Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pajzsgenerátor

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ez a tényleges életfogytiglan kemény dolog. Rögtön hozzá is teszem, hogy én is ennyit adtam volna mind a háromnak. Én ha el akarom képzelni milyen lehet egy több éves büntetés mindig abból indulok ki, hogy én csak 11 hónapot húztam le a seregben, de azt is nagyon hosszúnak…..
pajzsgenerátor 2014.01.13 10:43:41
@Sir Galahad: Szerintem a szerző nem sajnálja az életfogytosokat. Csak elmereng azon, hogy milyen szar lehet, és miért nem gondolnak erre a bűn elkövetése előtt.
Csányi Sanyi báLátom megverte az Istenmind a két kezével,s ez biz fájhat nagyon.De mondjon valamit,hisz mint a méregben a gyógyszera szenvedésben isott van az oltalom.  (kvimbi) Hát mondott. Azt hiszem, rég röhögtünk ennyire jóízűen egy felkúrt agyú figurán. Egy füst…..
Betegesen rettegek a békáktól és a kígyóktól, és már gyerekkoromban sem mertem hozzányúlni a sikamlós halakhoz. Ráadásul két éve vegetáriánus vagyok, így nem csoda, hogy a Comment:com-stáb úgy döntött, én leszek a legalkalmasabb tesztalany a kobrahúst zabáló, saját…..
pajzsgenerátor 2013.09.25 21:47:50
@TH: Ezt nem tudom értelmezni.
pajzsgenerátor 2013.09.25 22:01:17
@TH: Bocs, mellé ment. Természetesen Szilvia Farkas szövegére gondoltam.
@Dr_utcai_arcos: vagy valami még rosszabbra. :)
Elsősorban a sorozatos rezsicsökkentések hatására mélységi rekordot döntött az infláció. Önmagában ez kedvező hír, bár ahogy az már a gazdaságban lenni szokott, semmi sem fekete-fehér.Majd negyven éve, 1974 júniusában volt utoljára olyan alacsony az infláció Magyarországon,…..
pajzsgenerátor 2013.09.14 15:55:37
@mrZ: Gondolatkísérlet! Egy paraszt vagyok. Szeretnék egy istállót venni, hozzá pár tehenet, takarmányt télre. A terv, hogy a tejüket a piacon fogom árulni. Értek hozzájuk, szeretem csinálni, nem félek a kemény munkától. Keresetemből, ha félrerakok 30 év múlva megvalósíthatom tervemet. Bank nincs. Maradok napszámos? Ez a terv?
pajzsgenerátor 2013.09.14 19:26:16
@mrZ: és kitől kapom a beruházási hitelt? Az államtól?
Az elmúlt néhány napban Gyurcsány Ferenc kommunikációs stratégiát váltott és úgy döntött, hogy eljátssza a világ egyik leghálásabb és legkönnyebb szerepét: a mártír hőst. A magyar népmesék Legkisebb Királyfiát, akit kisemmiztek a kapzsi bátyjai az atyai örökségből, de…..
pajzsgenerátor 2013.09.14 10:54:37
@béla a görög: Egyetértünk. Egy állítólag hazaáruló, hazudós, ripacstól fosik a jobb és ballldal. Köszönöm, kèrek még popcornt.
Úgy vélem, konzervatívként a legkisebb politikai rosszat keresve nehéz mást választani, mint Bajnait. Szemet dörzsölve, tépelődve, fogat szíva, kezet tördelve, de mégis. Nem tűnik ugyan túl megalapozottnak ez a választás, különösen a programja híján, és egyelőre nem is…..
Óriási fölháborodást váltott ki egyes körökben, hogy míg az egyetemektől százmilliókat von el az állam, addig a Fradi 250 millió forintos támogatásban részesül. Az összehasonlítás persze rémesen demagóg, ráadásul véleményem szerint óriási baklövés is, hiszen a dolog a…..
pajzsgenerátor 2012.12.10 13:16:15
Azon a gyönyörű napon, amikor Matolcsy György a Heti Válaszban Amerika hanyatlását elemzi, beleszőve a magyar kormány világmegváltó álmait, csak hogy még jobban egy csehszlovák film statisztái közt érezzük magunkat, kiderült, hogy a Miniszterelnökség 2013-as kommunikációs…..
  A 2006 szeptemberében és októberében történtek az elmúlt hat év során a racionális politikai diskurzus keretein kívül ragadtak: a szemben álló politikai erők és hátországuk képviselői szinte vallásos hittel képviselték a hamis mítoszaikat. Míg az egyik oldal a…..
Subba Fame Whore Norbi 2012.11.09 10:57:06
A jó ég tudja (cirkusz!) Norbi miért érzi fontosnak, hogy minden félkegyelmű Facebook kommentjét elolvassa, de valamiért még válaszolni is szeret nekik. Részünkről TúlHosszúNemOlvastamEl, de akit érdekel a szosziófotóhoz társuló szívbemarkoló irkája itt van: Igényes…..
Nívó Ki futtatja a KDNP-t? 2012.09.18 14:51:36
Kicsit bulvárosan hangozhat a cím, de tényleg nincs ötletem arra, hogy vajon mit keres ez a pártocska a magyar parlamentben. Eleve, ez a párt szinte nem is létezik: rendszeresen a Fidesz viszi be őket az országgyűlésbe, ha egyedül kellene indulnia, gyorsan a történelem…..
RE:blog Török Gábor ellemez 2012.09.12 11:06:07
Török Gábor langyosnál is langyosabb ún. politikai elemzéseit ki kellett már írnom magamból, mert régóta bassza a csőrömet az óvatoskodásnak ez a mesterfoka, amely szintű semmitmondás még meteorológusoknál tavasztájt sem tapasztalható, ráadásul professzionális…..
pajzsgenerátor 2012.09.13 09:15:07
@Brendel Mátyás: debreczeni a demokratikus koalíció alelnökeként, gondolom nem sorolható a független politikai elemzők közé. ez persze nem baj, de nekem bejön, ha egy elemző írásaiban megteremti a "függetlenség" illúzióját. azért ránézek.
pajzsgenerátor 2012.09.13 09:19:25
@Brendel Mátyás: nézek! azért vagyok itt is. azért kérdeztem.
Bizony marad a köztársasági elnök, méghozzá egy jó ideig. Itt van pár ok, hogy miért.1. A Bizottság is megállapította, hogy az akkor életben lévő szabályok szerint járt el, bármilyen szabálytalanságot 1992-ben kellett volna a bírálóknak és az opponensnek feltárnia, nem húsz…..
pajzsgenerátor 2012.03.29 07:21:34
pajzsgenerátor 2012.03.29 07:22:44
Az előző részben nagyjából annyi történt, hogy a spanyol Rodrigo Borgia VI. Sándor pápa néven felült a katolikus egyház trónjára, az egyik fiát maga mellé emelte, a másikat a pápai testőrség fejévé tette, és a legkisebbiknek is biztos talált volna valamit, ha nem tízéves…..
Nem volt más lehetőségük? Egyszerűen az ország helyzete, az IMF és az EU rugalmatlansága miatt nem maradt más megoldás? (Fotó: Kovács Attila/Index) Sokan állnak most meglepetten és kérdezik: hogyan juthattak idáig? Hogyan juthatott el a Fidesz odáig, hogy két hete eltávolítsa a…..
pajzsgenerátor 2010.11.26 23:35:00
2 pontos javaslat:
első pont: az eddigi "önkéntes" magánynyugdíjpénztár befizetéseket kb. 2500 milliárd forintot adjuk vissza azembereknek. az személyenként kápében 8-900 ezer ft. élje fel vagy fektesse be mindenki saját vérmérséklete szerint. így kell elhallgattatni az államosítás vádját megfogalmazó kritikusokat és a carpe diem életérzést magukénak valló honfitársainkat.

