Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polakow

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szlovák rendszámom van, és nem félek használni Mai cikkünk blogposztja...
polakow 2012.01.03 20:11:06
@2-More:
nem zacskóbol posztolok, csak leírtam nekem ebben mi a lényeg.
Szerintem itthon nem lehet jó autót kapni.
Szerintem EU-s ként ha veszek egy EU-s országban egy autót, akkor nem kéne regadót fizetnem. Főleg nem ennyit. Ennyi erővel mindenre kéne, mert nem itthon veszed meg a ruhát, cd-t, stb.
polakow 2012.01.03 20:41:45
@NagyTomi:
szerintem inkább az van, hogy megcsinálják, amit meg kell csinálniuk.Értsd : nekik valamiért ( vagy valakinek a családban jó ) . Az hogy ez mivel jár, leszarják.
Mint a L.Nielsen-es filmben : megy a csávó, mögötte meg dől össze minden :)
polakow 2012.01.04 19:36:56
@Pörög a lufi:
a "menő" fizumból szerintem majd én eldöntöm mit fizessek, köszi.
Egy EU-s országban vett autóra , egy EU-s országi állampolgárként meg ne keljen már regadót fizetni. Ez lenne az EU lényege ( áruk szabad kereskedelme). Gondolom ha kint ( EU-s országban ) veszel valamit és hazahozod, arra sem fizetsz semilyen adót, nem ?
Régen amikor sporteszközt hazahoztunk ( szörfcucc) fizetni kellett vámot. Oké, vasfüggöny volt meg minden. Azóta EU van.Jó reggelt !
De ha itthon nem lennének átbaszós használtautó kereskedők ( kint pl. az évente (!) esedékes mindent átvizsgáló hatóság mér futásteljesítményt. Ott kibukik, ha valaki tekergeti az órát pl. És meg is büntetik az ügyeskedőt ), akkor biztos én is vennék itthon. Azt meg már tényleg ne ítéld meg, teljesen látatlanban, hogy én "élősködni fogok" ,mert nem fogok. Pont ez a bajom, hogy tök ismeretlenként , egyből ilyeneket írsz, csak azért, mert nem fizetek ki, egy olyan adót, aminek semmiféle jogosultsága nincs.
Vagy ha van, akkor a fentebb említett, és megvásárolt árukra ( cd, könyv, ruha pl.) is legyen adó, mert nehogy má' ne itthon vedd meg a Nike felsőt. Igaz hogy nálunk 3x annyiba kerül, de vedd itt, mert ne élősködj.