Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrCinizmus

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Milla tavaly október 23-án, a Szabad Sajtó útján rendezett tüntetésen jelentette be, hogy alternatív köztársasági elnököt választanak. A szavazás az interneten zajlott. Az álomfőválasztás csütörtöki döntőjébe végül heten kerültek be. A jelöltek között szerepelt…..
DrCinizmus 2012.03.09 12:02:49
@AnnaKarenina:
"Nem tudom, milyen, a világtól elvonult népek vagytok; ezek szerint meglepődnétek azon, hogy azok a bizonyos átlagemberek mennyire nagyon osztják Dopeman egyértelmű és közérthető véleményét.:)"
Tudod Anna, más a kocsmanyelv, más a hétköznapi nyelv és más az ha valaki egy közösség nevében beszél. Ott valahogy nem jön ki túl jól ha valaki úgy beszél, mint egy utolsó, tapló kocsis. De ha neked ez tetszik...inkább ne vitatkozzunk szerintem.
DrCinizmus 2012.03.09 12:04:03
@AnnaKarenina:

Miből gondolod, hogy jobbos vagyok? Csak úgy érdeklődöm...
DrCinizmus 2012.03.09 12:35:24
@AnnaKarenina:

Nem bizonygatom, hogy értem a humort és gyártom is, mert itt bárki írhat bármit. Tudod kinek vicces ez igazán? A kormánypártoknak tuti, mert ők most röhögnek a markukba, hogy ezt jól "elkurták"...szóval igen, biztos tök poén az egész, csak nem nekünk!
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
DrCinizmus 2012.02.17 13:05:09
@vuk_:

Mintha elfelejtetted volna idézni a mondatom második felét, miszerint a buszsofőr is egy nagy barom. És légy szíves ne tégy úgy, mintha a biciklis szegény, ártatlan kis bari lenne, mert én is elkezdek aggódni az értékrendedért!
Gréczyblog Rákosi 60, Orbán 50 2011.09.01 09:05:00
Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy még ebben a ciklusban, 2013-ban lesz 50 éves a Nemzet Miniszterelnöke, a mi hőn Szeretett Vezérünk, Orbán Viktor.Nagyon szeretném, ha az 1952-es, a Rákosi Mátyás 60. születésnapját idéző, de ha lehet, felülmúló…..
DrCinizmus 2011.09.01 14:48:10
@okostojgli:

Ezt szóra sem méltatom. Bocsánat, hogy én tudatlan, megzavartam egy "magasrötű" eszmefuttatást. Folytasd csak nyugodtan, nagyon bájos az elfogultság! :)

@abaka:

Örülök. Én sem középre születtem, csak hosszú évek politizálása után rájöttem, hogy az ég világon semmi, de semmi értelme nincs az oldalazásnak, legalábbis olyan szinten, mint ahogyan Magyarországon folyik. Persze erre egy igazi magyar csak fröcsögéssel és anyázással válaszol, mert hogy jövök én ahhoz, hogy felborítom a "rendet" és nem hiszek egyetlen egy politikai bandának sem...hát majd rájön egyszer, hogy miért, bár szerintem több, mint egyértelmű elnézve az elmúlt 20 évet!
Válság van, mindenki úgy próbál pluszbevételt szerezni, ahogy csak tud. Íme az IKEA módszere, Imre screenshotjain, a kilnecszeres ugrás válságos körülmények között is rekordgyanús...
DrCinizmus 2010.11.30 14:23:33
Számoltunk némi közfelháborodással, de Gyuri kijelentése azért nagyobb vihart kavart, mint gondoltuk – mondja az Origo tanulságos összeállításában a Fidesz elnökségi üléseinek egyik állandó résztvevője, aki nevének vállalása nélkül nyilatkozott az internetes lapnak. A…..
A nap forradalmára: Selmeczi Gabriella, aki bejelentette, hogy a kényszerből átlépőknek még adózniuk is kell, mielőtt "önként" átadják a megtakarításaikat az államnak. Selmeczi szerint próbálták jogilag megoldani, hogy ne kelljen, de sajnos nem sikerült.  A…..
DrCinizmus 2010.11.28 12:05:43
@McDobbent:

Tudod ritka nagy birka vagy! Tőlem nagyobb fideszest nem látott a környezetem, ismerem a vezetőket egytől-egyig(sajnos). Pártunknak és kormányunknak sikerült fél éven belül elérni, hogy a büdös életbe ne szavazzak rájuk! Tudod a szocik után reménykedtünk, bíztunk, hogy talán jobb lesz. Lófaszt lesz jobb! Olyan birka lett mindenki, hogy még annak is tapsolnának, ha a bankszámlájukról egyenesen az államnak menne a lóvé. Nem tűnik fel drága kommunista barátom, hogy pont ez ellen a gátlástalan stílus ellen harcoltunk az elmúlt 8 évben?
DrCinizmus 2010.11.28 12:24:23
@Jaffar:

