Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legendás Faszharcos

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Warnika nem érti, az E-ON miért a felhasználó nevéhez és nem a szolgáltatási címhez köti a folyamatossági igényét:Az E-ON áramszolgáltató elindított egy bónuszkedvezményt, ami arról szól, hogy aki idén eddig pontosan fizette be a számláját (és elég nagyvonalúan ezt a…..
Legendás Faszharcos 2010.10.28 20:59:07
@enamel:
nekem csak ez az egy van, te kezdő

@fatesz:
lesz a picsa
Legendás Faszharcos 2010.10.29 23:09:09
@igazságos:

Az erogén zónáid izgatása közben próbálj meg ellazulni, mélyeket lélegezni, csak befelé, az érzéseidre koncentrálni. Amikor a vágy kezd felszabadulni a testedben, simogasd a klitoriszodat, először lassan. Próbáld eltalálni azokat a mozdulatokat, melyek a legjobb érzést okozzák, majd, ha még jobban eluralkodik rajtad a vágy, ujjaiddal nyúlj be a hüvelyedbe.

Itt keresd meg a G-pontodat: a tantra szerint a többszörös orgazmus eléréséhez egyszerre szükséges a klitorisz és a G-pont izgatása. Ez a terület a hüvelyed elülső oldalán, nagyjából öt centi mélyen található, és a nemi izgalom eme szakaszában már minden bizonnyal igen érzékeny az érintésre. Ha megtaláltad, próbáld egyszerre stimulálni a kezeddel ezt a két zónát, így a tantrikus szex szakértői szerint egy hihetetlenül intenzív, akár 15 percen át is tartó multiorgazmust tapasztalhatsz meg.
Igazán nem várunk sokat a MÁV-tól, de Gergő története a mi praxisunkban is kivételesen kegyetlen. Olvasónk online vett jegyet Nyíregyházára, de Budapest-Zugló vasútállomáson ugyanis a jegykiadó automata szét volt törve, a pénztáros pedig azt állította, ő nem tud online…..
Legendás Faszharcos 2010.10.28 14:40:22
@enamel:
ne szójjá be kukifej!
ez az én bulim!
Legendás Faszharcos 2010.10.28 14:44:39
@igazságos:
inkább beraknám, te kis sellő!

na, jó, ezzel még várjunk egy kicsit, hátha nem is vagy olyan széplelkű, ahogy gondolom:-)

(ez csak a kötelező kincstári pesszimizmus. párszor megégettem már magam ilyen forró ügyekkel, ha érted, hogy mondom)
Legendás Faszharcos 2010.10.28 14:53:36
@Lewyke:
vigyázkoggyál!

más ócsárolásán kívül megy egyáltalán valami?

ez itt az a homár, amit nem lehet megenni kaviárral az ollójában

ez az élet levente, vagy hogy a faszba hínak

és különben is ki az a majom, aki ipszilonnal irja a leventét?
Nagyon jól viselkedhetett előző életeiben Mukesh Ambani, India leggazdagabb embere, hiszen karmája (és a Forbes szerkesztői szerint) 2014-re ő lesz a világ legvagyonosabb milliárosa. A 29 milliárd dollárjával jelenleg negyedik leggazdagabb, gonosz jóllakott napközis külsejű Ambani…..
Legendás Faszharcos 2010.10.15 14:42:22