Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slimexpo

44 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorszám vagy Név  Nyeremény 0001 Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány Jógafesztivál belépő 0002 Magnolia Day Spa Ajándékutalvány 0005 Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány Jógafesztivál belépő 0006 Pillangó Selfness…..
Tegnap nyílt a Slimexpo – ahogy az esemény neve is jelzi: Fogyókúra, Szépség, Egészség Fesztivál. Hívtak – körülnéztünk. Minket leginkább a zsírpárnák eltűntetése és a megfiatalodás érdekelt, hiszen a stresszes életvitel néhány szarkaláb és szem alatti karika…..
Zsíír Blog A csodálatos leves 2011.03.10 14:27:00
Tökéletes leves receptek helyett a gyógyító táplálkozás tudományába kaphat bepillantást az, aki a leveskúra programját választja.Táplálkozással foglalkozó elméletek tömegei borzolják az úgynevezett fejlett országok lakói egy részének idegrendszerét. Ezek az emberek…..
Mi a közös bennük?...Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Eva Longoria…Az utóbbi időben futótűzként terjedt a legújabb alakformáló kezelés híre a sztárvilágban. A Velashape kezeléssorozatot egyre többen alkalmazzák előszeretettel egy-egy rangosabb díjátadó esemény…..
Zsíír Blog Plakáttól fogyni??? 2011.03.08 13:40:00
Kaptunk egy levelet -  olvasónk írta, aki meglátott egy plakátot – és önmagát vélte felfedezni a képen. Persze nem ő volt, de  a látvány hatására meghozta azt a döntést, amit már régóta tervezett: életmódot vált és fogyókúrába kezd! Célja: januártól…..
Mit vegyek fel? Ugye ismerős a kérdés! A ruhásszekrény tele, Neked meg nincs egy rongyos göncöd sem. Aztán, ha mégis találsz, az meg épp nem úgy áll rajtad ahogy aznap szeretnéd. Ilyenkor előkapjuk a szokásos  egyetlen mindenhova, mindenalkalomra unásig hordott de megunhatatlan…..
Zsíír Blog Edd magad karcsúra! 2011.03.07 16:57:00
Edd magad karcsúra - na persze... és hogyan? Dóka Róbertet kérdeztük - a téma szakavatottját: Valódi módszer és valóban működik a "lúgosító" program?"Mindenki találkozott már valamilyen fogyókúrás módszerrel. Legtöbbünk ki is próbálta már egyiket-másikat.…..
... de aztán kipróbáltuk, izzadtunk, fáradtunk és égett a zsír rendesen. Közben kérdeztünk is - no nem a trénertől, mert mondhatnánk azt is, hogy ebben az esetben az maga a gép...A Speedfitness nem más mint hatékony izomépítés a testre simuló elektródáknak köszönhetően…..
Mozogjunk, de hogyan, mennyit és mit? Ezek a kérdések főként akkor fontosak, ha életmódot akarunk váltani és még tapasztalatlanok vagyunk a különböző edzésprogramok világában, de az aktív életet élők számára is fontos és hasznos információkat nyújthat a személyi edző és…..
Sokan és sokszor próbáltak már lefogyni, életmódot váltani. A próbálkozás sokszor kudarcba fulladt, de vannak igazi sikertörténetek is. Ilyen Szoó Judité is, aki fogyása kapcsán kezdett kísérletezni a "kilófaló" ételekkel, mára három könyve jelent meg és sikeres…..
Ismét egy megdöbbentő és elgondolkoztató hír a nagyvilágból... A fogyasztói társadalmakban jelenlévő, az elhízás járványszerű terjedéséről már többször tettünk említést. E blog létrehozásában is az munkált bennünk, hogy minél több hasznos információt juttassunk el…..
A WHO adatai szerint az elhízás a második legjelentősebb megelőzhető rizikófaktor a dohányzás után. Naponta olashatunk sokkoló adatokat elhízás, illetve túlsúly következtében kialakuló megbetegedések kapcsán. A jelenséget csak célzott, átfogó egészségügyi programmal lehet…..
