Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibyke

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén bevallom, már régóta szemezgettem néhány jól ismert gyártó előre megírt programmal forgalmazott ECU-jaival (Engine Control Unit: Motorvezérlő Egység, ejtsd:eku) a nemzetközi aukciós oldalakon. Mivel –mint megannyi korabeli japán sportautó– a saját Celica…..
Bár még van közel két hetünk januárból, és előttünk áll 2011, ezt a díjat én már most kiosztom.A nyertes pedig:..
Tavaly szeptemberben volt itt a limitált Golf III.Perko jóvoltából megkaptuk a legújabb hirdetést, mely alapján bebizonyosodik, hogy oldalról még szörnyűbb, mint ahogy képzeltük.A képre kattintva az új hirdetés látható...
Kezdeményezésünk - úgy látszik - mgmozgatta az országot, autóst, motorost egyaránt. Innentől kezdve nincs megállás, ezt végig kell és végig is fogjuk csinálni. Ha kell vért szívunk, ha kell intézünk, de nem adjuk fel. Most, hogy az X-edik nagyhatalom, a média is felkapta az…..
Sokat filóztam a cork által küldött Punton, hogy hova kerüljön, amelyet Ő az Apeh árveréses oldalán talált meg. Végül idekerül, a külseje miatt, de ha jobban megnézzük, a temetőben sem lenne idegen.Törzskönyv opciós cégnél; Forgalmi engedély,2db rendszámtábla adós…..
Segítsünk együtt a vörösiszap-károsultakon! Gyertek el október utolsó vasárnapján a Kincsem Parkba és mutassuk meg együtt, hogy a bajban is össze tudunk fogni! Október 31-én a Kincsem Parkban ott lesz mindenki, aki számít az utakon. Devecsert, Kolontárt elmosta a vörösiszap,…..