Regisztráció Blogot indítok
Adatok
?Illetékeselvtárs?

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén volt éppen tíz éve, hogy Kövér László arra buzdította a fideszes sikerpropagandában kétkedőket, hogy járjanak elöl jó példával, menjenek le a pincébe és akasszák fel magukat. "És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük…..
?Illetékeselvtárs? 2012.12.30 18:35:54
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: De bátor ember vagy te ezzel a nicnem-mel.Miért nem íród ki a sajátodat noble knight. És milyen magvas a mondanivalód. Még az a jó, hogy nem csak belőletek áll ez a szerencsétlen ország és így még van remény.
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
?Illetékeselvtárs? 2012.10.27 19:14:24
@AnnaKarenina: Honnan tudod, hogy nem táncol hétvégeken Alcsútdoboz és Felcsút művelődési házaiban. Vagy háznál? Esetleg Tokaj hegyalján?
?Illetékeselvtárs? 2012.10.27 19:23:32
@AnnaKarenina: Anna te őrült. Vagy nem tudsz olvasni vagy nem akarsz. Attól, hogy ő balettozott miért lett kiválasztott. Nyugodtan primitívezzél le de én jártam Győrben is, vannak táncos barátaim is és egy kicsit az ő véleményük nekem autentikusabb mint a tiéd, már meg ne haragudj.
És még egyszer utoljára leírom neked: SENKI NEM VONTA KÉTSÉGBE AZT, HOGY NAGYON NAGY TÁNCOS VOLT.
De ennyi. És nem Isten által kiválasztott és főleg azok akik nem kapnak juttatást nem alsóbbrendű népség.Ez nem keresztényi szeretet hanem fajelmélet. ÉS EZ A BAJ. NEM CSAK ÍGY GONDOLJA DE KI IS MONDJA. Ja és az, hogy részeg vagy be van lőve az meg ízléstelen bunkó dolog a részéről. Mert nem csak a szakmát, nem csak a riporternőt, hanem az összes nézőt is leszarta ezzel a viselkedésével.
?Illetékeselvtárs? 2012.10.27 19:30:32
@kitiltottakmindenhonnan: Jó estét. Látom megérkezett a vérfidesz. Én búcsúztam. Jó éjt mindenkinek.
Kévés György, Ybl-díjas építész - akinek legismertebb alkotása az Orczy Fórum Városközpont - bepöccent Budapest városszerkezetére. Mint a Napi Gazdaság írja, "a főpolgármesternek, a kerületeknek és a gazdasági, valamint a fejlesztési minisztériumnak is eljuttatta a…..
Akik már régóta követik az egykori óbudai polgármester és a Sziget "se veled, se nélküled" kapcsolatát, azok Tarlós István főpolgármesterré választása óta várták a csiki-csuki állapotot bemutató szappanopera újabb évadát. Nem is kell csalatkozniuk, mert itt a…..
?Illetékeselvtárs? 2011.01.15 09:27:33
@sannya:
Még egyszer leírom, lassan, hogy te is értsed. Nem az ellen van kifogásom, hogy fizessen mindenki közterületi díjat (bár ennek a jogosságát is megkérdőjelezem pár esetben de ez valóban nem tartozik közéjük) HANEM A MÉRTÉKÉT!
620 000 nm mint írod valóban nem kicsi. Éppen ezért számold ki, hogy mekkora beruházás ezt egy hétre szuper közművesíteni, majd visszaállítani rétté. Ezt valamiből nekik is finanszírozni kell. Belépő illetve sátorhely értékesítés. Ez viszont teljesen jogos a vendéglátósokkal szemben mert a feltételeket ahhoz, hogy ott bármilyen vendéglátó egység működni tudjon és az ANTSZ engedélye meglegyen azt a SZIGET kft biztosítja és nem a Tarlós úr. Tudod ezekből az óriási tarhálásokról minden esetben az a szlogen jut eszembe, hogy "Önöknek épült az Önök pénzéből" és valóban nekünk épültek az autó pályák a mi pénzünkből ami után mi fizethetünk jó sok használati díjat.
MIT AD AZ A FŐVÁROS AKI EGY MEGLÉVŐ ÜRES TERÜLETET milliárdokért akar egy hétre bérbe adni még ha az 620 000 nm is.
Tessék beruházni, tessék szervezni, tessék üzemeltetni a tisztelt fővárosnak és tessék utána beszedni a hasznot ami állítólag hihetetlenül busás. Én nem tudom, hogy az vagy nem az de nyilván senki nem szeret ingyen dolgozni. És szeretnélek figyelmeztetni, hogy én most sem Zorbánoztam, most sem Gyurcsányoztam, mert ezekre nem fecsérelem az időm.
?Illetékeselvtárs? 2011.01.15 09:41:38
@Horthyrendszer:
Te pedig egy igazi úriember vagy ez a kifinomult stílusodból is látszik.
Te miért nem a nyilvános kivégzéseket követelő oldalakon írogatsz inkább. Bár szerintem ezzel a névvel sanszos, hogy ott vagy.

