Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsírzselé

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes koncepciót találtak ki a Fővárosi Gázműveknél. Október óta a XIII. kerületben több társasházban egyszerre cserélik az összes gázcsövet, csak közben megérkeztek az éjszakai fagyok:Holnap 3 hete lesz, hogy gázszolgáltatás a házunkban Budapest közepén, a XIII.…..
 Jónapot kívánok, HölgyekUrak, ez itt a Hollywodd Hírügynökség   Visszatértünk. Nem is akárhogy. Hosszas hallgatásunkat egy Hollywood Hírügynökség videoblog premierrel szakítjuk meg. Filmművészetis tanulmányaim setét verméből hullaként előmászva felcsimpaszkodom…..
“Azért járnak ide szúrni a drogfogyasztók, mert innen több irányban is el lehet menekülni, ha jön a rendőrség” – mutat körbe Vova, az utcai megkereső munkás. Egy kivilágítatlan, behavazott parkban állunk Moszkva belvárosában, amelyet az egyik oldalról egy telegrafittizett téglafal, a másik oldalról…..
Egy Társasház lenyúlásának számos jogi lehetősége van, főleg, ha egy körmönfont, kamarából kizárt ügyvéd műveli ezt közös képviselőként. A közös képviselők gyöngye Előre is elnézést kérünk a hosszú levélért, a helyzet bonyolultsága miatt azonban nem…..
A halottak napi hosszú hétvégén szokás szerint sok volt a baleset, de úgy tűnik, október 31. áll a dobogó felső fokán. Aznap sajnos akadt halálos kimenetelű is jó hosszú pályazárral, de kerestünk az M7-esen cserbenhagyót is. Ez utóbbiból duplázunk most, ugyanis Ági is azon a…..
Nem túlzok, ha azt mondom, hogy az RTL Klub majd egy évtizede uralja a csütörtök estéket, hiszen a Showder, valamint annak váltóműsorai, élükön a Gálvölgyi Show-val, szinte verhetetlenek voltak a TV2 számára. Azonban szeptember 23-án olyasmi történt, ami mindenképpen…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
A csakratáltos hívő ember, akit értelmi képességei megakadályoznak bizonyos dolgokban. Ilyen például a történelmi felekezetek liturgiájának bonyolult nyelvezete, a mögöttes tartalom felfogása, továbbá az általános műveltség megszerzése. Mindkettőre fájdalommentes…..
Az alábbi levél egy társasháznak titulált tulajdonközösségi helyzet kuszaságaira  próbál megoldást találni. Ebben az a szép, hogy nem csak fenntartani, eladni is sokkal nehezebb az ilyen ingatlant.Tisztelt Zugügyvéd!Az alábbi probléma megoldására várok jó tanácsokat.Én…..
Adott egy 30 éves nő, aki mikor elkezdi magát jól érezni a bőrében, már csak szexre kell a pasiknak. Amíg baj volt az önbizalmával, minden jól ment, nem érti. Mondjuk mi sem, de majd hátha ti. Azért ide írok, mert a környezetemben senki nem érti miért „végzem” mindig…..
Dübörög az MSZP kampány, a csapból is hazugság folyikElkezdődött a 2010-es országgyűlési választások kampányának időszaka. Mostantól elvileg mindenki anyázik mindenkit, akit politikai riválisának tart. Persze kérdés, hogy a nyilvánosságra került nyilatkozatoknak mennyi a…..
107 éve (1902) ért véget az angol-búr háború.Anglia gyarmatbirodalmával a 19-20. század fordulóján a világ leghatalmasabb állama volt. 33 millió km2 370 millió lakossal. Dél-afrikai gyarmatuk aranyban és gyémántban volt gazdag, csakhogy ennek zöme a búrok lakta Transvaalban és…..
zsírzselé 2009.06.01 03:42:20
@paráznabillegető: afro-amerikai?
hol, afrikában?
Miközben ezeket a sorokat írom egy Buddha szobor ül csendben, mélységes békében mellettem. Ebben az információ-dömpingben, amikor még a "no news is bad news"-ként van feltüntetve, olyan jó érzés rátekinteni a Megvilágosodott békés arcára, elmerülni rendületlen…..
Nem is olyan nagyon rég az egyik poszt kommentjei között jött elő a közterület önkényes kisajátítása parkolási célra. Zsuzsanna sztorijában ugyan rendszám nem volt felfestve a hely elé és semmi sem utalt rá, hogy valaki azt már jól kinézte magának, de a csöppet sem udvarias…..
A jó ideje futó, angliai "Talk to Frank" drogprevenciós kampány legújabb reklámjában azt mutatják be, milyen hatással van egy ártalmatlan füves cigi elszippantása a célszemélyre. Sok hasonló filmet láttunk már, de ezek közül nekem ez kifejezetten tetszik, mert egyszerre…..
zsírzselé 2009.02.27 15:12:51
@Bergeroth: soha nem faltál egyszer sem tőle? nem volt nevetőgörcsöd? nem volt semmi parád, meg beszédkényszered? Asszem apám, téged csúnyán átpakolt a dílered a majorannával :D
zsírzselé 2009.02.27 15:14:43
@Könnyű Karma: soha nem faltál egyszer sem tőle? nem volt nevetőgörcsöd? nem volt semmi parád, meg beszédkényszered? Asszem apám, téged csúnyán átpakolt a dílered a majorannával :D
zsírzselé 2009.02.27 15:15:28
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
  Eddig nem írtunk a Provident reklámokról, mert túlzottan magas labda: ostoba, gusztustalan és kész. Most viszont addig húzogatták a nagy magyar oroszlán bajuszát, míg az felugrott, és elment egészen a gonosz székházáig és ott tüntetett. A gyorskölcsönös pedig,…..
zsírzselé 2009.02.18 21:58:00
@sandorn: ezt a keserű pirulát egyszer úgyis be kell venni.
a másik baj a kettétört, tört, nem szakadt társadalom.
Aki egy kicsit is a felszinre kerül az foggal körömmel kapaszkodik, és rugdos is lefele...
amig ez a mentalitás marad, addig minden marad a régiben és sülyedünk tovább. Ez ösztönös emberi reakció, vagy inkább állati? mert az emberben kéne hogy legyen felelősség tudatnak is
Bakker ez tiszta utópia....
zsírzselé 2009.02.18 22:19:09
@Kis Hableány: óvatosak... ja majd ott fog téged kifosztani, ahol nincs térfigyelő kamera. Az éhség nagy úr...
zsírzselé 2009.02.18 22:30:18
@Missing Link:
hitelt vissza kell fizetni? NEM.
jár valami ingyé? IGEN.
az ország azért tart ott, ahol tart, mert ezt a két választ összekeverik sokan.

Ennél a verziónál sajnos a számok nagyságrendekkel magasabbak :(
" Megismerkedtem egy sráccal, nem titok, rapid randin. Kipróbáltam heccből ezt a pár perc alatt randit. Nagyon megtetszett az egyik srác. Megbeszéltünk egy randit. Rózsát hozott és egy sétára invitált a városligetbe. Romantikus alkatnak tűnt. Olyan "én konfliktus kerülő…..