Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ihatebullshit

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan régen a Burzsuj blog tette közzé a hírt, mely szerint egy Hassan al Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah nevű úriember eladna egy pár igazán érdekes autót. Barátunk, Hassan, akit mindenki csak brunei szultánként ismer, az utóbbi időben némiképp gondterhelt, hiszen nem mennek…..
Ihatebullshit 2010.12.02 21:13:03
Van ugye egy Kyosho Mini Z összkerekes autónk, amit Winkler tesztel, hosszabb távon. Az egész dolog úgy indult, hogy Winklernek megtetszett az RC-drift. Igen ám, de a Himoto 1/18-as autója beltérre már nagy, garázsba, utcára mászkálni vele macerás. Eljött a tökéletes pillanat, hogy…..
Belsőség Winkler Robi megkapja 2010.11.03 13:31:00
A Twitteren találtuk, illetve egy Raymond Bucher nevű Twitter-felhasználó töltötte fel a rejtélyes filmrészletet. Nem tudjuk, mi ez, valami reklám, filmrészlet vagy egy tévéműsor eleme, de a hasonlóság tagadhatatlan.  ..
Ihatebullshit 2010.11.03 20:36:21
A kipörgésgátló egyre elterjedtebb a sportmotorok világában. Néhány új gépben máris benne van, a többiek pedig azon gondolkoznak, hogy megéri-e beszerelni utólag egy traction controllt (TC). Megkérdeztek néhány laikust, mi a véleménye a berendezésről: Mat Mladin, sokszoros AMA…..
Mielőtt Kunio elhagyná Európát, megpróbál felkészülni a mostohább afrikai kontinensre – egy rutinellenőrzés során vette észre, hogy a csomagtartódoboz konzolja végigrepedt. A hasadás széleit nézve nem is volt friss a hiba, még szerencse, hogy nem útközben szórta szét a…..
Ihatebullshit 2010.10.25 11:15:17
@gerely89: egyetértek, legyen választható a fekete alapon fehér. De ez nem erről szól. Valaki beírta magának a TB-nál, hogy ennek ilyennek kell lennie mert ez így kúl és ha a fene fenét eszik sem engednek az olvasói kérésnek, már az átkapcsolhatóságért is többszázan könyörögtünk mire megkaptuk. Ez a tipikus mindenki hülye csak én vagyok kisautó hozzáállás. De nem panaszkodom mert akkor jön a kitiltás mint a néphazugság fórumon...Lehet, hogy ugyanaz a cenzor...
Patakokban folyik a lóvé elfele, cserébe érkeznek az alkatrészek a Cougarba. A nagyobb falatok, szelepfedelek, kockás viszosvászon pótkeréktakaró, kanyarstabilizátor még nem jöttek meg, de a tegnapi értekezlet alatt a postás orvul egy kis csomagot csempészett az íróasztalomra. Nem…..
Ihatebullshit 2010.10.24 15:56:56
A cím idézet C. G. Jung: A termeszek töredezett tudatalattija című munkájából, és egyben a legutóbbi látogatásom tökéletes összefoglalója. Hetek óta készülök kirakni ezt a videót a Hangyász aktuális állásáról, csak nem jutottam oda a munkától. És persze az…..
Ihatebullshit 2010.10.22 20:16:54
Ihatebullshit 2010.10.22 20:27:31
Remélem a motorsport-rajongók olvasták a Nap Hírét, és remélem, hogy a nyomottabb fejű (értsd. 30+) korosztály pulzusa legalább egy picit felgyorsult, mondjuk, mint nekem. Mert bizony, mi történt? Visszatér a BMW a DTM-be hoppá! Oké, rendben, mielőtt elfogultsággal vádolnának,…..
Meglehetősen régen volt hír a lengyel patkányról (hányadik név már?), ennek oka több, mint egyszerű: nem történt vele semmi. Erről persze több tényező is tehet, ráadásul ezek kombinációja olyan együttállást eredményezett, melyet már jegyeznek a csillagászok is. Márpedig…..
Az ember ki se teheti a lábát anélkül, hogy ajánlanak neki valami csodaszert bármire. Én például gyanútlanul átmotoroztam Tű barátomhoz, aki BMW-s (motor) és búvár, továbbá ő a Kütyüdoktor. A Kütyüdoktorral kapcsolatban kellett megbeszélnünk, hogy mi legyen azzal a rengeteg…..
Aki olvas Sebesség oltárát, talán látta azt a leírást, amelyikben elmentünk Olaszországba a 27 éves Yamahával, aztán jól megszívtuk. Röviden: a motor előtte volt közel három hetet szervizben, hogy alaposan fel legyen készítve az útra, aztán mégis az utolsó percre maradt egy…..
Ihatebullshit 2010.10.16 23:01:48
@akos696: ha nem értek egyet veled az kötekedés? szerintem nem. Az, hogy melyik 4hengeres motor hol adja le a nyomatékát csak hangolás kérdése de a hengerelrendezéstől nem függ, motorféknél meg pont nem számít.
Ihatebullshit 2010.10.16 23:09:47
@Csikós Zsolt: add el a zöld Mercit. Tudom, hogy semmi közöm hozzá de előbb-utóbb valaminek mennie kell, így meg semmi értelme, hogy ott áll a garázsban. A Ponton ha elkészül még úgy is értékesebb lesz (eszmei érték), hogy nem akarod annyira gatyába rázni mint a zöldet. Én tavaly vettem egy CB1300-ast 2530 GBP-ért kevesebb mint 10.000km-rel az ebay-en...
Nem veszi fel a telefont? Nem hívja vissza? Hülye kifogásokkal traktálja, amik azonban akár igazak is lehetnek? Szerelője valószínűleg rossz irányba fejlődik. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ihatebullshit 2010.10.13 19:47:55