Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt)

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
♥♥♥♥Drágáim♥♥! Szuper „kis” alakreformos „Családom” A 2014-es év hosszú, megerőltető munkával töltött napjai sem riasztottak vissza attól, hogy újabb „kemény fába” vágjam a fejszémet. Csodálatos „meglepetéssel” készülök számotokra. Minden eddiginél szebb naptárt alkotunk. Kíméletlen 12 napos munka…..
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2014.03.09 20:38:48
Minimális erőfeszítéssel megelőzhető, hogy csak a világ másik felén javítható mobiltelefont vásároljunk. Napalm megoldása teljesen humánus, az eladóknak sem fáj, a vásárlók viszont több havi bosszankodást megspórolhatnak: Egy mobiltelefon gyártó technikai…..
A Homár őszintén sajnálja, hogy ennyit szerepel az oldalain a Telenor, de még így is rengeteg levél marad mindig várólistán. A legújabb móka, amin P. kiakadt, az "inflációkövető díj" tétel a számlán, amit ráadásul áfástul szednek be: Tudom, tényleg NAIV ÜGYFÉL vagyok,…..
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2013.12.16 04:43:14
?
Mi mást csinálhatna vasárnap este, kilenc nappal a kis Jézus születése előtt? Tán bejglit sütne, vagy házibarkács ajándékokat csinálna a hálátlan rokongyerekeknek? Esetleg azon tanakodik, kinek adja a cégtől prémium helyett kapott ajándékkosarat, amiből az Atfer Eight…..
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2013.12.15 17:21:59
Gabi megdöbbenve fogadta az utazási iroda még a néhai Malévtől származó, 5 példányban elkészítendő Szülői nyilatkozatát, amit valaki szerint mindkét szülőnek tanú előtt kell aláírnia, hogy áldását adja a gyerek közlekedésére: Egyiptomba utazom a gyerekemmel. Van…..
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2013.11.09 07:00:39
@BotloB: "Arra viszont kíváncsi leszek, hogy milyen cirkuszt csinálnak belőle a holnapi adásban." - pontosan úgy viselkedsz, ahogy az rtl elvárja. Hozod a nézettséget. Pfff..... én nem vagyok kíváncsi.
Naiv autós épp felrakatta az új téli gumijait, amikor észrevette, hogy 2011-es gyártásúak. A Marso nem akart kedvezményt adni rá, de végül kicserélhette bármire, ami szintén nem volt egyszerű: A marso hálózatából néztem ki téligumit, nokian wrd3, ami több teszten is jól…..
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2013.10.30 15:43:03
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2013.10.30 15:49:02
@zsiráfffff: és ha letakarod a fejét, amikor az öledbe hajtja? az úgy mé nem jó? láccik is meg nem is. nyilvános is meg nem is. na.
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2013.10.30 15:50:40
@atörökk: közöd hozzáM?
Naiv ügyfélnek valamiért dollárban számlázták ki az Apple Online Store-jában vásárolt kütyüjét, ami miatt 5%-kal többet fizethetett: A magyar Apple Online Store és a Unicredit Bank egymásra mutogat. A végeredmény az, hogy az ügyfél 5%-al többet fizet, mint ami a hivatalos…..
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2013.10.30 14:50:15
@atpijkamo: mé? nálunk nincs körte?
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2013.10.30 14:54:11
@atpijkamo: legutóbb monor városában vettem, egy kisbótban.
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2013.10.30 15:39:53
@McZozo: he..?
Érthetetlen módon kevés szállodában lelkesülnek be, ha a kedves vendég a macskájával együtt érkezne. Szilvi több helyen érdeklődött, és első körben olyat helyeket talált, ahova nem, felárral vagy csak raktárra néző szobába mehettek volna: A problémám nem érinti az…..
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2013.10.25 05:12:58
@Alaister Grand: erről van szó. Pl. én annyira allergiás vagyok a macskaszőrre, hogy már attól fulladok, ha olyan emberrel érintkezek, akinek macskája van. Nem is kell az állattal találkoznom. Szóval tuti perelném azt a hotelt, amelyik macskás szobát ad ki nekem. Gyűlölöm a redvás macskákat, mert beteg vagyok tőlük.
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2013.10.25 07:56:51
@Réka ‎: Az viszont a te hibád, ha csak annyi agyad van, hogy nem vagy képes felfogni: a hotel embereknek készült, nem állatoknak. Remélem rajtad ia kitör majd valami jó kis állatszőr-allergia, vagy valamelyik családtagodon, akit szeretsz, majd akkor pofázz. Egy embereknek létrehozott szállodában nem egy redvás állat élvez előnyöket, ezt próbáld meg felfogni - bár megértem, ha nehéz neked.
Sok cifra dolgot hallottunk már a Wizzairről, de ennyire gusztustalan lenyúlást még soha. Naiv ügyfél keresztneve rövidítve volt a foglaláson, ezért közölték vele, hogy névváltoztatásért fizetnie kell 19 ezer forintot: Lányom Angliába utazott. 15.000 volt csak a repjegy. A…..
Naiv ügyfélnek elege lett a Főkétüsz játékából. 4500 forintot kellene fizetnie, mert a lakását ellenőrző kéményseprő nem csengetett be, így nyilván az ajtót sem tudta neki kinyitni. A jelenség elég sok embert érinthet, minthogy a cégnél közölték, hogy se visszafordulni nem…..
A. tudományos érdeklődéssel követi az egyik Spar akciós polcának életét, de a szupernek kikiáltott ár csak nagyon ritkán olcsóbb, mint normál esetben: A Spár áruházakban gyakran találkozhatunk a Szuper Ár felirattal. A polc sor végén általában az akciósnak szánt termékek…..
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2013.05.28 12:52:55
Naiv ügyfélnek sosem sikerült mátrai borzaskát rendelnie a Poló Pizzériából, mert időközben megszűnt az étel. Talán jobb is így, mert még a 444 junkfoodspecialistái sem tudtak megállapítani, miből készülhet, honnan jött, hová tart. Olvastam a Komjádi Polo pizzériával…..
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2013.05.28 12:20:32
Nem igazán tudta a Homár hova tenni a Coca-Cola távolról kiemelten műfiatalosnak látszó kampányát, hogy a félliteres palackokon keresztnevek és becenevek lesznek az egyik oldalt logo helyett. Aztán kaptunk egy fotót egy CBA kólahűtőből és megvilágosodott minden: ..
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2013.05.07 13:41:58
Nem elég, hogy a UPC Direct nyáron kivonult Magyarországról, már számlát sem ad alapból, vagyis akár úgy is nézhetjük, hogy nettó összeget szed előfizetőitől. Pedig a számla díját 2008 óta külön felszámolják: Mint tudjátok, idén nyár óta a UPC egy luxemburgi…..
Karfiolseggű Irigy Fotelforradalmár (törölt) 2010.10.20 13:41:59
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..