Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ikrab

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deep Purple @ Papp László Budapest Sportaréna, 2014.02.17. Van a Treme című sorozat. Nem tudom ki látta, de aki nem, az azonnal pótolja, zseniális. Ebben a különböző történetszálak mellett rendkívül nagy hangsúlyt kap a New Orleans-i zene. Állandóan valami koncertet lát az…..
Az Iltalehti című finn bulvárlap számolt be a napokban egy segélykérésről, amelynek feladója harminchat éve zárta üzenetét egy üvegpalackba. A különös küldeményre egy fiatal pár talált rá a Rautjärvi település melletti tóparton.       Tiina és Manu…..
ikrab 2013.06.13 15:18:13
@montmartre: nekem meg a hugom volt aznap 3 éves :)
Twitteren címezte az @urbanistablognak (melynek már több mint 800 követője van hurrá!) @chybee az alábbi képet. A legszebb a fotóhoz címzett szöveg - bár túl sok más szépséget ugye nem nagyon lehet felfedezni rajta. Ha nem jelenne meg beágyazva, kattintsatok ide érte. Pár…..
Két bejelentés is érkezett a Jarokelo.hu-ra a Szilágyi Erzsébet fasori villamossínekről, ahol az átkelést jelentősen megnehezíti a bomladozó aszfalt. A Városjáró blog töltötte fel a lenti képet a Szilágyi Erzsébet fasor XII. kerületi részéről. A beszámoló szerint…..
Kocsmablog Pesti sörcsarnok 2011.01.20 11:30:00
Cím: 1056 Budapest, Vámház körút 16., Látogatás: 2010. december 22. 18:05-22:50. A tévéből csutka hangerőn ordító Való Világ előcsalogatta a pincérekben szunnyadó szurkolót, így amikor törtető Éva csúnyán hazazavarta a vályogvilla Playmatejére anyámasszony katonájaként célzó görög buzuki-harcos…..
Nem szívesen lövi el az ember a legjobb patronjait, de igyekszem a helyből a legtöbbet kihozni. Sok-sok egység felmérése után őszintén mondhatom, hogy a Pesti sörcsarnok Budapest legjobb sörözője, egyszerűen nem tudok olyan szempontot mondani, ahol nálam ne lenne az…..
Mi az Egyesült Királyság része voltunk, ti a Habsburg Monarchiáé. Mi átvettük a hódítók nyelvét, ti megőriztétek a magyart. Mi négy irodalmi Nobel-díjast adtunk a világnak, ti egyet. Mi az első köztársaságban élünk, ti a harmadikban. Mi a gazdasági válság nagy vesztesei…..
Lengyelország nyugati részén, Szczecintől nem messze található az a furcsa jelenség, amin még a sokat látott lengyel erdészek is meglepődtek. Gryfino községtől nem messze ugyanis néhány száz fa egyszerűen "görbén" nő (lásd a képen): a különös rejtélyre senki sem…..
ikrab 2011.10.05 15:54:12
Tizenkét éve, 1999. augusztus 11-én volt az eddig utolsó teljes napfogyatkozás Magyarországon. A mi generációnknak az utolsó. Mindenki emlékszik rá. Egy időben szoktam azt mondani, hogy három időpontra emlékszik kristálytisztán mindenki ebben az országban, mindenki tudja, hogy…..
A művész, aki a kerékpározás által ihletve korábban a FUCK-bike című projektjével mutatkozott be a texasi közönségnek, tovább kísérletezett a közúti közlekedésre korlátozottan alkalmas, de szoborként is értelmezhető biciklik világában. Jimmy Kuehnle Austinban mutatta be a…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Ha imádja a nagy feltűnést, és szeretné megélni egyszer az életben, hogy a pesti belváros főutcáin felé forduljon minden tekintet, a járókelők megálljanak néhány pillanatra, és az autóvezetők miatta fogassák a fejüket, akkor ne érdemes Porsche cabrióra spórolni. Üljön fel…..
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
ikrab 2011.04.28 15:09:51
@Pirx: biztos jobban tudod, én nem járok arra. de:
1 pl én magam sem tudom, h onnan 20 m-re lenne bicikliút, valszeg ezzel a többiek is így vannak
2 állj meg te az orczy és vajda péter sarkán. kezdd el ott számolgatni a szabálytalankodókat. mert én éppen az ellenkezőjét tapasztalom reggelenként a te példádnak: az autók meg a gyalogosok is simán húznak át még a sárgán/piroson, de a bicajos nem mer elindulni, mert fél az erősebbtől
ikrab 2011.04.28 15:33:07
@Pirx: ha már említed azt a 3 hidat: azon hol is kellene közlekednie a bicajosoknak? ha nem a járdán, ahol "csak" a gyalogosokat zavarják, akkor inkább az úton, ahol az autókat? persze, egyik sem tökéletes megoldás. kresz szerint az úton kellene bicajozni. de az öngyilkosság, így inkább a kisebb rosszat választja a biciklis. én is :)
Szombat délután, március 19-én először ünnepelték a budapesti írek Szt. Patrik napját igazi felvonulással, ahogy az dukál. Szt Patrik, Írország legendás püspöke volt az, aki megtérítette az íreket a kereszténységnek, aki kiűzte a kígyókat a szigetről, és aki egy…..
Eljött az önkormányzati választás ideje Dunakeszin is. A közelgő eseményről egy méltó infrastrukturális beruházással kívánt megemlékezni a városvezetés, még időben, néhány héttel a kitűzött dátum előtt. A választók számára jól látható infrastruktúra pedig nem…..
ikrab 2010.10.14 15:59:19
@szajkó: sajnos nem epult meg