Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ceron

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  (Sok grafikus objektumot írtak Windows 3.1-re)„Mert ugye az élmény mindenért kárpótol..” (Meghalt a konzolos felület.)„Azért halt meg, mert idióták voltak a Borlandnál… És jött a Microsoft, le is gyalázta az egész világot.” „Aki…..
  „Ne csináljunk 60%-ban dőlő falakat…”„Ez egy villámháborúnak látszó állóháború..” (ÉletciklusàMegvalósíthatóság) „Ha mondjuk síelni akarunk a sivatagban…” „Itthon a programozók bére…..
"Mert mint tudjuk, a rendszeradminisztráció nem csak root, hanem gyökér is :)"..
Ceron I. 4. 2007.08.12 17:35:00
Az általános iskola lezárása és a gimnázium megkezdése közbeni nyári szünetben Nerys részt vett egy edzőtáborban, amit a  barientowni Gem Ranch-en tartottak meg. A ranch egy hatalmas tó melletti kisvárosban volt, ahol ezen a nyáron csaknem háromszáz Kung-fus jött össze az…..
Ceron I. 3. 2007.08.12 14:09:00
Nyolcadikos korára, a ballagás idejére eldöntötte, hogy Kung-fu edzésekre fog járni egyik barátnőjével. Fay Belgiumban élt tízéves koráig, és Nerys mindig csodálta azért, mert van egy teljesen másik anyanyelve. Fay szülei a Külügyminisztériumban dolgoztak, és ezért roppant…..
Ceron I. 2. 2007.08.12 14:08:00
Úgy hetedik évfolyamos lehetett, amikor jött az osztályukba egy lány, akivel sikerült Nerysnek egy hosszabb barátságot kötnie. Ann-nek tizenhárom éves kora ellenére nagyon nehéz, és összetett természete volt. Sok dologban nem értettek egyet Neryssel, Ann mindig és mindenbe…..
Ceron I. 1. 2007.08.12 14:01:00
Nerys a Phasein nagyváros életében nevelkedett fiatal teremtés, akit szülei igazságos, ám de igen éles nyelvű természettel áldottak meg, és semmi kétség nem volt afelől sem, hogy így – tiltakozva a normális ellen – nehezebb dolga lesz az életben, mint a sima földi…..