Regisztráció Blogot indítok
Adatok
San Miguel

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panaszt tettem írásban a Vodafone ügyfélszolgálatán, mert a telefonos ügyfélszolgálatra tett panaszaim nem vezettek eredményre, ugyanis az ügyfélszolgálatnál az a gyakorlat, hogy akkor is lezárnak bizonyos panaszokat, ha azok még megválaszolásra sem kerültek. Így járt több,…..
Egy ideje már megjelent az Angry Birds Rio ingyenesen letölthető változata, de mivel a blog most indult így csak most számolok be nektek róla. Ugye nincs harag? :)Lássuk honnan töltheted le jelenleg az alkalmazást. (Mobiltelefonra)Angry Birds Rio letöltése az AmazonrólAngry Birds Rio…..
Pénzkeresés gyorsan toborzással..
Kedves Lápvédők! Riadó! Az úgynevezett "ismeretlen tettesek" nem adják fel! Nekik nem számít se idő, se pénz, se lelkiismeret, se módszer! Mivel a dunakeszi tőzegláp kálváriája során már bőven minden médiumból és hivatalos dokumentumból is kiderült, hogy hogy…..
Első lépésként igényelj $50 ingyen póker pénzt itt: http://bit.ly/gzKVDIA póker játék, nem szerencsejáték! Minden azon múlik, hogy te mihez kezdesz egy adott szituációban. Azért, hogy jó póker játékos legyél, még nagyon sokat kell tanulnod és éppen ezért nyitottam meg ezt a…..