második pont: szüntessük meg a nyugdíjat. így kiküszöböljük a demográfiai változás okozta kockázatot. akol melege? gondoskodó állam? lófaszt!
és ennyi! ezt neveznem előre menekülésnek. ne adjunk esélyt a nyugdíjrendszernek, hogy a jövőben magától összeboruljon. szerkezeti reform? tessék! 75 ezer embert, akik eddig ezeket az ügyeket intézték, kapásból ki lehet rúgni a közszférából. személyi juttatásokon, munkaadói járulékokon, dologi kiadásokon és a folyósítási költségeken máris sporoltunk. 2011-ben kb. 450 milliárddal lett volna deficites a rendszer. ezt mostantól a kormány hozzácsaphatja akár a közszolgálati műsorszórás 210 milliárdjához. ennyi pénzből havonta csinálhatnánk egy avatart.
nézzünk még egy komoly előnyét a javaslatnak. a társadalom adófizető része megszabadul évi 2600-2700 milliárd forint nyugdíjjárulék befizetése alól, így máris tolhatja az egészet vissza a gazdaságba. jöhet a nagy zabálások, az okostelefonok, a plazmatévék és az autóvásárlások aranykorszaka. jó elismerem, ennek a megoldásnak vannak vesztesei. 3 millió jelenlegi nyugdíjas. de nézzük meg az irigyelt kínát. ott sincs nyugdíj, mégis vannak jó sokan.

ha a rendszer beválik teszek javaslatokat a tb rendszer megreformálására is...