Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.Zsófi

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tanulhatunk a márkaépítésről és a megfelelő tanácsadó kiválasztásáról „A király beszéde” című filmből? Jó páran küzdöttünk már azzal a kellemetlen érzéssel, amikor kötelezően kellett a nyilvánosság előtt megszólalnunk. A lámpaláztól kiszáradt a…..
Nagyon jó példa a vírusreklámra, nem is beszélve az oktató jellegről! ;) Remélem, nektek is tetszeni fog...
Egy kicsit most off topikolnék :) ha megengeditek, de ez a vírusmarketing video nekem nagyon bejön!   Nektek, hogy tetszik?..
K.Zsófi 2010.11.15 19:01:53
Mielőtt hozzákezdenénk a projekt kommunikációs tervének kidolgozásához, fontos volt, hogy ellátogassunk a kórházba, és megismerjük a körülményeket, valamint feltegyük az azóta felmerült kérdéseinket a kórház képviselőjének.Először végigjártuk az udvart, megnéztük az…..
Ezalkalommal a BKF ebédlőjében gyűltünk össze majdnem teljes létszámban. A legfontosabb megbeszélnivaló a Szent István kórház-projekt volt: megállapodtunk, hogy a héten ellátogatunk a kórházba, és felmérjük a terepet, valamint egyeztetjük az elképzeléseinket Nagy Nórával,…..
2010. október 8-án este 19:30-kor került sor az idei EFFIE díjak átadására. Sokan talán nem tudják, mit is jelent pontosan ez a díj. Egy nemzetközi díjról van szó, melyet a világ számos országában átadnak, ennek megfelelően az elsőszámú világnyelv, az angol efficient szóból…..
      Online. Ez volt a kulcsszó a csütörtöki Mfor konferencián a Gellért Szállóban, ahol Évivel ketten részt vettünk. Gazsó Gábor moderátor (EvoMedia Kft.) kísérte végig a megbeszélést, és hívta a pódiumra a fellépőket. Elsőként Duránszkai…..
      A szeptember 28-29-i Emoráció reklámkonferencia Egerszalókon, az újonnan átadott Saliris Hotelben került megrendezésre. A Marketing Műhelyt ezúttal hatan - Antal Zsuzsanna, Csordás Éva, Koncz Kitti, Konkoly Zsófia, Martincsek Kristóf, Tóth Klaudia - képviseltük,…..
Szakmai szemmel nehéz dolgom van. Szívem szerint minden szekcióra beültem volna, de sajnos nem tehettem. Ahol viszont voltam és nemhogy a tetszésemet elnyerte, de a későbbiekben pár linket is kaptam az előadótól, hogy jobban bele tudjam magam ásni a témába, a Mi köze Julius Caesarnak…..
Marketing Műhely MOK konferencia 2010.10.19 07:26:00
Idén 2010.augusztus 26.-27-én került megrendezésre a Magyar Marketing Szövetség Marketing Oktatók Klubjának országos konferenciája. Immáron 16. alkalommal gyűltek össze a marketingoktatók és szakemberek, hogy megosszák egymással a tapasztalataikat, melynek helyszínéül most a…..