Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Faragó Márton

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok közgazdász, de biztos vagyok benne, hogy ha valaki tök ugyanazt próbálja csinálni, mint a piacvezető, az nem nagyon vezet sehova. Nincsenek látogatottsági, feltöltési adatok a kezemben, de felteszem, hogy a piacvezető ingatlanhirdetési oldal itthon az Ingatlan.com,…..
Faragó Márton 2010.11.03 18:31:14
@egosumquisum: "Internetes ingatlankeresés esetén, ha van egy jó informatívan kitöltött ingatlanhírdetésekkel teli portál, pontosan zéró szükség van az ingatlanosra."

Érdekes kérdés, hogy szükség van-e ingatlanosokra. Az biztos, hogy rossz helyre pozícionálják magukat akkor, amikor a hirdetés részleteinek visszatartásávál próbálják szükségességüket igazolni.

Sokkal hasznosabb lenne, ha a hozzáadott szaktudásukra (ha van), vagy az általuk elérhető magasabb eladási árra (ha el tudják érni) fektetnék a hangsúlyt.
Faragó Márton 2010.11.03 18:22:44
@vandris: Ezzel csak az a baj, hogy végül mindenkinek a vásárló érdekeit kellene szolgálni, ugyanis ő az, akinél a pénz van. Ebből fizeti az eladó az ingatlanost, az meg ebből fizeti a hirdetési oldalakat.

Nagy hiba, hogy szinte az összes hirdetési oldal az általad említett homályhoz asszisztál, lehetetlenné téve megfontolt választást.

Hosszútávon nincs létjogosultsága az információ visszatartásának.