Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisvesza

0 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Ha esetleg veszít az ember, hát veszít. Nem lehet mindig nyerni. De mindig jön egy másik verseny, amit meg lehet nyerni, és meg is kell !" (Marrone)..
A legtöbb háztartásban mától már elérhető az AMC, az egyik legfontosabb amerikai kábelcsatorna, ami a The Walking Dead, a Mad Men és a Breaking Bad mellett olyan sorozatokat tett le az asztalra, mit a The Killing, a Low Winter Sun, a Turn, a Hell on Wheels vagy a Rubicon, de ezek közül…..
Kisvesza 2014.11.07 13:48:11
@speedy gonzales:
AMC=After Meal Coma
TWD=Texting While Driving
BB=Beer Buddy
MM=Matthew McConaughey

Szívesen.
    Fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja a legkorábbi esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted: http://www.szerencsejatek.hu/tippmix-napi-bontas 3. Az első beírt tipp…..
Kisvesza 2014.10.07 05:05:21
    Fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja a legkorábbi esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted: http://www.szerencsejatek.hu/tippmix-napi-bontas 3. Az első beírt tipp…..
Vannak, akik budit építenek a kertbe, vannak, akik sufnit a szerszámoknak, Győzike most azzal jött elő a Borsban, hogy egy templomot tervezett a háza végébe. Azt gyorsan elmondta, hogy nem nyilvános kegyhely lesz, hanem csak a családja járhat majd oda. Győzike azt magyarázta, hogy…..
Kisvesza 2014.07.12 17:46:25
Sok mindent kehet mondani Courtney Love-ra, Kurt Cobain özvegyére, de azt, hogy nem tud jól drogos kurvát játszani, azt nem - a Larry Flint a provokátor című filmből ez fényesen kiderült. A Hole zenekar énekesnője legközelebb a Sons of Anarchy záróévadában lesz látható, amiben…..
A négy nagy (ABC, NBC, CBS ÉS Fox) és egy kicsi (The CW) network jövő héten mondja el, mikor mit vetít, és igyekszik majd minél több lóvét összetarhálni a hirdetőktől. Van, ahol már csak pár kérdés maradt nyitva, másutt meg az összes, a Buzzfeed foglalta össze, hányadán…..
Kisvesza 2014.05.08 23:17:19
@milesteg: Az megy a TNT-re.
Kicsit morcos lett a CBS és a The Good Wife-t nekik gyártó Scott Free Productions/King Size Productions duó amiatt, hogy a network tévében jelenleg kétségkívül legjobb drámasorozat nem kerül az Emmy közelébe sem a kábeles kínálat mellett, pedig, mint mondják, nekik évente 22…..
A Showtime-on idén befejeződő Kaliforgia után sem marad munka nélkül mindenki kedvenc szexfüggő színésze, David Duchovny, akit a magyar közönség haláláig Mulder ügynökként fog emlegetni. A Variety tegnapi infói szerint Duchovny az Aquarius című, hatvanas években játszódó…..
Kisvesza 2014.04.02 14:46:39
@Leadfoot: Nem biztos, hogy rossz lesz az NBC miatt, lásd Hannibal.
A Super Bowl alatt, (de csak a Savannah-i tévéken) ment le egy olyan reklám, amilyenhez foghatót legutoljára akkor láttunk, amikor Klapka Görgy a 72 színű NSZK színesfilctoll-készletből random kihúzott rostírón segítségével egy A4-es lapra felírta, hogy Vámház körút 9, és a…..
Drakula, akárhogy is nézzük, nem egy rendes fazon. Kiszívja az ember vérét, aztán a holttestet elhajítja egy sötét sikátorban, mint egy rongybabát, jó esetben csinál belőle vámpírt, hogy legyen kivel szórakoznia míg világ a világ, de ennél több jófejségre nem lehet tőle…..
Kisvesza 2013.10.28 16:46:40
@midegy: Hannibal 8.3?
A Lostot, az ABC 2004-ben bemutatott sorozatát a network tévés kreatív aranykor egyik jeles képviselőjeként tartják számon a mai napig, mérföldkőnek, a bebetonozott szabályokat felrúgó, új utakat taposó sorozatnak, aminek készítői hősies kitartással meggyőzték az ABC-t…..
Kisvesza 2013.10.02 17:57:41
@Jake24: Hol találom meg ezt a könyvet?
A Trónok harca tévésorozat harmadik szezonjának befejező része lett minden idők kalózok által legtöbbször letöltött tévéműsora - írja az MTI a TorrentFreak blog adataira hivatkozva.A blog szerint a sorozat fináléját 24 óra leforgása alatt egymillióan osztották meg és…..
Kisvesza 2013.06.14 02:47:39
@ggeleven: Blu-rayt rendelhetsz külföldről is.
A Twitteren a legtöbben Dany-ről és a keleti kontinensen kódorgó nyolcezer fős seregéről (plusz három gyereksárkény, pár haszontalan barbár és két, állandóan izzadt lovag) beszélnek, írja a Buzzfeed. Van nekik szép grafikájuk is, el is loptuk, tessék: Ja, természetesen…..
Kisvesza 2013.05.16 17:38:02
Pedig milyen jól indult a dolog: a tavalyi pilottermés egyik legjobbja volt a Following első része, erőszak, vér, elmebeteg sorozatgyilkos, Kevin Bacon, volt benne minden, mint a közmondásos búcsúban, izgalmas volt és érdekes, joggal várta az ember, hogy a folytatásban sem kell majd…..
Pár új karaktert közeleppből is megmutatnak, Cieran Hinds érkezése pl. nagyon jót tesz majd a sorozatnak. Az amerikai premier március 31-én lesz, a hazai egy nappal később, április 1-jén, az HBO-n.  ..
Elképesztő fölényben vannak a kábelsorozatok a WGA Awards jelöltjei között. A drámasorozatok közé egyetlen network-széria sem került be, a legjobb epizódok hat jelöltjéből négyet egyenesen a Breaking Bad ad, a network tévék pedig csak a vígjátékok és az újoncok közt…..
Kisvesza 2012.12.13 17:21:44
@doggfather: a dettó annak szól, hogy a drámai epizód jelöltjei közül sem láttam egyiket sem, mint az eggyel felette lévő újoncok kategóriánál.
comment:com Hírek kávé mellé 2012.12.04 09:30:00
Egy új felmérés eredménye szerint minden idők legjobb sitcomja a Seinfeld, Jay Leno meg a legviccesebb tévés műsorvezető. A sorozatos listán a Jóbarátok harmadik, az első hétbe pedig a 30 Rock is belefért. 11 milliós nézettséget hozott a The Walking Dead midseason fináléja…..
Csak idő kérdése, válaszolta a televíziózás egyik sztahanovistája, a Fox animációs blokkjába három sorozatot is delegáló Seth MacFarlane arra a kérdésre, mikor lesz már végre Family Guy-film a mozikban. A Family Guy, az American Dad! és a The Cleveland show készítője idén…..
Kisvesza 2012.12.03 20:08:57
@Flankerr: "A vasárnapi animációs blokkban "nincs hely" egy 20-24 részes Flinstonesnak, kevesebbért meg nem fog belevágni."

