Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vagnerjazon

7 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
. "Motorferdeség" 2011.11.28 14:40:00
vagnerjazon 2011.12.11 18:56:30
@kharubdisz: Szia!
Persze, most sajnos volt egy kis kimaradás, mert nem értem rá és nem haladtam vele, de pár napon belül lesz új fejlemény.

Sajnos továbbra is lesznek kisebb-nagyobb szünetek, mert nem tudok vele folyamatosan foglalkozni, az első pár bejegyzés azért volt olyan hirtelen, mert már meglévő dolgokról írtam, és ráértem.
Megint csináltam egy kisfilmet a Halloween-ről, ugyanúgy, mint tavaly. Sokkal rövidebb, mint a tavalyi (2:50 helyett csak 1:23), ez azért van, mert ekkora a zene, és ahhoz igazítottam a videót. Tavaly is így volt, csak akkor hosszabb volt a zene, de idén nem akartam ugyanazt használni.…..
ITT vannak a képek! Azért nem csináltam átméretezett képekkel, mert a jelenlegi internetsebességek mellett így is lejön hamar (pártíz perc, vagy hamarabb). Ha valakinek ez mégis nagyon nagy gondot okozna, szóljon, és átméretezem a képeket kisebbre. A tavalyihoz hasonló videó is…..
Elkészültem a halloween-i kisfilmmel, itt van:   ..
vagnerjazon 2010.11.20 14:17:35
@¤ Zsuzsi ¤: Köszönöm szépen. :-) Igyekeztem. Bár bevallom, hogy a videók önértékelésem szerint lehettek volna jobbak is, de úgy érzem, hogy a videókhoz képest a lehető legtöbbet kihoztam a kisfilmből.
Ez azt a célt szolgálja, hogy az osztály tagjai egymás közt meg tudjanak beszélni bármit, ha az sürgős lenne, és nem tudnák személyesen, vagy netán az iskolával kapcsolatos dolgokat is meg lehetne kérdezni egymástól. FONTOS: A fórumra csak az osztály tagjai regisztrálhatnak,…..
Október 28-án iskolánkban az angoltanárok szervezésében halloween-parti volt, amelyen körülbelül az iskola tanulóinak egy harmada vett részt. Előzetes feladatként töklámpást kellett faragni minden csapatnak (ugyanis csapatban voltunk), és lehetőleg minél gusztustalanabbul…..
vagnerjazon 2010.11.08 19:00:14
@balazs1026: OK, értem, amúgy 5 MBit/s-os nettel(nekem az van) meg 1 perc 50 másodperc, szóval kibírható. Látom megváltozott a blogotok kinézete, jó lett! De minek két szolgáltatónál is ugyanaz? Vagy egymás "tükrei"? Mármint ugyanaz van/lesz mindkettőn, és csak azért van, hogy nagyobb eséllyel legyen elérhető mindig? Egyébként ez saját php, vagy valami sablon(ez az a kérdés, amit ne vegyél leszólásnak, csak kérdezem, nem támadom)?
vagnerjazon 2010.11.09 18:14:19
@balazs1026: Hát most nem teljesen értem, hogy hogyan van, de nem érdekes, mert a lényeg, hogy egy helyről szerkeszted, és erre irányult a kérdésem.
vagnerjazon 2010.11.01 09:22:50
@vuki879: Köszi, igyekeztem. Még én is kíváncsi vagyok, hogy a videókból mit hozok ki.
Hát ez is megvolt, fel lettünk avatva. De akkor kezdeném előröl az egészet. Az első bejegyzésben már emlegettem a pénteki napot, akkor most ki is fejteném. Szokás szerint találkoztunk a szokásos emberekkel reggel és elindultunk a suliba, de Havi mondta hogy menjünk el a…..
vagnerjazon 2010.11.01 09:18:00
@balazs1026: Félreértés ne essék, én nem akarom leszólni, csak kérdeztem, hogy tudsz-e php-t írni. Tudom, hogy mivel blogja.net a vége, az okhost.eu-n van regisztrálva, és nekem is van ott regisztrációm, tehát tudom, hogy néz ki. Tehát bocsánat, ha esetleg úgy tűnt, hogy én leszólom. Nem, sőt, szerintem határozottan jól néz ki, és sok sikert!
vagnerjazon 2010.11.02 08:38:26
@balazs1026: Semmi gond, én írtam kétértelmű hangnemben.
vagnerjazon 2010.11.08 15:09:05
@balazs1026: Először is: légyszíves, ahhoz a bejegyzéshez írj kommentet, ahova tartozik, mert itt semmiféle kép nincs. Másodszor: amikor 100 kép van, akkor minden képet illesszek be egyenként? Szerintem aki meg szeretné nézni, annak így is jó, persze lehet hogy úgy vonzóbb lenne. Amúgy nem értem, hogy miért okoz gondot a letöltés, direkt van fönt kisebb változatban is, ami ugyanolyan jó minőségű ha nem nagyítunk bele, aki meg nagyítva szeretné, annak ott a nagy. A mai internetsebességeknél 64,4MB nem hiszem, hogy gondot okoz.
Kivételesen - ha senkit sem zavar - megpróbálok én mesélni vagy mi... Jó, tudjuk, megrendezésre került az első halloweeni buli a giminkben, és azt is tudjuk, hogy fergetegesen sikerült:) Szerintem minden tök jól meg volt szervezve. Eleve, amikor besétáltál a kapun, rögtön a…..
vagnerjazon 2010.10.31 07:11:56
@¤ Zsuzsi ¤: Nemsokára kint lesz a link, és akkor letöltheted amiket én csináltam.
vagnerjazon 2010.11.01 09:21:07
@Havi: "igazat kell adnom" - Ez egy picit úgy hangzik, mintha veszekedtünk volna rajta, hogy miért ez a címe. Én csak megkérdeztem.
2010. október 8-án az osztály és még néhányan az évfolyamról a Csobáncra kirándult gyalog, ahol felmentünk a várromhoz, és eltöltöttünk egy kis időt. Miután leértünk, Rajmiék megkínáltak minket nagyon finom pogácsával, amit szerintem mindenki köszön. Haza busszal mentünk…..
Vuki már írt erről, de még lehet mivel kiegészíteni, tehát megpróbálom. A bemutatkozóműsorunk nagyjából arról szólt, hogy egy építkezésen fel kell építeni egy falat, amin a 9.A felirat van, természetesen ezt a "munkások" nem tudják, és a tervrajzot is…..