Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuper

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzal kezdeném, hogy köszönjük szépen a türelmet és a kitartást. Mi magunk sem gondoltuk, hogy a technikai hibákat ilyen sokáig tart és nehéz lesz megoldani. A játékban több funkcionalitást teljesen újraírtunk és ennek eredményeképpen sokkal megbízhatóbban működik minden…..
A tegnapi siralmas működés után ma reggel elkezdtük másolni a cuccokat az új szerverekre. (Nyilván nem a tegnapi nap volt az ok, csak most érett be a döntésünk.) A költözést elméletileg észre sem veszitek, a fontosabb dolgok már az új szerverekről mennek...
kuper 2010.11.01 11:23:16
@Maya69: Miért?Talán valami igazat írtál?Talán nem vagy egyedűl.Nem tisztelnek bennünket.Éppen venni akartam tallért,de egy fityiszt!Vettem egy parcella földet,és éppen be akartam ültetni,mikor jött a kalapos.Frissitek,de már se parcella,se az ára.Ismét frissités,de a helyzet változatlan.Én már a hiba küldésst is feleslegesnek tartom,mert úgysem válaszolnak,ha igen egy sablonos lekicsinylő válasz érkezik és semmi más!
kuper 2010.11.01 11:23:51
@kuper: Az enyém
Ma két és fél újdonság került ki a tanyákra: Gémeskút a jobb termésért A mai napon mindenki megkapta a kút felépítésének lehetőségét. A kutak nagyban (+5%) növelik a terményt a megérés pillanatában, azaz a kúttal rendelkezők nagyobb profitot tudnak elérni. A kút…..
Mindig nehéz 19:00 - 22:00 között játszani, de ma valahogy nehezebben mennek a dolgok. A kommentkekben és a hibajelentésekben sokan írjátok, hogy nem tölt be, pedig nyomkodom az F5-öt. Ez a legrosszabb, amit tehettek, így sohasem fog befejeződni a letöltés... Nézzük meg, hogy…..