A Cleveland Show kaszája esélyes, és az American Dad is évadról-évadra él. Lesz ott üresedés jövőre szerintem. (Pedig utóbbi hatalmas, kár lenne érte)
Az AMC kiváló zombis horrorját Dél-Afrikában reklámozó cég egyik mítingjén biztos jó ötletnek tűnt, hogy a rothadó élőhalottas sorozatot bikinis modellcsajokkal reklámozzák, csöccsel ugye mindent el lehet adni, még a rohadást is. Ebből lett a nagyszerű ötletből aztán lett…..
Kisvesza 2012.12.03 20:05:08
comment:com A nap képe 2012.11.15 12:30:00
Mindenki írja fel a naptárba: 2013. március 31-én startol a Trónok harca harmadik évada! ..
Kisvesza 2012.11.15 19:59:11
@Hamlet: Köszönöm.
Olyat láttunk a Story magazin címlapján, hogy a talpunk is görcsbe rándult tőle, pedig eddig ezt csak a Hacktion-pilot tudta kiváltani a szerkesztőség tagjaiból. JIMMY ÉL, BASZKI, és az USA-ban fagylaltozik bicegve, jellegzetes akcentussal beszél és riadt képet vágva rohan el…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.07.23 09:30:00
Ken Burns dokumentumfilmes rendező egy hétrészes minisorozattal jelentkezik a PBS-en. A címe The Roosevelts: An Intimate History. Egyre valószínűbb, hogy Mariah Carey lesz az Amercian Idol egyik új zsűritagja, bár 17 millió dolláros fizetéséből a Fox még faragna egy kicsit. Közben…..
Kisvesza 2012.07.23 18:49:21
@spamdog: ez az ötös rész már egész jó volt, remélem tudják ezt tartani.