Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tofika

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az angol csak nálunk világnyelv (ahogyan Kobayashi Ken-Ichiro is csak nálunk világhírű karmester)! Legalábbis mi sokat bizonygatjuk itthon magunknak az angol nyelv fontosságát, holott nyilvánvaló, hogy haladó nemzetek nem is ismerik a világnyelv fogalmát. Sőt, nagyon jól elvannak…..
Tofika 2009.07.06 15:01:07
@portis: Tökéletesen igazad van, voltak francia csoporttársaim Németországban, és elegük van ebből a hülye "pletykából", hogy ők egy nyelvileg sznob ország...a csajszi 3 nyelven beszélt nem gyengén a sajátján kívül...és nem ő ott az egyetlen!

Amúgy pedig nem kell az angolt világnyelvnek tekinteni, de ahhoz, hogy megértsük egymást, ez a legegyszerűbb nyelv.
HuncApu tegnap délutáni hirtelen ötletétől vezérelve, aki nosztalgikus vágyakozással tekint vissza ifjúkora Balatonbogláron eltöltött nyaraira, bedobáltuk a legszükségesebbeket a nagytáskába és útnak eredtünk.Ha azt mondom, hogy a fiam egy kacsa (vagy béka vagy hal, vagy bármi…..
Alig pár hónapja írtunk a szexszel fizethető albérletről, ami elég nagy vihart kavart, még másnapi bulvárlapok is átvették a hírt (igaz forrásmegjelelölés nélkül). Nos tommybravo most egy hasonló lakáshirdetésre akadt. A feladója azért már óvatosabban fogalmaz. Vagy nem is…..
Így tanulnak és gyakorlatoznak a vakvezető kutyák, valamint fajok barátságát is hirdetjük (01:20 nál az az arcot különösen szerettük). ..
  Komolyan, mintha ez a kecó ihlette volna Swiftet Gulliver brobdingnagi utazásának megírására. 1,8 milliárdos, 1230 m2-es ház, 397,28 m2-es garázzsal és 200 m2-es erkéllyel? Ezek a számok tízzel elosztva is elég nagyok lennének. Először az jutott eszembe, hogy az ilyen…..
Hunor&Minka&Zsigu Pocakomszékem 2009.06.08 12:29:00
... mert ezzel (is) adós vagyok. Tegnap esti kép, nagy hirtelen magam sem tudom, hogy az aktuálisan frissített kiírás szerint éppen hol is tartunk, sacc per kábé a 13-14. hét határmezsgyéjét tapossuk. Emlékeim szerint a Huncos pocak valahogy másabb volt, sokkal hamarabb…..
Ma reggel a postaládámban színes, nyomtatott üzenetet találtam, mely a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól érkezett. Mondanám, hogy egyszerű szórólap volt, de hát megszólított, beszélgetést folytatott le velem. Még azt is előre megmondta, melyik kérdésre mit kell válaszolni.…..
Tofika 2009.05.29 11:39:57
@Fjodor: Ha nem is az (bár ki tudja), akkor is 500 Ft/doboz alapból, azt se a kölykére költi (ruha, kaja, akármi)...
Tofika 2009.05.29 11:42:35
@phaidros: Hát én csak egy 5000 fős község mindennapjait látom, ahol 30-40%-os a cigányság, és ebből kb. 1% dolgozik. Lenne mit csinálni, utána is lehet menni a munkának, nem kell azt várni feltétlen, hogy az ember lakóhelyén talál munkát. De ezeknek eszük ágában sincs, és komolyan, fel vannak háborodva, mikor még a segélyük esetleg feltételhez van kötve, vagy lecsökken, vagy akármi történik, mert az nekik JÁR!
Egy ideje már kezdte érvényét veszteni a blogom címe, hiszen a gömbölyödős hónapok már rég elmúltak és már jó ideje nem számítok kezdő kismamának sem, hiszen egy 16 hónapos örökmozgó, rutinróka anyukája vagyok. Amikor naplóírásra adtam a fejem, igyekeztem úgy…..
Tofika 2009.04.19 09:55:28
Záporoznak a nyaralós horrorsztorik. Tartsanak velünk, illetve Tamással, aki a Budavár Tours jóvoltából Máltán egy térdmagasságig penészes, fülledt, csotánylakta "apartmanban" lakott, ahol melegvíz sem volt. A hely neve Solar, úgyhogy aki jövőre visszakeresi ezt a…..
Új MÁV blog Lucskos kedd 2007.08.21 16:27:49
Esik eső karikára sálálálá, de miért nem lehet figyelni a részletekre? Ez a hét is jól kezdődött.   Verőce, kedd reggel 7.09. Pontosan jön a zónázó, van is rajta elég kocsi, ám feltűnik, hogy mennyien állnak a vonaton, amikor akár ülhetnének is. Bemegyek a kocsiba,…..
Ásványvízízű rágó? Ez akkora hülyeség, hogy a Szentkirályi új terméke óriási fórral indult: nem ismerek olyan, foggal rendelkező embert, aki az utóbbi napokban ne kommentálta volna a vizes cég meglepő termékskála-bővítését. A felfokozott várakozás után ma eljött a…..
Pont egy hónapja hoztuk le monique levelét, akit egy egész vonat közönségével együtt egy darab pótlóbuszra préselt fel a MÁV, most pedig elnézést kért tőle és még 500 forintos utazási utalványt is kapott, csuhéj. Amúgy pedig csekkolják a vertikális MÁV-blogunk letisztult…..
Új MÁV blog Naiva és a BKSz 2007.08.14 15:41:58
Hmm sokat hallottunk mar visszavaltasrol miegymasrol, de ezt mar telleg nevetseges. Alapból rosszat feltételezni az utasról.... Gratulálok a blogterhez! Nem tudtam róla, de örülök, hogy foglalkoztok államokkal az államban (MÁV, BKV, Volán), sajnos mindre rá vagyok/voltam…..