Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delbarta

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Androidra az egyik (ha nem A) legjobb felülnézetes autós játék a Reckless Racing. A készítők most egy újabb darabbal rukkoltak elő a sorozatból, ami még nem a második rész (merthogy az is készül), hanem egy amolyan mellégág, Reckless Getaway címet kapta a keresztségben és…..
Én négyet találtam meg magamtól. Ha nektek sincs meg mind a 10, akkor íme a videó, ami segítségetekre van abban, hogy az összes meglegyen. Kettőhöz azért kell ügyesség is. :-) ..
Egy magyar (ráadásul saját) fejlesztésű applikációt szeretnék megismertetni Veletek!Bár egyelőre még nem ez a fő profilja a cégnek ahol dolgozunk, de egy munkatársammal közösen készítettünk egy egyszerű alkalmazást, amely autópálya matrica vásárlásban nyújt…..
delbarta 2011.02.19 20:35:33
@Unimatrix03: Szia. Igen, pont így próbáltam én is, de hiába böködöm a Ment gombot nem csinál semmit. Nem gyári rom van rajta. Rootolt és egy Desire HD rom van rajta az xda-ról (RCMIxHD_v3.0.1_D2EXT).
delbarta 2011.02.20 07:50:43
delbarta 2011.02.20 08:37:39
@Unimatrix03: Visszadobta a levelem ezzel: host mail.eastron.hu [79.120.218.231] said: 550 5.7.1 Message rejected as spam by Content Filtering. (in reply to end of DATA command). Ide írhattok: delbarta-kukac-c2-pont-hu
Androlib blog. Bipp! Taxi rendelés 2011.01.19 10:00:00
Szerintem mindenkivel előfordult már, hogy vendégségben vagy más oknál fogva nem tudta az aktuális címet ahol van. Lehet egy sörrel több a kelleténél vagy éppen egy bekötő úton is bemondhatja az unalmast az autónk. Az is lehet, hogy szilveszter este nem a belvárosban vagyunk és…..
...Reckless Racing. Sajnos semmiféle demó verzió nem érhető el a Marketen, (nem tudom, ez fog-e változni...) úgyhogy mindenki kénytelen ilyen-olyan kerülővel beszerezni.Tömören: csodálatos fizika, de tényleg: öröm játszani a kocsikkal, úgy csúsznak, farolnak, sodródnak,…..
Teszt letöltés: (béta) Android Market keresés: rádiókBizony, most egy webRádió streamert fejlesztek, amivel akármilyen webes rádióból fel tudunk venni mp3-ba a telónkra (SD cardra) rádiót. A program már működik, de még béta, fejlesztési ötleteket várok bele. (ldpi, mdpi…..