Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kecsbit

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan régen bemutattunk egy dalszöveg kreáló oldalt, amely az addig megírt (és az adatbázisában szereplő) előadók feltöltött dalszövegeiből kalibrál egy újat, igaz néha igen suta végeredménnyel. Akárhogy is, most a Metallica alkotásaival is kipróbálták, melyhez a Funk Turkey nevű felhasználó…..
Kecsbit 2020.06.23 12:49:07
„A nemzetközi sztárok már most a jövő évi koncertnaptáron dolgoznak, ezért számunkra nagy segítség, ha mihamarabb megkapjuk látogatóink javaslatait, hogy kiket érdemes meghívni a jövő évi Szigetre" – ezt Gerendai Károly, a Sziget főszervezője mondja a rendezvény…..
Mai hír, hogy az MNB 3,5 millió forintot fizet ki az új logója tervezéséért. A cikkből kiderül, hogy a mostani "új" logó az eredeti 1924-es áttervezett változata. Mennyire is kellett azt átterveztetni? A bal oldalon a régi logó látható, egy 1930-as évekbeli MNB elnöki…..
Kecsbit 2013.08.22 11:26:38
@Frőczy Sanyi: LIKE!!!
Vessünk véget az illegális dohánybolt látogatásoknak! Jöjjön a beléptető-rendszer. forrás: Mészáros Márton blogja Tegnap dohányt vásároltam egy közeli Nemzeti Cigiellátóban. (Igen, nem szoktam le emiatt az egyértelműen diktatórikus lépés miatt. Birka vagyok, belátom.)…..
Az okostelefonok elterjedésével és a Facebook adta lehetőséggel megadatik, hogy pillanatok alatt, még a helyszínről egy magánszemély akár több ezer ember részére tegyen elérhetővé egy fényképfelvételt. Ők nem fotóriporterek, többnyire nincsenek tisztában a fotók…..
Naiv vásárló a budakalászi Auchanban szeretett volna valami frissensültet fogyasztani, de logisztikai nehézségek következtében az egyetlen munkatárs csak sajnálkozni tudott: Tisztelt Auchan. Megosztanék önökkel egy érdekes történetet. A héten bementünk családdal vásárolni a…..
Kínos az, amikor az ember le van maradva egy versenyben, és bármit csinál, úgy tűnik, mintha a konkurenciát nyúlná. A TV2 például ma indítja el új kábeladóját, a végtelenül hülye nevű SuperTV2-t, amit pont úgy promóznak az anyacsatornán, mint az RTL Klub tette az RTL II nevű,…..
Kérem szépen, az van, hogy a ma hajnali adag letöltésével kezdődően hivatalosan is beindul a tévés nagyüzem, visszatér, akinek vissza kell és bemutatkozik, akinek be kell, illetve ez még csak az első hullám, de egyben a legnagyobb is. A következő egy hónapban kb. annyi sorozat- és…..
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
Lesújtó tragédiák, megmagyarázhatatlan tettek, és ami marad utánuk: a düh. Erre a dühre azonban nem kéne rájátszani, kiszolgálni. Magyarország Európa része és nem csak az unióé, hanem egy ennél sokkal fontosabb értékköré, a kereszténységé és a humanizmusé. Márpedig…..
Kecsbit 2012.07.17 14:40:16
@L0mpos:

Igazad is lehet, de mi van akkor ha az az egy aki helyett én bűnhődök, még néhány ember, család életét tönkre teszi?

Az is belefér az "össztársadalmi szempontba"?
Kecsbit 2012.07.17 14:55:31
@Nazareus: azért az, hogy valakit börtönbe küldjünk jogos büntetéskén, és az, hogy lehetőséget adjunk, hogy egy ítélet alapján kivégezzék nem igazán egyenértékű!
"Budapest nagy mosolya :) (Panoráma légifotó 400 méter magasból; 10-12 próbálkozás kellett hozzá, nem volt egyszerű összehozni.)" - írta Sárközi Szabi, aki az Urbanista Facebook-oldalára töltötte fel képét. Nagyon örülök, hogy nem adta fel hamarabb és gratulálok a fotóhoz,…..
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..
„Nálam mindig 2 forint ez a dal” – ez lesz a Posta és Villamos Művek közös mobilszolgáltatásának szlogenje. SMS tértivevénnyel. A Posta és a Villamos Művek által nyert mobilfrekvencián P. Mobil néven indul meg a szolgáltatás ez év nyarán. A P. Mobil nem a…..
Kecsbit 2012.02.01 19:07:59
Kicsit úgy élem át ezt a mai napot, mintha a világosi fegyverletétel lenne – mondta az IMF-es tárgyalás tényét kommentálva ma este a Hír TV-ben a Magyar Nemzet újságírója. Sem az ellentétes állítások miatt kialakult hitelességi válságról, sem az egyre feltűnőbb…..
A Fidesz a túlbonyolított adórendszer legegyszerűbb elemét szünteti meg egy tollvonással. Az EVA egyszerű és az önfoglalkoztató szolgáltatást végzők számára az egyetlen olyan adónem volt, amellyel nagy adminisztrációs terhek nélkül tudták végezni a munkájukat. Az EVA után…..
Kedves Olvasóink! Újra jelentkezik a Szkepticista Gyülekezet - az áltudományok, városi legendák, mítoszok, hoaxok és elavult hiedelmek (pl. babonák, vallások) esküdt kihívója és szertefoszlatója. A Gyülekezet célja, hogy számtalan képzett, valódi szakember (matematikusok,…..
Elutasította csütörtök este az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így nem maradhat a Petőfi híd budai hídfője mellett a szórakozóhely - közölte Horti István XI. kerületi jegyző a döntés után. Ennél a napirendi pontnál zárt…..
Kecsbit 2011.09.23 10:35:32
@Viktus:
Vége valaki a látja, hogy a problémára számtalan megoldást lehetett voltan találni, ha karnak!!