Zsíír Blog Ducin is divatosan! 2011.02.15 15:11:00
Február van, lassan itt a március és vele együtt a tavasz. A férfiak örömére a nők ilyenkor kezdenek kibújni ruháikból ismét látni magassarkú cipőket szép női lábakat.  Sokak azonban – akik nem a manapság divatos csont vékony magönken alkattal rendelkeznek- inkább…..
A világon az egyik legismertebb női cég különböző termékeket fejlesztett arra, hogy bárki számára hozzáférhető legyen az a fajta luxus amellyel megőrizheti, bőre frissességét, de legalábbis hátráltathatja az idő múlásának jeleit.Az a fránya narancsbőr…Ma már vannak…..
Sokaknál már egészen fiatalon láthatóvá válik a toka körüli zsírlerakódás. Az okok között leggyakrabban genetikai, öröklött tényezők szerepelnek, de előfordulhat, hogy egyes betegségek tüneteként jelenik meg a tokavastagodás (pl. struma, golyva a pajzsmirigy túlműködése…..
Ha szeretnéd kordában tartani a kalóriabevitelt, használd erre az okostelefonodat. Több iPhone applikációval találkozhatunk az App Store-ban. Mi most elsőként a MyDietDiary-t teszteltük.A track it menüben minden étkezés után egy keresőprogram segítségével angolul kiválasztod a…..
Az állandó feszültség növeli a kortizol szintet, amely fokozza a szénhidrát éhségünket. Napjainkban a stresszhelyzet egyre inkább állandósul, ennek következtében pedig az elhízás népbetegséggé vált. Hogyan lehetséges ez? Stresszhelyzetben a szervezet megnöveli az adrenalin és…..
Éld az életed! Légy egészséges, karcsú és szép! Csak rajtad múlik! Nem hiszed? Mi most megmutatjuk neked! Cikksorozatunk a táplálkozás, lelki egyensúly, az egészséges életmód, valamint a külső szépség összefüggéseiről ír egy Magyarországon először megrendezésre kerülő…..
Miközben  a fogyasztói társadalmakban a dohányzás után az elhízás jelenti a második  legsúlyosabb rizikófaktort  -amely  helyes életvitellel elkerülhető lenne-, az élelmiszeripar -ezen belül is a gyorséttermek- egyre nagyobb adagok elfogyasztására…..
Különféle alakformáló eljárással találkozhatunk a piacon, honnan tudhatjuk azt, hogy kinek melyik a megfelelő? A technika fejlődésének köszönhetően újabb és újabb hatékony gépek kerülnek a szépségstúdiókba és mindenki szeretné megtalálni a számára ideális eljárást.…..
Amellett, hogy egészségtelenek, általában még hizlalnak is azok az élelmiszerek, amelyeknek magas a transz-zsírsav tartalmuk.Kutatások szerint a transz-zsírsavak növelik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. Napi 5 gramm transz-zsírsav elfogyasztása hosszabb távon közel…..
XXL - kór és üzlet  címmel érdekes cikket találtunk a Figyelőben, illetve az fn.hu-n. "Az elhízás nem olyan népbetegség, mint például a magas vérnyomás, amelyet ma már viszonylag jól kordában lehet tartani, ha a beteg naponta bevesz egy pirulát. A tapasztalatok szerint…..
Te is megfogadtad? Ismét? Na akkor vegyük végig mit kell tenni, hogy az idén sikeres legyen a fogyókúránk.Kezdjük rögtön az alapoknál, azaz nézzük, miért is alakul ki az elhízás?Természetesen a genetikának szerepe van abban, hogy milyen testalkattal rendelkezünk. Ugyanakkor rossz…..
Bejgli, halászlé, töltöttkáposzta, mind megvolt? Rokonoknál, barátoknál és a szomszédasszonyét is végigkóstoltuk? Igeeen! Akkor most jöhet a 3 napos gyors diéta, hogy szilveszterkor is beleférjünk a karácsony előtt vásárolt új koktélruhánkba!Háromnapos gyorsdiéta, amellyel…..
Ünnepi menü nem csak fogyókúrázóknak…Napjainkban a karácsonyi időszak -az ajándékozáson túl- a nagy családi ebédekről és vacsorákról szól – nem kevés kihívást okozva ezzel a fogyókúrázóknak, vagy azoknak, akik nagy nehezen megszabadultak fölös kilóiktól. A…..