Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svetapop

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dunai árvíz nagy kihívás elé állította a védelmi igazgatásban részt vevő szervezeteket. Legfőképpen azért, mert a politikusok az elmúlt 10 évben szokásukhoz híven nem arra költötték a pénzt, amire kellett volna, így egy évtized sem volt elég a megfelelő védművek…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Nem fért a Szálasit éltető szlovákiai magyarok fejébe, hogy budapesti vagyok és beszélek szlovákul. Végül rájöttek: csakis zsidó lehetek. Magyarországon a rendszerváltás hajnalán két idealista, romantikus kép létezett a határon túli magyarokról. A liberális humanisták…..
A demokrácia ugye arról szól, hogy semmilyen indokolatlan akadályt nem állítunk a szabad és egyenlő választójog gyakorlása elé. Nincs értelmiségi cenzus, mert politikai kérdésekben a műveltebbek nem feltétlenül bölcsebbek, hiába dübörögnek a déerek (lásd szabadon…..
A Fidesz új elmebaja szerint minden gyerek mellé, aki lóg, rendőrt állítanának; a tervezet szerint a rendőrök minden 14 év alatti gyereket vissza kell hogy kísérjenek az iskolába, aki nem megy be.  Szemünk előtt van a kép, ahogy kommandósok rontanak be a kőbányai lakótelepi…..
Aki még nem olvasta a jövő évi költségvetés tervezetét vagy összefoglalóját, annak annyit mondanék, hogy az irány ugyanaz: meglehetősen ortodox megszorítás és befagyasztanak mindent a dicséretesen kicsi hiánycél érdekében. Azaz csak majdnem mindent... Igen, mert míg a…..
Az utolsó, tavalyi népszámlálásról még nem találtam hasonló ábrát [Styxx] Örülünk, ha az olvasó veszi a fáradtságot és vendégposztot küld. Rothstein nicknevű kommentelőnk gyakran éles kirohanást intéz blogunk szerzői ellen, illetve a blog szellemiségével szemben.…..
  A Mandiner, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Konzervatórium szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai…..
svetapop 2012.04.01 10:57:50
Vihar a biliben!
Uszítsunk egymásra mindenkit!
Az egyik plagizált véleménye:
index.hu/belfold/2012/03/30/heinemann_nevetseges_nonszensz/
Amúgy ellenzékiek és diákcsoportok nagy létszámban felháborodottan tüntettek Schmidt Pál doktori plágiuma miatt.
A tiltakozók csaknem kizárólag jelenlegi vagy korábbi tanulmányaik folyamán legalább egyszer puskáztak a vizsgákon, jelentős részük szinte az összes vizsgán csak a puska segítségével ment át és szerzett diplomát.
De mindez nem ingatta meg sem tisztánlátásukat, sem határozottságukat, sem önbecsülésüket.
Ennyit az ellenzék önkritikájáról, a baloldali virtusról.
És az itt kommentezők nem puskáztak ???
Hétfő este hat órakor a Parlament elfogadta azt a törvénymódosító javaslatot, ami alapján az, akit 6 hónapon belül kétszer azon kapnak, hogy életvitelszerűen az utcán tartózkodik, 150.000 forintig terjedő pénzbírságra vagy akár elzárásra is büntethető. A javaslatot annak ellenére szavazta meg 293…..
Egy augusztusi estén két buldózer jelent meg Baku egyik házánál, és előzetes értesítés nélkül elkezdték lerombolni az épületet. Az azerbajdzsáni hatóságok nem engedtek be senkit, így a bent lévő értékeket nem lehetett kimenteni. Az épületben volt a székhelye a Béke és Demokrácia Intézetnek…..
Így jár az az ember, aki nyolc éven át hazudik. Aki azzal áltatja az országot, hogy adócsökkentésből lesz több állami bevétel, hogy marad az eva, meg a magánnyugdíj, hogy nem lesz ingatlanadó, ráadásul a népnek semmit sem kell tennie, csak rájuk szavazni, és máris lesz 7…..
svetapop 2011.11.10 12:01:40
TENDENCIÓZUS HAZUGSÁGOK:
"Kenedi-bizottság feloszlatásával a háromperakárhányas ügynököket védik." - a Kenedi bizottság kb. 3 éve befejezte munkáját.
"Az Európai Központi Bank, valamint Ausztria, Németország és Hollandia vállvetve harcol a végtörlesztési machináció ellen." - igaz!Ne segítsünk! Hagyjuk megdögleni a sok hülyét, aki CHF -ben vett fel kölcsönöket, aztán szídd a kormányt, mert magukra hagyta őket.
"Az államadósság csúcsot döntött" - az államadósság 81%-ről 70 valamennyi %-ra csökkent.
"ellopott magánnyugdíj vagyon" - a nevezett pénzből fizetik a nyugdíjakat, a kormány egyszerűen úgy döntött, hogy a továbbiakban KÖZPÉNZEKből nem fizseti a nyugdíjkiagészítéseket a MAGÁN nyugdíjpénztáraknak.
"450 forintos benzinárral, csökkenő nyugdíjakkal kapja nyakába a nemzeti együttműködésben kiszikkadt, meghasonlott, félelemben tartott Magyarország" - a benzin ára az egész világon nő! Menj ki Ausztriába, Németországba és nézdd meg! A nyugdíjak NEM CSÖKKENNEK! A kormány azért nem fizet a magánnyugdíjpénztáraknak, hogy az állami nyugdíjakat fizetni tudja.