Kérdés, hogy miért a bezárás a legjobb megoldás!??!!?!?
Kecsbit 2011.09.23 11:21:08
@Viktus:
ez gy van!!!
Azért arra kíváncsi leszek, hogy erre a "gyerekre" ki és mikor fog lecsapni!!!
Kecsbit 2011.09.23 12:03:44
@Zuzu Petals:
Ugyan már, turizmus és ország imázs!!!
Lényeg, hogy a környékbeliek jól tudjanak aludni!!

Számtalanszor láttam, hogy a turistabusz ablakaira rá voltak cuppanva az utasok, mert nem láttak még ilyet, hogy a város közepén egy ekkora szórakozóhely!

Lehet, hogy nem hungarikum, de azért a paprikás krumpli sem lenen az igazi Kalocsai paprika nélkül!! Na jó, ez erős hasonlat :-)
De ez lesz ma az ebédem :-) és mégiscsak jobb, mintha a magyar népmesék közül idézném azt, miben a király legkisebb lánya azt mondta, hogy úgy szertati az apját, mint sót a levesbe.
  Úgy tűnik, nem a pénteki kör volt az utolsó a szopórolleren, egy héten belül újabb 10+1 ponttal örvendeztetett meg minket a gazdasági kormányzat. Az adórendszert érintő módosításokról Az egykulcsos szja megteremtésének lépései címmel ad hírt a kormányzati portál,…..
Kecsbit 2011.09.22 09:04:27
@Kivlov:
Abszolút igazad van!
Nem az mondom, hogy a 400br az gazdag, de mindenképp jobb anyagi helyzettel bar, mint a 202-es tárasi.
És tényleg hagyhatnák az adózást úgy ahogy van.
Nem értek hozzá, de az még nem megoldható, hogy nem a kiadáshoz igazítják a bevételt, hanem a bevételhez a kiadásokat?
Mint azt a rendes, normális életben az emberek teszik!
És tessék a kiadásokat csökkenteni, és egy alkalmas APEH behajtó rendszert kialakítani.
Kecsbit 2011.09.22 09:50:45
@Kivlov:
Nem-nem!
Pont azt mondom, hogy a 202e kereset ma még nem annyira nagy bér, hogy azt még meg keljen sarcolni.
És, ha kerestek egy 2012-es bérkalkulátort, kiedrűl, hogy 215e az a határ, amitől az ember nem bukik jelen állás szerint (ami csak ma délutáni él :-) ), szóval szuper br. ki, jóváírás eltörölve.
Tehát ha bevezetnek valamit, azt a kis pluszt veszik el ami maradna. És akkor hol marad a reálbér emelkedés ???
Az R.E.M. szerdán jelentette be weboldalán, hogy feloszlik. Először csak egy szűkszavú közlemény került fel a honlapra, amiben elmondták, hogy hálásak mindenért, amit a zenekarral elértek, és köszönik a rajongóknak is, hogy meghallgatták őket. Később minden tag hozzáírta a…..
Tattoo Art. 2011.08.31 21:23:00
 ..
Kecsbit 2011.09.01 15:13:25
@T-5:
A hidrogénezett szőkéért, aki tele szilikonozza mindenét, feszít a hónalj kutyusával a macsója mellett, őérte nem kár???
Kecsbit 2011.09.01 16:08:10
@Jerky_Master:
Gratulálok az első megjegyzésedhez !!!!!
Gondolom nem tűnt fel, hogy eddig értelmes lény módjára el tudtunk beszélgetni!
Kecsbit 2011.09.01 16:21:27
@Moan: Én tudom!
Letelt az első napja az iskolában, hazaért és gondolta Trollkodik 1-et!

Lassan én is tolom a szekerem, további jó beszélgetést!

Éljenek a tattoos lányok!!! :-)
Indafotóblog Első hó 2010 telén 2010.11.27 17:00:00
Hát ez is eljött, szerencsére országos havazás volt, így senki sem maradt le róla. Az első havas nap legjobb képei következnek: keczan fotói a Normafáról dyrtho fotója gemini pilisi panorámája (legnagyobb méretben) Cat-rin fagyott levele Cat-rin panorámája kodiakxr bokeh…..