Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freemind

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az az első pillanattól nyilvánvaló volt, hogy a méltán népszerű Hotline Miami receptjét vették alapul, miszerint végy egy felülnézetes játékot, pakold tele fegyverekkel, adj hozzá egy pár gallon vért, és körítésképp szerezz hozzá egy pár fülbemászó muzsikát, hogy ne csendben üld végig azokat a…..
freemind 2016.02.02 10:35:38
Nyilvánosságra hozta a kormány a GRECO Magyarországról szóló értékelési jelentését. A negyedik fordulós értékelésnek a parlamenti képviselőket, a bírákat és az ügyészeket érintő korrupció megelőzés volt a témája. A jelentést március végén fogadta el a GRECO. Ennek…..
A konteóblog (hasonlóan a magára valamit is adó versenytársaihoz) az ismeretterjesztés és az egészséges paranoia kialakításának nemes célkitűzésein túl a közfeladatok ellátásának nehéz terheit is részben magára vállalja. Mai (kicsit rendhagyó, rövid és soron kívüli)…..
web2.0 symposium BarCamp Budapest 2009.01.20 12:58:00
Idén 2009. március 3-án tartjuk a Gerbeaud Házban a konferenciát. A Web 2.0 Symposium: BarCamp Budapest konferenciára bárki jelentkezhet előadást tartani is, feltéve ha beregisztrál a konferenciára és elküldi a szervezőknek az önéletrajzát, fényképét, előadásának címét és…..
freemind 2009.01.23 14:21:57
@nikita:
Kedves Nikita,
habár írod, hogy nem lesz keynote, mégis, úgy tűnik számomra, hogy pusztán előzékenységből választottatok néhány embert, ugye? Akik fent vannak már a honlapon...
Az állításod valóban igaz - volt 200 dolláros rendezvény is, azonban a tiétek sem 12500 FT - legfeljebb néhány napig. Itt arról van szó, hogy használjátok a Barcamp nevet, árat is kértek, de ez valljuk be, a hazai fejlesztői és média közösség számára (egy jelentős része számára) nem éppenséggel elfogadható. A rendezvényetek az eddigi állás szerint inkább a támogató vállalatok PR rendezvénye, ami mellét odateszitek a barcamp jelleget. A szög ott bújik ki a zsákból, hogy a barcamp soha nem konferencia!
BarCamp is an ad-hoc gathering born from the desire for people to share and learn in an open environment. It is an intense event with discussions, demos and interaction from participants.

Fontos a terminológia, mert más a fórum, más a konferencia és más a barcamp.

Valamint, a web2.0 symposium elnevezés kapcsán ajánlom figyelmetekbe O'Really vonatkozó cikkét, ami hosszú, de talán a szerzői jogi viták miatt érdemes elolvasni:

radar.oreilly.com/archives/2006/05/web-20-service-mark-controvers.html

Természetesen, a fogalom eléggé nyitott és a Barcamp közösség között kevés a magyarul beszélő, így simán lehet csúsztatni. De ahogy mondtam, ami eddig látszik az nem a barcamp jelleg (max néhány mondatban) sokkal inkább egy klasszikus média-pr rendezvény barcamp köntösbe öltöztetve...
Immár a teljes Gripenen repülő magyar hajózó állomány végrehajtotta gépágyú-éleslövészetét – földi célok ellen – a december 15-re kitűzött készültségi készenlét elérése érdekében folytatott erőfeszítés keretében. A kiképzési…..
Akciós Potenciál Erdei WWW 2007.10.11 20:58:00
A www (world wide web = világot lefedő háló) mozaikszó nem ismeretlen egyetlen internetező számára sem: egy olyan elektronikus adathálózatot jelent, amelynek pontjai kapcsolatban állnak egymással, és minden pontjáról el lehet jutni annak másik pontjába. Ennek analógjaként létezik…..