Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kilgore_Trout

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, ez a videó elég régi, de tudomásom szerint még nem volt látható magyar felirattal. Ráadásul remek belépő ahhoz, hogy elkezdjük a valódi világ bemutatását... megmutatni azt, melyet valamiért elfelejtettek megtanítani történelemórán, vagy elmondani a TV-Híradóban. Biztosan…..
Ezen a most készült felvételen jól kivehetők az Apollo 12 misszió által hagyott nyomok a Holdon. A NASA LRO kamerája folyamatosan pásztázza égi kísérőnk felszínét, egyre pontosabb képeket készítve a talajról. Még idén korábban talált rá a második Hold misszió nyomaira,…..
Kilgore_Trout 2009.11.06 01:46:00
@minifik: Ja, ha jól látom ez a föld 74 tudósának majdnem a fele!
A Budapesti Szkeptikus Klub következő összejövetele 2008. november 25-én kedden 18 órakor lesz a szokásos helyen (pontos cím és térkép). Dr. Somlyai Gábor biológus a 90-es évek eleje óta kutatja a csökkentett deutériumtartalmú víz biológiai hatásait. Állítja: ezzel a vízzel eredményesen lehet…..
18 hónapos távollét után tért vissza a tévéképernyőkre Jack Bauer, az egyetlen ember, aki sikerrel veheti fel a harcot Walker köríves rúgásaival szemben, és a várakozásoknak megfelelően nyert is vasárnap este: összesen 12 millió néző látta, ahogy rendet tesz egy képzeletbeli…..
Krisztina azt állítja, hogy bár egy sima jegyet kért Pilisvörövárra, a sárga busz sofőrje diákot adott neki. Sose derült volna ki, ha nem szállnak föl ellenőrök. A hoppon maradt utas biztos benne, hogy a sofőr direkt csinálta, és eltette a különbözetet. Ki is számolta, hogy ha…..
Fejlett khm fogyasztóvédelmi technikákat sajátíthat el, akinek van feles negyedórája. A Homár nem érti, hogy kerülhetett adásba a 25 éve falhoz állított kanálhajlítás, amikor 4-5 éve mindent letartoltak a kortárs angol csalók bűvészek. Az emberek átbillentésének ősi…..
Amikor először láttam, hogy Luke Skywalker milyen faszán tud az Erő segítségével mindenféle kunsztokat végrehajtani, kurvára megirigyeltem Uri Gellert, bazmeg, gondoltam, ez is Jedi. Aztán kiderült, hogy a műanyag kanalak legnagyobb felvásárlójává avanzsáló Geller család sarja…..
Mindenek előtt elnézését kérjük minden olvasónak, Várhalmi A. Miklóst már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna ismernie az országnak. Sajnos azonban a Változás és Megújulás Bajáért Egyesület vezetőjének polgármesteri kampányfilmje csak most jutott el hozzánk. Nincs…..
w Hiszek egy DC-4-ben 2006.11.12 13:00:00
Mivel az egyik fő töprengési irány itt a vallás célja és oka körül gabalyodik, meg az ufóinvázióra is készülünk, írok ide egy kis színes gondolatébresztőt. A "cargo cult", vagyis rakományvallás néven ismert jelenséget főleg csendes-óceáni szigeteken…..
Annak idején sok zenész álma volt, hogy egy napon az internet demokratizálja a zenekészítést online kollaborációkon és terjesztésen keresztül, megszűnnek a fizikai határok, összeomlanak a művészek közti hierarchiák, és a fű is zöldebb lesz. Sok ilyen kezdeményezés volt, a…..
Úgynevezett interaktív képregénnyel akarja jobb belátársa téríteni a gátlástalanul töltögető és másolgató középiskolásokat az Audiovizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közcélú Alapítvány (ASVA) és a ProArt Szövetség a Szerzői Jogokért, a Sulinettel karöltve. Itt…..
Csáp Géza Az ördög műve 2006.09.01 12:18:58
Négy darab ember alkotja a Slayert. Tom, a basszusgitáros-énekes leginkább kedves, mosolygós, joviális fűszeresnek néz ki, Kerry, a gitáros olyan, mintha a G.I. Joe című rajzfilmben játszaná a rosszfiút, (bele lehet a kezébe képzelni egy könnyűgéppuskát minden gond nélkül),…..
Az alábbi Madafaka-beszámoló fantáziabetétjében két kiscsaj bugyiban ugrál a Supernemre, majd egymásra gerjednek. A háttérben az idei év valószínűleg legkisebb látogatottságú fesztiválja zajlik.  Az előző napi Free Fest, majd az aznapi munka olyan szinten rányomta a…..
Ha nem menne a lejátszó, akkor itt van Quicktime formátumban. Van abban valami bizsergetően életigenlő, amikor három-öt fiatalember mosolyogva ugrándozik, folyik róluk az acetonos izzadság, és a zenetévékből jól ismert pózokba feszülve tépik a gitárt. Főleg, ha az énekes olyan…..