Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nájtmér

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írnám én, hogy tegnap megszavaztuk Pápai Jocit és az "Origo"-t az idei Eurovíziós indulónknak, csak hát eleve nem tehettünk mást, mivel a zsűri top négyese kettő híján szöges ellentétben állt a miénkkel, a nézőkével, sőt, Tóth Gabit, a hatalmas közönségkedvencet be se tették közéjük. Joci és a dala…..
Az idei X-Faktor második adását nézve azon tűnődtem, hogy mi az ijesztőbb: Alföldi Róbert sztreccsfarmerbe bújtatott segge, vagy a Micsoda nő egyik mellékszereplőjének – na nem a gyökér eladó a boltban, hanem a nyolcvanas évekbe ragadt ribanc a sarkon karakternek –…..
Elérkezett az X-Faktor az első élő show-hoz, amiből nem csak a párbajozók személye derült ki, hanem az a szerencsés is, aki tizenharmadikként bekerül a vigaszágba. A férfi indulók odaverték a mezőnyt, de leglátványosabb produkció pont a 15 éves Tóth Andinak köszönhető. A…..
Nájtmér 2014.10.19 20:33:39
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
Nájtmér 2014.02.23 11:43:54
@BIog.hu: De még a versenyzők sem ... :-)))
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..
Nájtmér 2013.11.08 21:01:02
@Boka1: segíts nekünk mester, hogy képet kapjunk vajon ki lesz a nyertese a 2013-as X-Faktornak? :-)
Ha unalmas a műsorod, mutass egy pár csöcsöt és máris minden rendben lesz. Ez egy olyan alapszabály, mint az, hogy kisgyerekkel és kutyával minden szart el lehet adni, vagy hogy két Blikk-címlap többet ér hatvannyolc Élet és Irodalom-vezércikknél. Az X-Faktor ennek mentén már az…..
Nájtmér 2013.10.27 10:41:15
@pumajoe: Péterffy Liliben egy igazi előadóművész képességei vannak, már most nagyon szépen érzésből énekel, helyenként még megvan illetődve, de szerintem érdekes, szimpatikus, és nagyon jó stílust képvisel, ami a veszte is lehet majd, nem kimondottan popsztár alkat, ő inkább Jazzénekes, ill. underground vonal, pont ez, ami miatt mindig várom a következő héten mit csinál, hogy csinál, rajta kívül még Szabó Ádám, akit előadóművésznek tartok. Ők valóban nem illenek bele a képbe túl jók ide, viszont az összes többi versenyző nagyon is ide való, igazi Showműsorba való figura! :-)
Nájtmér 2013.10.27 11:11:00
@Patreides: Gesztinek eléggé plasztikus lelkivilága lehet, és valahol azt csinálja, és azt "érzi" ami őt előrébb viszi, illetve a versenyzőit, bár ezen nem csodálkozok, hogy nem fogadja be a szervezete a minőségi zenét, de ahogy te is írod, legalább ne ennyire gátlástalanul nyomatnák ezt a lejárató kampányt Lilivel szemben.
Nájtmér 2013.10.27 11:13:15
@Patreides: Nem volt a dalban BLili most roppant kellemetlen volt hallgatni, ahogy siet, és most hallottam először, hogy durván hamis is volt olykor.
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Kétmilliós átlagnézettséggel, komoly vetélytársak nékül letarolt szombat estékkel búcsúzott az X-Faktor harmadik évada, amiből ismét kiderült, hogy az RTL nagyon ért a műsorkészítéshez és a bulvárhoz. Már ha ez bárkinek is kétséges lett volna eddig. A kiválóan megírt…..
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
Azt írja a Blikk itt, hogy Geszti mentor meglehetősen éles szavakkal illette a hétvégi X-Faktorban továbbjuttatott Csobot Adélt, aki ugye saját mentoráltját, Szabó Dávidot verte ki a jövő vasárnapi finéléból. Geszti szerint Csobot nem a hangja miatt jutott tovább, mert ami az…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Nájtmér 2012.12.09 18:40:34
@Úz Bence:
részben egyet értek veled,
"te esetedben a tudatosan provokáló szándékot és az ezt szolgáló mocskolódó szóhasználatot nem tudom kizárni." - én is emiatt sokaltam be, tudja már az ember, hogy hol a helye, mikor egy másik emberről ír - teszem azt a másik ember produkciójáról, amit résben vagy egészben nem látható szervezők producerek találnak ki, se nem akkora spiller ez az ember, se nem áll azon a szinten szakmailag, hogy ezt a stílust megengedhesse magának. (nyilván csak itt ezen a fórumon nagy spiller) személyes véleményem szerint! :-)
Nájtmér 2012.12.09 18:56:00
@Joske: Jóska: a Partium területén élő magyarok, és a Székelyföldi Magyarok, mind Erdélyi Magyaroknak vallják magukat, jobb ha ezt tisztázzuk, és legközelebb így már nem érzel késztetést egy már régen túltárgyalt témát ismét felemlegetni :-)
Nájtmér 2012.12.09 20:25:33
@Pico: egyet értek, ezt Kolosi Péter sem fogalmazta volna meg jobban :-)
Szombaton este Geszti Péter javában azt magyarázta, hogy Csobot Adél "édes kis pofiját" mennyire kedvelik a tévénézők mostanra, amikor a mögötte ülő, kissé lapátfülű biotapsológép a bal kezével jelezte, kurvára nem így van. A hét legviccesebb animgifje, csak a cc-n.  ..
Nájtmér 2012.11.26 21:25:46
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Nájtmér 2012.11.18 16:53:31
@Malu: ez így volt a tökéletes :-)
Fehér Puzsért hozta vissza nekem :-)
Ezt, ami most folyik az X-ban vicc és poén nélkül már elviselni több mint kínos lenne :-)
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
Nájtmér 2012.11.13 18:56:56
@Fedor: miva'?
Nájtmér 2012.11.13 20:44:40
@Fedor: ja jó, csak nem értettem a kérdést :-) de utána megtaláltam, mire írtad...
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
Nájtmér 2010.10.13 20:16:20
@xclusiv: Ezt nézd meg testvér! Ne azt amivel etetni próbálnak :-)

www.youtube.com/watch?v=G-151I4TbOk

Ha ezután is azt mondod, hogy gyerek, és nincs helye egy ilyen műsorban én sz.pom le magam XD