Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiiiiiiii

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...a megadóztatott vállalatok nem fogják tudni áthárítani a költségeket, a magyar államnak megvannak az eszközei ennek kivédésére. Ellenfélnek nevezte a megadóztatandó cégeket. Mondta Orbán ma az Országgyűlés előtt. Idézet innen. Na most ezzel az ellenfél nevű dologgal…..
hiiiiiiii 2010.10.19 02:29:31
@döncike1: Át kell menni másik bankba, ahol havi x átutalás ingyenes havi pár száz forintért. Én évente megnézem, h ki mennyit húz le rólam, azután döntök (igaz időigényes mindezek áttekintése). Te sem vagy röghözkötött...
hiiiiiiii 2010.10.19 02:36:44
@hiiiiiiii: és még egy gondolat Döncikének:

próbálj versenyt teremteni te is! Szarok vagytok; semmi gond, keresek jobbat... Na és innentől kezdve próbáljanak hárítani rád + ktg-t. Egy ideig biztos megy, de lesz másik bank, aki örömmel fogad téged jóval kedvezőbb feltételekkel.
hiiiiiiii 2010.10.19 02:50:19
@p0wer: De, sajnos pl. bizonyos intézmények a bérkifizetést bankszámlához kötik (vállalkozóként/vállalkozásként meg pláne kötelezett vagy /havi kb. 6 számlára történő kötelező utalással - jó ez mára némileg csökkent, de minim. 3-5 utalás/vállalkozó/hó darabszám elkerülhetetlen/. De tény, hogy tudatosabb bankválasztással nem szopathatják annyira az embert. Én pl most 1 helyett 3 számlát tartok fent, de jóval olcsóbb a 3 fenntartása, mint anno a Csányi féle 1 db számla. Évi 60 ezret spórolok, ami szerintem jelentős pénz. Kétségtelen, hogy havonta pár óra elfoglaltságot jelent áttekinteni a hazai banki kinálatot.
Forrás: IndexEgyszer már megvolt a magam orbánellenes kirohanása, még régebben, amikor bejelentették a nyugdíjpénztárak államosítását. Most újra ez jön, ezért a Vezér könnyes rajongói kérem gyorsan nyomjanak egy Alt+F4-et.Ne, ne, nyugi, megvárom.Köszi.Szóval, amit…..
hiiiiiiii 2010.10.16 04:50:03
"meg vagyok elégedve a telefon-előfizetésem percdíjaival, nem akarok többet fizetni"

normális vagy? Akarjál kevesebbet fizetni!!!!!!!!

A multik is lenyomják az árat a beszállítói oldalon, te miért fizetnél többet, mint lehetne!

Energiaadó: basszus kurva drága, fogyassz kevesebbet! Figyelj oda, hogy lekapcsold a villanyt, este húzdd le redőnyt/húzdd be a sötétítőfüggönyt; egy csomó fűtésdíjat megtakarítasz.

Hipermarket: drága (ráadásul nem hazai termék: szorítsd vissza a fogyasztásodat és ha lehet hazai termékre! Szakadjon, rohadjan rájuk a sok külföldi szar...

Nem vagyok Fityesz párti, csak a tököm tele van az EU-val + az IMF-fel: már lassan azt is elő akarnák írni, hogy szabad-e fingani, ill. szabad-e büdöset...

"Emelkedik a német mutatóujj?
JM
2010. október 15., péntek 12:11 | aznap frissítve
Új fejezetet nyithat Orbán Viktor és Angela Merkel viszonyában a szerdán bejelentett különadó. A német kancellár eddig rendszerint támogatta a magyar miniszterelnök intézkedéseit, a válságadóknak nevezett, költségvetési lyukak betömésére szolgáló sarchoz azonban lehet egy-két szava...

Bár biztosat még nem tudni az energiaszektorra, kiskereskedelemre és a telekommunikációs iparágra kivetendő adó [1] részleteiről, az olyan cégek lábára is rátaposhat, mint az E.ON AG vagy a Deutsche Telekom, vagyis komoly német érdekeket sért. Az érintett multiknak jelentős hatása van a német és az uniós politikára, borítékolható, hogy mindent megtesznek majd leányaik kimentése érdekében
"

Egyébként nekem Gyurcsány az Isten!

Igen!!!! Nekem biztos. Sikerült a 2002-es 240Ft/eur árfolyamot 2003 közepére 269, év végére 270-re, 2006 augusztusára 279,96-ra, 2009 elejére 300 HUF-ra feltornásznia.

Nekem csak jót tett. De a devizahiteles szempontból most anyáznám...
Csúnya dolog a lopás. Márpedig a nyugdíjbefizetésekkel ez történik. Állam bácsi elveszi és azt mondja, hogy pénzt nem adok, de majd 40-50 év múlva beszámítjuk (valahogy).Óriási tételekről van szó.Az emberek azért mentek el a magánpénztárba, mert elegük volt abból, hogy az…..
T. Cím! Egy fórumon akadtam az Önök címére és szeretném megosztani a tapasztalataimat. Borsod megyében dolgozom egy amerikai multinál, aki nyomtatott áramkörű elektronikai eszközöket gyárt. Jelenleg közel 10 ezer dolgozót foglalkoztat, más megyékből is. Műszakonként több 100…..