Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Natúrháló

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömmel tudatjuk veletek, hogy az Első Fejér Kosár bemutatkozó estünkön a következő termelőkkel találkozhattok: - Pados Mariann, "sajtművész" - Liborné Andrea - "Földből Élet" Ökokertészet képviseletében A Földből Élet Ökokertészet egy családi vállalkozás, melyet…..
                                                  Kedves…..
 http://goo.gl/yXgaU   A fenti linken elérhető táblázat első oszlopaiban látszanak a termékek, termelőik és áraik. Az lenne a kérésünk, hogy más bevásárló közösségekben már bevált módon, a rendelés leadásához mindig az első üresen, szabadon álló oszlopot…..
Hagyományteremtő szándékkal szeretnénk jövő hét pénteken, azaz június 7.-én elindítani a Fejér Kosár Termelői Bemutatkozó-estet. Itt lehetőségetek lesz megismerkedni a listánkban már látott termelőkkel, termelési módszereikkel és megkóstolni az általuk termelt, készített…..
E héten új szereplő a listánkon a tabajdi Horváth Farmról (http://horvathfarm.hu/) az igazán finom, vegyszermentes kígyóuborka és laskagomba. Megérkeztek a friss eperből készült lekvárok Kovács Szilvia és a Vitaminkamra kínálatában is. ..