Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazsszalab

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még 2011 januárjában jelentette be a Universal Music UK és a Sony Music UK, hogy egy új taktikát vetnek be a kalózkodás negatív hatásai ellen, illetve főleg az online zenevásárlások növekedésének ösztönzése érdekében. Ez volt az „on air on sale” stratégia, ami azt…..
Hát igazából az annyira már nem új, főleg egy rajongónak, de eddig nem tudtam sort keríteni erre a cikkre, ezért most igyekeztem minden fellelhető, érdeklődésre számot tartó egyéb hírt felkutatni róluk. Először azonban essék szó a videóról: a Hair-Trigger című számhoz…..
Rockhaven Rammstein: Mein Land 2011.11.11 13:04:00
Elérkezett a nagy nap! Mától megvásárolható a Rammstein új dala Németországban, Ausztriában és Svájcban. (A single-ről további részletek itt.) De szerencsére a honlapjuk nem csak ezen országokból érhető el, így nekünk is megadatik a lehetőség, hogy a dalhoz készült klipet…..
balazsszalab 2011.11.11 21:32:39
A Brit Hanglemezkiadók Szövetségének adatai szerint idén 21,3 millió albumot adtak el digitális formában, ami már eddig több mint a tavalyi összértékesítés, és nem mellesleg még hátra van karácsony, a kereskedelmileg legfontosabb időszak. Az eddigi számok alapján 2011-ben…..
Rockhaven A Perfect Circle hírek 2011.11.07 17:20:00
Talán a legfontosabb mind közül, hogy nyári észak-amerikai turnéjukon már játszottak egy új dalt (By & down), ami bizakodásra ad okot, hogy esetleg újabbak követik azt, talán egy új album. Még mielőtt azonban a rajongók ebbe beleélték volna magukat, Billy Howerdel azonnal…..
  A Diamond Eyes volt az első lemez, amit már Chi Cheng nélkül írt meg a zenekar és annak turnéjára is nélküle indultak Sergio Vega kisegítő basszusgitárossal. A koncertkörút nem semmi méreteket öltött. Épp ezért is gondoltam, hogy írok róla, mert tiszteletre méltó a…..
balazsszalab 2011.11.05 07:51:19