translate.google.com/
thai nyelvről magyarra