Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giorgione80

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korona krízis kezdete óta már az óvodások is tudják a jelszót: laposítani kell a görbét! Eleinte látványos ábrákkal mutatta be a média, hogy mi ennek a célja. Ha valaki lemaradt volna, akkor gyorsan ismételjük át: a járvány lassításának célja, hogy az esetszámok ne hirtelen és gyorsan ugorjanak…..
giorgione80 2020.04.26 13:31:10
Legújabb New Yorki tanulmány szerint a lélegeztető gépre kapcsolt COVIDos betegek kb 80% meghal, azaz majdnem mindenki!! www.dailymail.co.uk/health/article-8201783/Some-doctors-moving-away-ventilators-virus-patients.html
Kvázi teljesen felesleges a lélegeztetés, mert igy is úgy is meghal a többség aki odajut. Kvázi, a dokik, a kórházak és a politikusok nem tudnak csinálni, csak pózerkedni és etikáról papolni, és közben tönkretenni a gazdaságot a fontoskodásukkal.
  Nagy örömünkre sokat érdeklődtek a szalmabála-építészet témájában, főleg a gazdaságosság kérdésében. Így Közösségi Energia jó példák sorozatunkat folytatva most a szalma-szigetelések árát és más gazdasági vonatkozásait vesszük górcső alá szakértőnk cikke…..
Az igazi mogyoróvaj igen drága a boltokban, otthon elkészítve azonban sokkal olcsóbban is kihozhatjuk a csemegét. Az otthoni előállításához nem kell sok összetevő, egy üvegnyihez mindössze: Fél kilogramm pucolatlan földimogyoróra, Két evőkanál olajra (pl. napraforgóolaj, olívaolajjal…..
giorgione80 2016.09.23 20:00:15
A Morning show vendége volt Dr. Lenkei Gábor, ahol nem csak a C-vitaminról esik szó, hanem a gyógyszeripar óriási lobbijáról is. Talán már felesleges az összeesküvésekre hagyatkozni, mert itt már több mint biztos, hogy csak a pénz... a pénz... a még több pénz, amiről szól a…..
giorgione80 2014.08.10 07:14:43
Orbán Viktor nemrégiben Londonban járt, ahol a következő kijelentést tette: "A világ más gazdaságaival szembeni versenyképesség egyik feltétele az olcsó energia, ezért nem értünk egyet azokkal, akik diszkriminálják a nukleáris energiát". Jávor Benedek, a Párbeszéd…..
  Minden úgy kezdődött, hogy egy budai csokoládéfesztiválon ráleltem Raj Ráchel standjára, ahol semmi mást nem lehetett kapni, csak flódnit. Vettem egyet, és nagyon ízlett, pedig már jelentős mennyiségű édességet kóstoltam aznap, mégis az utolsó morzsáig megettem. A…..
giorgione80 2014.01.10 07:05:54
Tartozom egy vallomással, nem volt időm írni az elmúlt hónapokban, ezért két korábban hirdetések mellett megjelent promóciós bejegyzést tettem közzé, nem volt szép, nem volt érthető, hiszen mindkettőben a férfi volt a császár, az evolúció csúcsa, aki egy órában hússzor…..
giorgione80 2013.12.28 13:22:58
Tisztelet szerkesztőség!  Az én történetem 2011. július 8-én kezdődik, ekkor kezdtem el a munkaviszonyomat a jelenlegi cégnél, ahol dolgozom. Az első munkanapom olyan volt, mintha egy vonat ment volna át rajtam, a leendő feladataimat rám ömlesztették, amikor kérdést tettem fel…..
Tavaly alapított, valamint a támogatás odaítélésének időpontjában ciprusi, seychelle-szigeteki, szingapúri tulajdonban álló cégek is kaptak 2012-ben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségen keresztül uniós támogatásokat. Volt olyan vállalkozás, amelyik közel 1 milliárd forint…..
