Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karolina munkacsoport

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karolina munkacsoport Riposzt 2010.10.28 22:33:00
Október 18-án megjelent egy cikk Kaszás úr tollából a Bama.hu oldalon. Ez a cikk nagyon távol állt azoktól a gondolatoktól, amik a Karolina munkacsoportot életre hívták, ezért borzasztóan sajnálom, hogy - noha őt is hívtuk a sajtótájékoztatónkra - nem volt kíváncsi ránk.A…..
                                                                          ..
2010. október 15-én a Karolina külfejtés pécsbányatelepi  bejáratánál sajtótájékoztatót tartottunk.A média nyilvánosságán keresztül szeretnénk megszólítani a közvetlen környék és Pécs lakosságát, a Pannonpower Holding Zrt., Pécs város és az ügyben illetékes…..
A Karolina külfejtést 2004. december 31-én zárták be.A művelés megszűnésének közeledtével egyre időszerűbb kérdéssé vált a bezárást követő rekultivációs program, ugyanis a külszíni fejtésterület Pécs város belterületéhez tartozik. Ez 112 hektárt jelent, amelyen…..
Több helyi civil szervezet munkacsoportot alakított annak érdekében, hogy a Pécsbányán lévő Karolina külfejtés évek óta halogatott rekultivációja, bővített célokkal és tartalommal felgyorsuljon és megvalósulhasson. Az együttműködő szervezetek akciókkal és közös…..