Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s.lac

1 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Palinak nem jött be a Csigavér autósiskola oktatóinak stílusa, akik a 90 perces menetekből alapból lecsípnek 20-at, a fennmaradó bő egy órában pedig ügyeik intézésére használják a tanulókat: Röviden leírnám az ország talán legnagyobb, de bizonyosan legjobban hirdetett…..
Ha már úgyis minden filmrajongó fel van izgulva a Prometheustól, arra gondoltam, összeszedem a filmtörténelem legfontosabb természettudományos fikcióit, melyek valamilyen módon hozzájárultak a műfaj fejlődéséhez, és fontos építőelemnek számítanak a sci-fi templomában. A…..
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
Gábor nem bírta kivárni, amíg élelmes felhasználók kijavították az Asus Transformer Prime táblagépeket sújtó szoftverhibát, úgyhogy elküldte a gépet a cseh szervizbe. Azóta is várja, hogy mi van, mert csak az angol vásárlóknak ígérte az Asus a teljes vételár…..
„Szűzlánnyal csak akkor kezdj, ha van rá időd” – vonja le a tanulságot, mai mesélőnk. Kettő darab Valentin napos sztorit kaptunk mára: az egyiket inkább nem közölnénk, ugyanis nem áll másból, mint egy szexuális aktus lucskos ecseteléséből, a másik viszont…..
Szegény Malév-utasoknak nem lesz könnyű visszaszerezni a pénzüket, hacsak nem hitelkártyával fizettek a cégnek közvetlenül. Csoda, ha az utazási irodák sem szeretnének részt vállalni a veszteségből? Abrakadabra szerint erről valami állasfoglalás is született:Nyaralásomat…..
„Nem szégyen ám prostituáltak szolgáltatásait igénybe venni, csak lehetőleg ne a kocsisorról, ahol esetleg megböknek”- mai Levélírónkat csúnyán átverte a barátnője és ezért egyre nehezebben bízik már a nőkben. Eleinte alkalmi kapcsolatban gondolkodik, de miután nem…..
„Hajnali négy körül már világos volt, hogy nem maradunk együtt. Visszakértem a gyűrűt. Úgyse viselte” - a haver véletlenül kihallgat egy beszélgetést, amit nem neki szántak. Kiderül, hogy a csaj már az összeköltözés óta fuldokol ebben a kapcsolatban. Mikor a párja…..
Mentál Hiéna Szinkr-OFF 2011.09.08 23:35:46
Betelt a pohár. Újra, de valószínűleg nem utoljára. A hülyeség komoly csatákat nyer az élet minden területén. Ez gondolom, nagyjából mindenkinek feltűnt, aki még szereti használni a józan eszét és megszerzett, objektív tudáshalmazát. Aki nem használja, vagy nem szereti…..
Péter egy mikrotévét szeretett volna venni potom 30 ezer forintért az Extreme Digitálnál. Amikor kiderült, hogy az sajnos épp elfogyott, a robotok készségesen felajánlottak neki 5% kedvezménnyel 3 másik, szintén hármassal kezdődő áru készüléket:Az alábbi, 10* -es árú…..
s.lac 2011.08.05 17:24:49
Zoltán büntetve érzi magát a T-Home táblagép akciójában. IPTV-előfizetőként a hagyományos vonalon már nem tudnak neki 15Mbites internetcsomagot nyújtani, így viszont az akcióban a büntetőkategriába került. Vagyis hiába fizet havonta egy valag pénzt, az IPTV nem számít…..
„Vannak olyan lányok, akiket azért gondolsz szépnek, mert jó cuccban vannak, és agyon vannak sminkelve, de a sötétben szerintem mindegy.” - a szokást kicsit megtörve a mai posztban nem lesz se szerelem, se viszály… pedig lesznek benne csajok is, és pasik is. Egy hülye…..
Halmozottan hátrányos helyzetű naiv ügyféllel könnyű packázni. A Lurdy Ház melletti kézi autómosóban simán rátukmáltak egy az eredetinél kétszer drágább programot, minthogy nem nézte meg előre a tarifákat:Ma olyan helyre tettem be a lábam - nem először, de a korábbiakban is…..
„Előveszem a pénzem és odarakom. Nem zavarja. Lehet, hogy sok férfi úgy gondolja, majd akkor ruház be, ha már van miért?” – a második randi egy étteremben zajlik, és a desszerthez meglepetés is jár. Ha elfogadsz egy meghívást, ne indulj el otthonról pénz nélkül.…..
A Sonynál úgy tűnik a PS3 és a jövőbeli konzolok felé orientálódnak inkább, a PSP-sek egyre kevesebb játékot kapnak, lassan leépítik őket. BeBének sikerült tavaly egy kék PSP-t szereznie, amit már cserélni sem tudnak, mert az országban nincs belőle több. Persze az is érdekes,…..
„Nem értem, hol fogta meg az én érzelmileg analfabéta exemet ez a lány. Mit képzel? Csak úgy túl lehet lépni 12 éven?” – megosztó történettel zárjuk a hetet. Adott egy lány és egy érzelmileg libikóka srác, akinek az ősei kő alkoholisták, és ez az örökség…..
s.lac 2011.05.28 17:51:09
„Elkezdte egymás után rendelgetni a rövideket (pálesz 750!). Jól van, gondoltam, ha ennyi pénze van, hagy igyon. De nem ilyen egyszerű volt ám!” – mit lehet kezdeni egy olyan nővel, aki nem száll be a közös számlába, viszont szenvtelenül végignézi, ahogy a partner…..
Napi Maflás KÉSHARC A SIKÁTORBAN 2011.03.29 07:12:00
Késharcból nem lehet jól kijönni. Ha másik tényleg be van gőzölve és jön előre, pokoli szerencse kell hozzá, hogy élve megússza az ember. Néhány szúrást, vágást így is szinte biztosan beszed. A félkomoly játszadozás persze egész más, azonban a gyilkos küzdelemben –…..
s.lac 2011.03.31 14:38:10
@spartacus: látom említetted a krav magát, youtube-on lehet találni egy-két videót ahol pl beöltözött késes ront neki mint az állat az embernek és akkor meg lehet nézni mennyit érnek a csiribí nindzstechnikák. semmi bajom az eskrimával v a harcművészetekkel és nyilván több esélye van egy tapasztalt fülöp szigeteki fenegyereknek egy kés ellen mint annak aki csak tévében látott, de én garantálom mindenkinek, h aki ebből a videóból kipróbál bármilyen technikát éles szituációban az meghal.
A játék, ami nekem egészen addig egy vicc lesz, amíg a kezembe nem vehetem, elméletileg hosszú, mármint rekordhosszú (14 év, azért az már lassan egy teljes játékosgeneráció) fejlesztési idő végén elméletileg május elején jelent volna meg. Nos, Randy Pitchford, a Gearbox…..
A judo rendkívül népszerű volt a maga idejében. Úgy tartották, ez olyan humánus önvédelmi rendszer, ami a lágyságot szegezi szembe az erővel, a saját energiája révén győzi le a támadót, és mivel mellőzi az úgynevezett „veszélyes technikákat”, még az ellenfél…..
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
Kedves olvasónktól megérkezett az update ehhez a kutyafuttában készült poszthoz:XY: szokás szerint késik a subba... a Cleveland Cavaliers felvette bemondónak és vett neki egy házat :D Köszönjük neki, ajándékul fogadja ezt a csőrkoptatót, hogy finomítson azon az éles…..