Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sutak

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legényélet A semmi ágán 2010.10.09 12:48:00
Simán kijutottam a felszínre. Már megint a szokásos kultúrsokkos érzés kerülget. Nem a szokatlanság okoz problémát, csak ugyanazt más nézőpontból látom, más az élmény. A színek telítettebbek, ó a fekete milyen mély! Az ízek extázisba hoznak, nyelvem hegyén fülledt…..
Sutak 2010.10.30 12:43:01
@Kilences: A fény alatt azt értettem, hogy milyen megvilágításba helyezed a mindennapi életed. Azt, hogy vannak emberek, akik egy krízis hatására visszahúzódnak, nem járnak társaságba, látod az arcukon, hogy boldogtalanok,hogy kiégtek. Viszont az Élet ajándék,mindenkit érnek csalódások, de jól tudjuk, hogy ami nem öl meg, az csak megerősít. A fény alatt azt értettem, hogy az engem ért krízist nem úgy dolgoztam/om fel, hogy visszahúzódom és a sötétben élek, hanem úgy, hogy számomra kitárult a világ, hogy fényben élek, mint a sztárok a kifutó fényében. Úgy érzem, hogy ha hajnal hatkor, sötétben is indulok el dolgozni, fényben élek, mert rám a tudatomban lévő napsugár fénye szórja áldásos sugarait. Azzal a fénnyel pedig, ami bennem él, másokat is megpróbálok boldoggá tenni. Az anima sound system-et idézve: "Én jöttem hozzátok,Napfényt köpök rátok,Szórok rátok álmot,Édes forróságot".
A fény a bennem feltámadó optimizmus metaforája, a csatának az a része, amivel nem csak magamat, hanem a körülettem lévő emberek életét is varázsaltosabbá, fényesebbé tehetem.
Értesz engem?:)
Sutak 2010.11.13 18:01:59
@Kilences: Nem hiszem, hogy vitatkoznánk. :) Én nem olyan vagyok. Kifejezetten szeretem a tőlem eltérő nézeteket való embereket is. Nincs is ennél érdekesebb. :) Valamint szerintem szélső méretekig terjedően elfogadó vagyok. A világot mindenki másképp látja...Éppen ez a szép benne!