Bocsi "Kopaszmercis" tudom, hogy nem kértél védelmet :))
?Illetékeselvtárs? 2011.01.15 09:43:31
@KopaszMercis:
Azért te is őrizd meg a hidegvéred mert akkor te sem várhatsz jobbat ha így írsz !
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
Lemaradtunk egy brosúrával, nincs mentség, most találtuk csak meg ezt a 17-i beszélgetést Koltay Gáborral a Ma Reggelben. Éljen a megújult magyar televízió, még a végén visszasírjuk Verebes István szuszogós alákérdezős interjúit Lendvay Ildikóval a szombat reggeli…..
?Illetékeselvtárs? 2010.12.27 22:00:51
@Füredi 2.0 (törölt): "Hála a jó istennek a Honfoglalás minden szava igaz.

Még valamit: A Hídember szerintem jó. Nem is Koltay, persze."

Füredi 2.0 te vagy HÜLYE VAGY, vagy csak cukkolod a résztvevőket!
Nekem volt szerencsétlenségem dolgozni a Honfoglalás című gyalázatban.
Abban annyi igazság volt mint egy kb. a "vacsoracsatában". Ellopott állami pénz, a őshaza helyszíneinek tervezett forgatási helyei helyett Kisoroszi a drága jó Dr. Magyar úr tanyáján. A Somogysárdi helyszínek kivágva a filmből (nem biztos, hogy kár) stb. stb. Meg amikor a drága jó, most szakértőként villogó Koltai úrra vártunk reggel 6 órától du 13 óráig, amikor is megérkezett részegen és lebaltázott mindenkit, hogy "kikéjem magamnak, hogy így telnek az éjtékes pejcek" felkiáltással felvettünk vagy 5 perc hasznosat az nap.
Szóval aki nincs ebbe benne az ne nagyon alkosson tuti véleményt, mert csak nevetségessé válhat.

Más : nézzél már utána, hogy hány rendszert és milyen köpönyegekkel szolgált ki ez a dicső rendező úr az elmúlt 20-évben.

Üdv
Egy szerencsétlen 7. kerületi szülő írt levelet, részben az önkormányzatnak, de valójában Angelina Jolie-nak. A Rózsák terén forgatott a stáb tegnap (a színésznőt le is fotóztuk), ezért a biztonságiak megkerültették a háztömböt az óvodába tartó levélíróval és…..
?Illetékeselvtárs? 2010.10.14 23:19:48
@Gabiiiiii: Igazad van paraszt. Így is kell. Kutya, basebol ütő, bokszer,l vitriol. Hagy szívjanak a buzik akik dolgoznak azért, hogy te szórakozhass nap mint nap. Igazad van.
?Illetékeselvtárs? 2010.10.14 23:27:18
@Clarimonde: Igen okos vagy. Jó, hogy írtál. De azért tudd, hogy csak viccelek te .....
?Illetékeselvtárs? 2010.10.14 23:36:37
@pafff: Igazad is van! legyél kedves és holnaptól ne néz TV-ét. Ne menj moziba, és FŐLEG ne csalj. Az esti szórakozásod pedig álljon abból 50 évig ezek után, hogy szidod azokat akik a "szórakoztatást" készítették neked egy ideig. Mert ugye holnaptól NO mozi!