Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Romos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Gazdagék: Arcukról az üres nagyképűségen kívül semmi más nem olvasható le. Öröm meg végképp nem. Unottan csúsztatgatják a bőröndjeiket tovább, ahogy halad a sor a reptéren. Mintha nem nyaralni mennének. A gyerekek is kibaszott büszkék valamire. A fiú márkahalmozást hajt végre, amikor felöltözik.…..
Romos 2015.06.09 16:32:44
@recommented: A cikken is szórakoztam helyenként (szetm van némi valóságalapja néhány kategóriában..), de ez a riposzt még az eredetinél is jobb.
Az embernek magán is kell nevetnie néha, úgy egészséges, megtettem. (kivéve Gazdagék..) :-)
Belsőség Heti merítés 2014.11.16 09:47:24
Paszikaaaa Tehát: sportosan vezetek, pályán is, mindenhol, szeretem ha egy autó megy, megindul, a hegyekben nagyon jól fekszi a kanyarokat, és meg tud állni, ja és diesel-párti vagyok! Chevrolet Cruze, hmmmmm! Nem rossz, de nem is kimagasló, azért eltudnék képzelni egy jobbat…..
Ebben a tikkasztó nyári hőségben senkinek nincs kedve az edzéshez és már a párás, "áporodott" szagú termekbe is belegondolva elmegy az életkedvünk. Jöjjön néhány lány a teremből, ami kicsit meglöki így délután a tesztoszteronszintet és jó eséllyel lezavar minket a terembe…..
Romos 2014.07.07 18:19:15
@Tomi from Space: Természetesen Nem "sütiszörnyeket" kívánnék alternatívának. 6 éves korom óta sportolok, ahogy feleségem is rendszeresen, soha nem volt kövér barátnőm. De ez messze a másik véglet és az a baj, hogy (a környezetemben is) egyre több lány kezd azért parázni, mert nem elég izmos. Ezt diktálja a környezet, média, fogyasztói társadalom, stb. Nem az egézségről szól már, amiről kéne, igen, sportoljon mindenki hetente kétszer, az kell, szerintem is.
Egyébként tényleg lehetne rájuk számítani, nem kérdés, főként egy építkezésen..... Mert ennyi gyúrás mellett gyereknevelésre, családra nem annyi marad, mint kéne, az is biztos.
Romos 2014.07.08 11:42:54
@VR6: Evolúció megfordítójával értek egyet. Jó hogy vannak ilyen lányok, egy szűk réteget fedjenek le (ez is egy sport és pont), de Te fent épp azt taglaltad, hogy bárcsak ez lenne az átlag....
Nos akkor azt hiszem nagyon szomorú sors várna mint demográfiailag, mint "emancipációilag" a társadalomra. És még csak nem is egészséges hosszabb távon (értsd 10 - 20 év) a túledzettség, mint amilyen a fenti lányok többsége. Mutass egy 60-70 éves top fit egykori élsportolót, aki mondjuk súlyt emelt, vagy nehézatlétikát csinált. Nem találsz 8van ellennpélda imerősök között), de a mai társadalomból már sok ilyen "rokkant" lesz majd, csak későn ébrednek. Lehet ezt csinálni, csak ésszel kell, kiegészítésképpen, fitten tartáshoz, de nem életcélként. Márpedig a fenti képek csak az utóbbi űzése mellett érhetőek el.
Egy 50 nm-es panellakás árából igazi csodákra lehet bukkanni! Nemrég összeszedtük azokat az ingatlanokat, melyeket ma a legalacsonyabb négyzetméterárral kínálnak a lakáspiacon. Az ingatlanok többsége természetesen a nagyvárosoktól messze, sokszor az északi, keleti és déli…..
Romos 2014.06.29 19:24:51
@ÜHÜM: Mondjuk ki lehet teljesen kapcsolni. A szervezet egy pár nap után képes átállni, kicsit lelassulni és feltőltődni. Meg mondjuk nem zavarják városi tahók....
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha egy szépségverseny finisében szívből fogok drukkolni valamelyik versenyzőnek aki nem a csajom vagy rokonom, de Kocsis Korinna kihozta belőlem az állatot. A Miss Bikini címről alig lemaradó jákfai versenyző ugyanis miután megnyerte a…..