Ahogy az várható volt, a megszorítás-alapú válságkezelés fokozódó kritikák kereszttüzébe került, az állítólagos Excell-hiba miatt.  Fellángolt a vita a válságkezelés helyes módjáról azok után, hogy Reinhardt és Rogoff hivatkozási alapul szolgáló tanulmányát…..
Megalakulása óta semmilyen bevétellel sem rendelkező cég is nyert a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségen keresztül uniós pénzeket, de jól teljesítettek a tisztán offshore tulajdonú cégek is: több száz millió forintos támogatásokat kaptak. kép innen A Jobbik…..
Tisztelet Mt! Csökkentett munkaképességű munkában, vettek fel hogy dolgozunk, és egészséges emberek munkáját végeztetik velünk. A cégnél terrorizálnak bennünket, csúnyán beszélnek velünk, mindenféle nyomoréknak lehordanak bennünket. A cég az államtól elég jó…..
Néhány héttel ezelőtt komoly megrovást kaptam egy olvasótól, amiért nem foglaltam állást a diáktüntetések, egyetemfoglalások, és úgy általában a felsőoktatási csatározások kapcsán. Ő úgy értelmezte, hogy e hallgatás azt jelenti, kormánypártivá lett a Sajtkészítő. De…..
Felkaphatták a fejüket ma a nyugdíjas rádióhallgatók, bár a hírek megnyugtatóan hangzanak. Nem lesz nyugdíjadó - tudhattuk meg Selmeczi Gabriella mindenvédelmi megbízott asszonytól, a kormánypárt szóvivőjétől ma minden hírcsatornán. Nem mintha bárki is be akarta volna vezetni…..
giorgione80 2013.02.18 00:04:29
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
giorgione80 2013.01.06 17:26:15
@lutria: Ha többen összeállnak és irnak egy közös levelet a főnök főnökének leirva, hogy mennyire aggódnak a cég jövőjéért talán még nem késő.
Aha! Mennyire fért már rá valami frissesség Magyarországra? Gyönyörű! Én leültem tőle, pedig ez még csak az előzetes. ..
giorgione80 2012.12.29 11:47:23
Subba Jay Z a metrón 2012.12.15 10:04:31
..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
Az önkormányzati adósságállomány nagyjából felének átvállalását Kósa Lajos úgy értelmezi, hogy most az állam baromira jó fej. Egyébként Lajos pontosan kicsoda is ezen a meccsen? Ő magát egyértelműen csatárnak tartja, de legalábbis a hetes számot íratná a hátára,…..
Az sem jelent mindig garanciát, ha az ember hosszú, alapos tervezés és tájékozódás után indul neki a világnak. Erre példa a mai poszt is, melynek szerzője, ana Kanadában próbált meg boldogulni, Érte pár kellemetlen meglepetés... „Elsősorban azért írom meg történetemet,…..
Tisztelt Mt blog! Pár hónapja váltottam munkahelyet, természetesen nem önszántamból, de így utólag már nem is bánom. Belekeveredtem egy munkahelyi csetepatéba, amelynek következtében pokollá próbálták tenni a mindennapjaimat a kolléganőim. A történet röviden annyi, hogy az…..
Írtam már róla, hogy figyelgetem a spam-eket is, ki mit akar eladni. Amióta szabad céges címre emailt küldeni, azóta ez a tevékenység ráadásul olyan, hogy legálisan ajánlható is - ha van értelme. Értelmet pedig sokszor a kreatív megoldás adhat, és amit most kaptam, az nagyon ez a…..
Könnyen lehet, hogy a mai posztért kapok majd hideget-meleget, de mégis kiteszem Judit levelét, mert azt gondolom, a blog olvasói és hozzászólói (vagyis Ti) számtalanszor bebizonyítottátok már, hogy igazi közösségként működtök. Márpedig itt most egy fiatal lány kér tanácsot,…..