"És mit kap cserébe a megszorításért a nemzet? És mit kap cserébe a megszorításért a nemzet? Milliókért vett primitív festményeket, a füstölő metró idején a BKV-vezéreknek lízingelt kuxuskocsikat, 32 milliárdból finanszírozott orbáni médiahatóságot, milliókért fizetett tanácsadókat, hagymázas gigaberuházási terveket, hogy bárki bámiért elítélhető legyen, igazságszolgáltatási deformot, kivéreztetett önkormányzatokat.a füstölő metró idején a BKV-vezéreknek lízingelt kuxuskocsikat, 32 milliárdból finanszírozott orbáni médiahatóságot, milliókért fizetett tanácsadókat, hagymázas gigaberuházási terveket, hogy bárki bámiért elítélhető legyen, igazságszolgáltatási deformot, kivéreztetett önkormányzatokat." - Kérdezd meg Demszkyt, miért nem frissítették 20 év alatt a BKV jármúparkját!!! Minden vállalatvezető vállalati gk-n ját, az Indexé is. Tanácsadók a Medgyesi, Gyurcsány, Bajnai kormányok alatt is voltak, Dunát lehetett velük rekeszteni. Az 1938-as világválságból Amerika (De Németország is) gigaberuházásokkal kecmerget ki, ugyanis ott tudtak munkát biztasítani a dolgozóknak.
Schmitt Pál kérte, a Fidesz frakció kitalálta, Orbán Viktor megcsinálja. Gyönyörű a koreográfia és sokan jól is fognak jáni. Ha a Fidesz frakció a jelenlegi formájában fogadja el a devizahitelek kiváltásával kapcsolatos előterjesztést, akkor egyben megszavaz magának közel 350…..
Megfogadtam, hogy nem foglalkozom Kertész Ákos amerikai Népszavában megjelent nyílt levelével – a nyílt levelekről általában is elmondtam már lesújtó véleményem. A legfőbb okom erre az volt, hogy a közélet ezen a szinten, pontosabban egy bizonyos szint alatt nem érdekel. Az…..
  Tudósítóink a Nádor téren örökítették meg a jelenetet, ahogy az egyik tüntető egy Dávid-csillagos (az izraelire emlékeztető) lobogót lobbantott lángra. A nagy füsttől nem sokat lehetett látni, így nem lehet tudni, hogy a zászlót meggyújtó, fekete kabátos férfi a…..
A hétfőn megszavazott új alkotmányban a Fidesz és a KDNP nemzeti érzésekre alapozza a magyar állampolgárok jogait. Pedig hiába a nemzeties máz: ez az alkotmány ártalmas hazánknak. A Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt nem a magyar polgárok, nem a…..
svetapop 2011.04.20 19:21:40
@wowerman: Ami az 1 kulcsos adózást illeti, az egy folymat vége: 1988.: 11 kulcs;1989.: 8 kulcs; 1990.: 5; 1991.: 7; 1992.- 93.: 4; 1994.-98.: 6; 1999.-2004.: 3; és 2005.-2010.:2 kulcs. 2011.-től 1 kulcs. Vegyétek már észre a tendenciát!
svetapop 2011.04.20 19:31:02
@nu pagagyí: "Ezzel az alkotmánnyal az a baj, hogy csak az ország egy részének megfelelő." Az előzővel pedig az volt a baj, hogy csak az ország másik részének volt megfelelő
"Ez az alkotmány nem azzal az igénnyel íródott, hogy minden hazáját szerető polgár alkotmánya legyen." Az előzőnél pedig senkit sem érdekelt, mi a véleménye róla a polgároknak.
"Az alapvető emberi jogokat írott malasztként kezeli:" Hát ez így marhaság, ahhogy van. Egyáltalán olvastad-e már az új alkotmányt?
"Összegezve: ez egy ideiglenes alkotmány, nem fogja mindenki tisztelni és remélem nem is lesz hosszú életű. Az urak és haverok alkotmányából a nép mintha kifelejtődött volna." Hát kíváncsi vagyok, mennyire ideiglenes... Tisztelik, nem tisztelik, be kell tartani mint ahogy az 1949.-est is be kellett. A 4 elemis párttitkárok helyett az urak még mindig jobbak, legalább nem primitívek...
Eltitkolta a kormány, hogy nemcsak az unióval, hanem az ENSZ-szel is konfliktusba került a médiatörvény miatt. Erről azonban eddig szinte senki nem tudott, a szocialistákat is meglepetésként érte a hír. Frank La Rue ENSZ különleges jelentéstevő társával viszont azért érkezett…..
svetapop 2011.04.07 18:38:37
@fetyisob: Igazad van! Menj ki Ausztriába, Szolvákiába, Romániába stb. tankolni, lássuk, Ukrajnán kivül hol olcsóbb az üzemanyag?!
Egyébként az ENSZ után most már a Biztonsági Tanács következik média ügyben, akik Kína tartózkodása mellett elmarasztalnak, bevezetik a "légtér zárt", mint Líbiában, és bombáznak mindent, ami elérhető. Felfegyverzik az "ellenzéket", hogy döntse már meg ezt a diktatórikus 2/3-os kormányt.
Utána következhet újra a "boldog, szabad, demokrata" új világ, Gyurcsánnyal, Demszkyvel, Hunwald Györggyel, és a 150%-os eladósodottsággal.
A nap izéje Kósa Lajos háborodik 2011.04.06 09:09:00
Azzal, hogy Gyurcsány Ferenc megjelent a romagyilkosságok keddi tárgyalásán, átlépte a Rubicont - jelentette ki Kósa Lajos. Szerinte botrányos volt Gyurcsány tette, aki ezzel "persona non gratává vált a magyar közéletben". A Fidesz ügyvezető alelnöke tehát…..