Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valakién

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Heten vannak már a Horror Cselendzsek, mint a bélontó, fejlevágó gonoszok. Ha jó geekekként hajlandóak vagytok egy hónapig mellőzni szociális kapcsolataitokat (ez nem lehet túl nehéz, nem mintha lennének olyanok), és csak arra koncentráltok, hogy minél több véres, lucskos,…..
Új rovatunkban könnyes nosztalgiával gondolunk vissza törő csontokra, fröcsögő vérre, neonos képekre, szintis/beates zenékre és fantasztikusan tehetségtelen, de szeretnivalóan brutális színészekre, amik és akik annak idején olyan gyönyörűen rontották meg tiszta és ártatlan…..
Geekblog Hideg nyomon 2011.12.06 07:00:00
Az egyik legjobb kortárs krimiíró, Dennis Lehane egyik legjobb könyvével kapcsolatban (a belőle készült film megtekintése után) akkori barátnőmmel egy bárban, több pohár bor társaságában, késhegyre menő, szenvedélyes és igen hosszú vitát folytatottunk arról a morális…..
Ha azt mondod, badass filmzene, azt mondom, A 13-as rendőrőrs ostroma Carpentertől. Pedig kicsit sem vagyok oda a minimalista score-ok (egykori) királyáért – mivel ezt az oldalt jóravaló és lelkes geekek olvassák, nem ragadtatom magam olyasféle kijelentésekre, hogy pl. a Halloween…..
Gratulálunk! Persze nem csak neki, hanem a többi, saját segge húsát nem kímélő horroristának is. Tepes, majd dobj egy emailt a címeddel, hogy tudjam, a nyereményt hová küldhetem...
valakién 2011.11.01 21:52:37
That's right, bitches - a Helovín Horror Cselendzs idén is visszatér, hogy azt a kevés szociális kapcsolatotokat is elrabolja tőletek, amely horrorista léteteket összeköti a külvilággal!A szabályok egyszerűek, mint egy késszúrás: október 31-e éjfélig annyi horrorfilmet kell…..
Geekblog Jakuzák 2011.08.31 07:00:00
Férfiak, akik teszik, amit tenniük kell, bármibe kerüljön is – szerelemben, háborúban egyaránt. Sydney Pollack 1974-es thrillere, amit éppen két klasszikusa, az Ilyenek voltunk és A keselyű három napja között forgatott, csaknem eltűnt a süllyesztőben, pedig a ’70-es…..
Geekblog Hosszú álom 2011.07.11 07:00:00
Egész Hollywood meg volt őrülve a 19 éves Lauren Bacall és a 45 éves Humphrey Bogart románcától – kivéve Howard Hawkst, a rendezőt, aki összehozta őket erősen Casablanca-utánérzetű filmjében, a Szegények és gazdagokban. A mellesleg házas Hawks egy kicsit maga is beleesett…..
Geekblog 81 évnyi vagányság 2011.05.31 15:18:00
Ma van a mester, azaz Clint Eastwood 81. születésnapja. Az emberé, aki egy személyben, még ilyen idősen is vagányabb az egész kibaszott hálivúdi akciófilm-iparnál!Buon Compleanno Clint!  ..
A BBC Top Gear című autós műsorának egyik tavalyi hétvégi epizódjában ismét sikerült megsérteni valakit. Ezúttal Mexikó, illetve a mexikóiak lelkébe gázolt bele Richard Hammond, az egyik műsorvezető, aki folyamatosan fingó, lusta, elhízott, nemtörődöm alakoknak nevezte…..
valakién 2011.02.02 14:51:34
Ábécésorrendben.Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans. Csak azért mert szupernyugodtan beszél, és ezzel egyfajta guru benyomását kelti, Herzogról az a tévképzet alakult ki, hogy nincsen humora. Aki valaha végighallgatta valamelyik hosszabb interjúját vagy elolvasott egy, a…..
valakién 2011.01.03 22:00:18
@mesko: Hogy tetszett-e a vége??
...hm..fogós kérdés.
Nem igazán gondolkoztam ezen...eddig. Számítottam egy ilyen végkifejletre, és mivel tudom, hogy csak film, így "tetszett" , de csak erősen idézőjelbe.
Persze nagyon bízok benne, hogy a valóságban SOHA NEM FOG ILYEN MEGTÖRTÉNNI!!!!!

Remélem megnézte ezt a filmet sok politikus és egy picit magába nézett. Az a baj, hogy sok ember itt Magyarországon is, nem látja át a dolgokat, hanem szinte mindent elhisz, és elfogad.
Nem gondolkoznak, hanem bedőlnek az agymosásnak.
Pedig nagyon nem kellene!!!!

