Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Frenk Drebin

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoli sérelmezte, hogy kényelmi funkcióként 10%-t lenyúltak a pénzéből, amikor visszaváltotta a fesztivál végén a kártyáját, pedig mással nem lehetett fizetni. A Takarékpont válaszából kiderül, hogy az EFOTT Kft. volt a kártya kibocsátója, ők csak szponzoráltak: A múlt…..
The Frenk Drebin 2012.07.11 11:18:36
@Agyalap: @Sokika: Egyértelmű volt a jogsértés, a magyar jog nem tudja értelmezni a gennységet, vagy a rohadékságot.
A kényelmi díj mögött semmilyen szolgáltatás nincs, tehát az így keletkezett bevétel fiktív.
The Frenk Drebin 2012.07.11 15:32:15
@Sokika: Látom Te sem tisztában egy-két fogalommal. Egyáltalán milyen kamatra gondolsz? Betéti kamatra, vagy hitelkamatra? Mert egyáltalán nem mindegy. Ha a betéti kamatra gondolsz, ott olyan szolgáltatás van, hogy bank kezeli a pénzedet, forgatja, amiért neked kamatot fizet. A hitelkamatot pedig azért a nálad kihelyezett pénz után számol, amin Te megvehetted a lakást, vagy az autót. És ezzel nincs is baj. Nekem úgy tűnik, hogy Te is beálltál a birkák közé bégetni. Gratulálok.
The Frenk Drebin 2012.07.11 17:31:29
@Sokika: Kíváncsi lennék azért arra jogászokra és arra is, hogy ezt a Volton, a Balaton Soundon, vagy a Szigeten miért nem merik meglépni. Mert valószínű tudják, hogy ez nem jogszerű. Valóban egy ilyen rendszer kiépítéséhez pénz kell, de ennek az árát pontosan beépítették a belépő árába, a sör árába...mindenbe.
És szerintem az almát a körtével hasonlítod össze, ha kényelmi díjat és kamatot hasonlítod össze. Szerintem fentebb egy jó példát írtam, hogy pl. egy élelmiszerboltban vásárolsz, neked csak 5 zsemlére lenne szükséged és egy sörre. És egy ötezres van nálad. Viszont a visszajárónak csak a 90%-át adják vissza. Valószínű Te is anyáznál és azt mondanád, hogy ez még akkor is jogsértő, ha lóbaszó betűkkel ki van írva az ajtóra. Ja, és az az egyetlen élelmiszer bolt 200 km-es körzetben, csak hogy értsd, ott teljesen ki vagy szolgáltatva a boltnak, tehát nem mondhatod azt, hogy jó, köszi, akkor nem kérek semmit, mert különben éhen halsz. Így érted már?
A biciklizés hamarosan annyira elterjedt lesz Budapesten, hogy a városvezetőknek és az infrastruktúra tervezőinek ugyanolyan komolyan kell foglalkozni a témával, mint az autós közlekedéssel. Erre szeretné felhívni a figyelmet a szeptember 22-i kerékpáros felvonulás, amelynek csak a…..
The Frenk Drebin 2011.09.22 16:53:24
@Nethooligan: Ha irányjelző nélkül elütsz, akkor majd anyámnak kell magyarázkodnod. Igenis jóval nagyobb a felelőssége az autósoknak, ezt ki kell mondani. Ti alattatok ott van jó néhány lóerő és egy picivel nagyobb tömegű vas. Engem az zavar a legjobban, h a bringásokat hibáztatjátok amiatt, mert ezt a várost nem a ti autótoknak tervezték, hanem lovaskocsiknak.
Ha pedig rám nyitod az ajtót, akkor max perecelek egyet és utána véletlenül megkarcolódik az autód...
Ha plüssállat-kereskedő lennék, akkor feltétlenül a Raleigh Studios Budapest közvetlen közelében, a szemétégetőtől jobbra állítanék fel egy bódét, legalábbis addig mindenképpen, míg az egyik hatalmas épületben a Tv2 a Megasztárt forgatja. Kies környéken található az…..
The Frenk Drebin 2010.11.09 16:23:42
@rezipower: Kicsit fejts ki bővebben, miben vagyok eltévedve és hogy minek nézzek utána jobban? A nézettségi adatokat max a hajamra tudom kenni, sokat nem mutat. Max azt, hogy sajnos ilyen alacsony nálunk a színvonal...
The Frenk Drebin 2010.11.09 16:45:53
@rezipower: Utánanéztem az X-Faktornak. Annyiban tévedtem, hogy nem amerikai gagyi, hanem angol gagyi. És a 6 évadból abból az óriási Egyesült Királyságból (kb 61 millió ember) 1 olyan sztárt sikerült találni (Leona Lewis) ezekkel a módszerekkel, akinek a dalai eljutottak Magyarországra.
The Frenk Drebin 2010.11.09 15:32:52
Szerintem a két tehetségkutatót nem lehet összehasonlítani.
Kezdjük azzal, hogy a Megában megoldották azt, hogy zenészekkel, együttessel énekeljenek a versenyzők. Ez szinte koncerthangulatot teremt és megtanulnak együtt "zenélni" zenészekkel a versenyzők. És szerintem a zenélésnek, éneklésnek pont az a lényege, hogy másokkal együtt, másokért tegye a "zenész" az önmaga és mások szórakoztatása végett. Ezzel szemben az X-Faktor mit tud felmutatni? Egy CD-lejátszót... Az egész előadás így olyan lesz, mint egy jobban sikerült Budapest tv-s karaoke-show valamilyen no name énekessel...
A zsűri, vagy mentorok tekintetében sem tudom összehasonlítani a két műsort. A Megában a zsűri tárgyilagos, elfogulatlan, és nem a fikázásra helyezi a hangsúlyt egy-egy kritikánál, hanem inkább a jót látják. Persze, egy idő után már nem lehet annyira elfogulatlanul zsűrizni, mert valakinek a hangja jobban megtetszik egy-egy zsűritagnak, de ha valami rossz volt a "favorizált" előadásában, azt is megmondják. Ezzel szemben az X-Faktornál a mentorok dilettánsok, nem pártatlanok (persze ismerem a műsor tematikáját, félreértés ne essék), akkor sem mondanák a saját versenyzőjüknek, hogy rossz volt, ha esetleg még azt is érzik, hogy ez valójában nem volt jó. A humoruk a lehető legalja, iszonyatosan bunkón szólnak egymáshoz és nincs meg az az intellektuális humor, amit a Megában érzek. És ami hozzátartozik egy zenész, egy művész, egy színész imidzséhez.
A műsorvezetés... mondanám, hogy az teljesen mindegy milyen, nem miattuk kapcsolom be a tv-t. De ha már előjött a műsorvezetők kritizálása... inkább találom jobb párosnak Tillát és Claudiát, mint Nórát és Balázst.
Összességében tehát azt mondanám, hogy nem egy versenyszámban indul a két műsor... A Mega profi műsor profi zenészekkel, művészekkel, az X pedig egy amerikai műanyag mintájára fröccsöntött gagyi karaoke-show dilettáns, paraszt mentorokkal... (tisztelet a kivételnek, van 1-2 nagyon tehetséges versenyző és Malek Miklós viszonylag pártatlan művésznek tekintem).