Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agostonl

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly úgy harangoztuk be aktuális húsvéti FuraTermék-posztunkat, hogy lassan hagyománnyá válik ilyenkor egy tematikus írást élesíteni. Nos, ha hagyomány, akkor legyen hagyomány: ma egy olyan furcsa termékkel ismerkedünk meg, amely az őshazájában egyáltalán nem furcsa, de itt, az északi féltekén…..
Elöljáróban nézzük, mi is az a dioráma? A mai felfogás szerint tájat, eseményt vagy bármit háromdimenzióban bemutató makett. A cél nem a tökéletes élethűség, hanem a minél kreatívabb ötletek minél ügyesebb magvalósítása a rendelkezésre álló anyagokból. Legalábbis ez…..
Az angol, aki dombra ment fel és hegyről jött le, Rés a pajzson, Torrente, Anyegin, Totál Káosz, Bosszúállók - Végtelen háború. Hogy mi a közös ezekben a látszólag egymástól teljesen eltérő filmekben? Mindegyiken Gelencsér Adrienne dolgozott gyártásvezetőként. Mivel is foglalkozik pontosan egy…..
A succotash az észak-amerikai indián lakosság alapvető élelmiszere volt, mielőtt az első telepesek megérkeztek volna. Az érkező telepesek pedig a helyi viszonyokhoz alkalmazkodva átvették a receptet, majd továbbfejlesztették a saját ízlésüknek megfelelően. Ezek a receptek a mai napig asztalra…..
Odaadjuk nektek az egyik legnagyobb kincsünk, hogy vigyázzatok rá. És ti nem teszitek ezt, mert nektek nem kincs, csak egy újabb nyűg. Miért választjátok ezt az utat, ha nem tudjátok úgy teljesíteni, ahogy kéne? Az egészségügy a béka feneke alatt és már senki se mer kórházba menni, mert attól fél…..
Fürdőszobát tervezgetek ismét, és eközben szerelembe estem a hatszögletű csempékkel. Természetesen Magyarországon egyelőre nem találtam, csak "mozaik" méretben, vagy nagyobb, rusztikus padlólap formában. Pedig olyan gyönyörű, és végre valami új a mindent elöntő metrócsempe…..
Nehéz megmagyarázni az alábbi videóban látható teherautós viselkedését. Emberünk az út mellett parkolva egyszer csak gondolt egy merészet, és úgy döntött, megfordul a kétszer kétsávos úton. Azt azonban egy pillanatra sem észlelte, hogy mögötte, a belső sávban érkezik egy…..
Azt gondolom, hogy egy olyan hús mint a marha, többet érdemel annál, hogy csak pörköltként és vadasként készüljön el.  Például így: A hozzávalók: Egy darab marhahús, egyben 3 fej hagyma szeletelve 1-2 kanál zsír (az istenért, ezt tényleg ne rontsa el senki…..
http://time.com/3144566/heres-what-a-100-year-old-sex-therapist-thinks-is-wrong-with-sex-today/ - a gondolat indító Mielőtt megvitatnám a kérdést a fent ábrázolt öreganyóval,  előrebocsájtom az ötleteimet. Mert van gond a szexel manapság, igen. Mégpedig a következők: a…..
Mostanában, amióta Kati korábban jár dolgozni, mint régen, hetente általában háromszor, néha többször is én viszem a kölköket suliba. Sebaj, így legalább a Foltos is rendszeresen megtornáztatja a tagjait, mert a motor és a tesztautók miatt az utóbbi bő két hónapban nem ment…..
A Vatera nevű ügyfélkezelésből negatív iskolapélda régóta jelen van kicsiny országunk piacán és amellett, hogy az egyik leglátogatottabb honi aukciós portál (mert csak ez van ugye) méltán híres arról is, hogy az ügyfeleivel úgy bánik, mint a kutyával, vagy éppen nem bánik…..
Ki ne szeretné az Erős Pistát? Kellemesen csípős, jó ízt ad az ételeknek. Viszont az Erős Pistát a nagyközönségnek szánták. Még a német turisták is megkenik vele a vajas kenyeret. Hol van ez attól a legendától, hogy a magyarok szeretik az igazán csípőset. Kedvenc…..
Engem sem került el a kötelező ünnepi körjárat, vagyis látogatást tettem barátoknál, rokonoknál. Persze nem sajnáltatom magam, ettem, ittam, jól éreztem magam, és szakmai ártalomként mindenhol vetettem pár pillantást a házi növényzetre. Egyik állomáshelyemen különösen…..
Szinte nincs is olyan társasház, ahol ne lenne egy alkesz, aki ellehetetleníti a javítási/felújítási munkálatokat. Benedekéknél például 5 hónapja nem tudnak bejutni egy lakásba, hogy megállítsák a csőtörést, ami miatt az egész bejárat úszik: A Tisztelt Olvasók…..
Mindig veszek pályamatricát, tényleg, mindig. Az M6 építésekor kétszer éves matricát is vettem, mert a régi hatos forgalma elviselhetetlenül lassú volt - a tőlem normális esetben négy percre lévő munkahelyemre háromnegyed óra alatt értem be reggelenként. Pályán meg öt perc…..
Kissé offtopikba hajlok ma, mert nem robogókról, hanem főleg autósokról lesz szó, de a téma a robogósokat is érinti. Megyek be a lakótelepre motorral, előttem a fekete Z4-es BMW-s hülyepicsa, akit élőben nem láttam még, de tudom, hogy normálisan parkolni nem szokott, csak a…..
Egyre többen vállalkoznak arra, hogy ne csak a lakáson belül, hanem azon kívül is minél több zölddel vegyék körbe magukat. Szerencsére az egynyári és évelő virágok választéka évről évre bővül, így van miből mazsolázni. Az más kérdés, hogy ezek közül aztán mi érzi…..
Ha csak tehetem, minden évben megnézem az Alcsúti Arborétum március közepén virágba boruló hóvirágmezőit. Hihetetlen élmény a sok apró, fehér virágot ilyen mennyiségben látni. Most vasárnap délután az ég ugyan nem volt felhőtlen, és erős szél is fújt, így elég télies…..
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
agostonl 2012.01.11 14:36:19
Pitta nagymamája egyedül él a semmi közepén, egyetlen kapocs közte és a külvilág között a vezetékes telefon. A UPC nem igazán méri fel e tény súlyát, és nem igyekszik elhárítani a hibát.Tisztelt UPC! 90 éves Nagymamám egyedül lakik kint a tanyavilágban, egyetlen…..
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..