Egy rossz makacs, hatalom fitoktató külpolitika, vagy akár belpolitika és a fajankó politikusok veszélybe sodorhatják egy egész ország életét.
2010 számomra a lufik éve volt: némelyik nagyot pukkant, némelyik csendben eresztett le, de tény, hogy a legtöbb film, amit vártam, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Kick/Ass és a Scott Pilgrim túlpörgetett, ízléstelen esztétikája taszított (pedig utóbbiból…..
Saját édesapja lett egyik legádázabb ellendrukkere, állítja Király L. Norbi. László állítólag azért korteskedett lakóhelyén, hogy szomszédai ne támogassák az X-Faktorban feltűnt fiát. Rengeteg gyerekkori keserűséget hurcol magába zárva Király L. Norbi. Az énekest, aki…..
Jászberényi Sándor, a Népszabadság és a Magyar Narancs egykori újságírója egy perc csenddel akart tiltakozni az új médiatörvény ellen a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, ott ahol december 21-én Mong Attila egyszer már megtette ezt: a médiatörvény megszavazása után…..
valakién 2010.12.28 14:15:12
John Carpenter túl sok minden jót tett le elénk az évek során ahhoz, hogy csak úgy, egyik percről a másikra elküldjük az anyjába. Arról viszont nem lenne illendő hallgatni, hogy breaktrough filmjének, a Halloween (1978)-nek ötlete egy kanadai fiatalember, Bob Clark fejéből pattant…..
Geekblog Idegenek a vonaton 2010.12.21 14:00:00
Az első jelenetben még csak két pár cipőt látunk, ahogy gazdáik egy pályaudvaron igyekeznek az induló vonat felé. És már tudjuk, hogy baj lesz. Tudjuk, hogy a rikítóan kontrasztos, már-már bohócszerű fekete-fehér cipő viselője valamiképp agresszorként lép majd fel a…..
Mivel a Parlament ma hajnalban elfogadta a médiatörvényt, rendhagyó lapszemlét készítettünk. Összegyűjtöttük, mely médium hogyan fogadta a törvényt. A lista még nem teljes, várjuk a kiegészítéseket. Népszabadság: Az új médiahatóságnak üzenjük: Nem vagyunk az…..
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás vízilabda   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt…..
valakién 2010.12.08 12:13:21
@Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov: A Bayern 2-3 gól szerintem is meglesz. Én lehet a 2,5 overt megteszem. Hármat csak összehoznak. Bízunk benne.
A Való világ tegnapi adásában sikeresen bizonyította be a végtelenül cinikus RTL, hogy ez az egész beszavazósdi a jelöltekkel meg a szavazatokkal csak parasztvakítás. A műsor atyaúristeneinek megvannak a jelöltjei, és ha netán nem az a versenyző kerül be a villába, akit ők is…..
Ez már megint egy mindenféle különösebb tartalmat nélkülöző bejegyzés, mindössze azért hoztam létre, hogy a kommentekben elmondhassátok és megbeszélhessük, hogy szerintetek melyek az év legjobb filmjei. A szerkesztőségi toplisták majd január elején kerülnek ki a Geekzre...
A mozicsatorna Klasszikusok kedden című sorozatában decemberben az ötvenes évek legnagyobb sztárjai láthatók. December 7-én 21 órakor Tennessee Williams világhírű drámájának filmváltozatát, a Macska a forró bádogtetőnt mutatják be. Az Elizabeth Taylor és Paul Newman…..
Stohl András szombati szereplése után csak a média működéséről semmit nem tudó nézőknek lehetett meglepetés a Fókusz tegnap esti interjúja a színésszel, amit a műsorvezető ugyan úgy harangozott be, hogy most aztán mindenről őszintén, meg minden, de a kérdések csak amolyan…..
Serena Bramble los angelesi videoművész etűdje, amelyet egy januári film noir vetítéssorozat felvezetéseként mutattak be. Valószinűleg a legjobb videoklipp-közeli cucc, amit idén láttam. ..
valakién 2010.11.21 14:52:07
@kIára: Te lehetsz a femme fatale. Akarlak!!!
Mi a mail címed??
valakién 2010.11.22 13:58:47
@mesko: Milyen adottságokra gondolsz?? :-)
Geekblog A belső kör 2010.09.13 08:00:00
A műfaji filmeknek megvannak a maguk jellegzetes, kifogyhatatlan energiájú feszültségforrásai, amik bármilyen történetnek meg tudják adni a szükséges töltést. Ami a tinivígjátékoknak a szüzesség elvesztése és a slasher-horroroknak a heveny sorozatgyilkolási hajlammá fejlődő…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
valakién 2010.11.21 10:50:19
@Róka-Rudi: Reméljük így lesz!!
valakién 2010.11.21 11:02:23
@Tudom a Tutit: Igazad van!! De Lilu, Balázs csak pénzéhes droidok, akik ha elvesztenék a munkájukat vele együtt az egzisztenciájukat is, padlót fognának. Engem a gerinctelenség zavar a csatorna részéről, na meg persze Lilu meg Balász részéről is, mert nem tudták azt mondani, hogy gyerekek beszéljük már meg ezt, hogy van ez???!!
Húzzanak el, menjenek a levelek!!!!!!!!!!!!