Tudod sokak reménykedtek abban, hogy a szocik után csak jobb jöhet. Azt gondoltam, hogy nem lesz kánaán, de hogy fél év alatt ilyen szintre süllyedjenek....hát helyettük is ég a pofámon a bőr. Ha pedig a jövőben csak a gondolata is fölmerül bennem, hogy erre a gátlástalan, undorító bagázsra adom a voksom, valakinek szólok, hogy lőjön le!
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
DrCinizmus 2010.11.27 23:34:10
@tarzus:

Persze, egyáltalán nem kell szégyellni, mindent kínában gyártanak, nyilván. Csak az a probléma, hogy a gagyit is megpróbálják eladni neked falncos üzletekben, flancos áron...
DrCinizmus 2010.11.27 23:41:11
@Bellagio:

Emberi(vásárlói) oldalról akartam volna megközelíteni, ha nem baj. Tehát nem haszonmaximalizálás, hanem szimpla pofátlanság.
DrCinizmus 2010.11.27 23:50:45
@Bellagio:

Azzal nincs semmi gond, hogy valaki több pénzért árul valamit, mint a másik. Azzal van a gond, ha összekukázza nekem a piacról az áruját és úgy próbálja eladni, mintha egyenesen a gyártótól érkezett volna a polcára és minden eredeti és mi több, egyedi...Amúgy a pofátlan lenyúláson nem lepődöm ám meg, ez olyan igazi magyar sajátosság. Máshol is van a világban, de mi vagyunk benne az egyik legprofibb csapat.
Hogy is fogalmazott anno Lázár János? A Fidesz a magánnyugdíj-pénztári szabályok változtatásával, az állami nyugdíjpénztárba való belépés lehetőségével megteremti az önrendelkezést a nyugdíjpénztári rendszerben.  A Hírszerző és az Index információi szerint: A…..
DrCinizmus 2010.11.24 19:48:30
@wmiki:

Ritka nagy birka vagy! Ha kihúznák a házad is a segged alól, akkor is tapsolnál a kormánynak? Tudod én is hittem a Fideszben, sőt mi több, ott voltam a tűz közelében éveken keresztül, csakhát megtanultam reálisabban nézni a dolgokat és mostmár helyettük is ég a pofámról a bőr.
DrCinizmus 2010.11.24 20:08:45
@King Size Lobster:

Igen, de ezt hagynunk kellene? Komolyan mindent megtehetnek velünk? Most miért nem megyünk tüntetni? Most miért nem érdekel hirtelen senkit a saját jövője a saját pénze? Miért nem sztrájkol ilyenkor a MÁV meg a BKV meg az összes rohadt szakszervezet, mint a franciáknál?
Elárulom. Mert még mindig több a birka, mint kéne...
Subba Viva Greg 2010.11.22 09:50:00
Ez az androgűn itt Viva Greg, és műsorvezető szeretne lenni. Ebben az Anettka projectjeiből ismert Gerencsér Tomi segít neki ezzel a lélegzetelállító kisfilmmel. Greg tündeszínű hajához jól érezte Gerencsér Tomi, hogy egy indulós, filmzenés nagyon megindító zene dukál majd,…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
DrCinizmus 2010.11.20 23:48:46
@sixx:

Hidd el, multifunkciós vagyok és csipegetek innen is és onnan is, ne félts engem! :)
DrCinizmus 2010.11.21 00:31:52
@Gáborom:

Én is erre céloztam, dehát mindenki a saját kis világában él, így akár a "budainagyantalucca" lehet a teljes világ is akár! :))

Többieknek:

Valóban írta már itt valaki, sőt be is linkelte, hogy már korábban is tudta a "sajtó", hogy Stohl lesz az egyik műsorvezető...most meg megy a hattyú halála? Szórakoztató! :)
DrCinizmus 2010.11.21 00:43:08
@Brawn1:

Hm...és még mennyien vannak. Ismered a parlamentet? :))
Viccet félretéve, szánalmas emberek, szánalmas igények, szánalmas szintek vannak kicsiny hazánkban. Én sem vagyok rá büszke, pedig szeretnék!
Subba Kamu Roland megint 2010.11.19 18:24:00
Érdemes középig, "Faszom, fasszopó geci" Így őrjöngött Damu Roland - videó..
Manapság sokat olvashatunk a sajtóban az ír helyzetről, és arról, hogy vajon Írország is IMF-EU segítségre szorul-e mint pl. Görögország vagy hazánk. Hát igen, ez utóbbi kettő “bukása” nem annyira meglepő, de hogy az EU egyik bezzegállama készül bukni, az már…..
Nem hiszem, hogy bármelyik Homár-olvasónak esélye lenne bekerülni egy ilyen elit csapatba, atomfitikusból és agysebészből sem milliószámra rohangálnak a világban, de az ember életében fontosak az elérhetetlen célok is, mondhatnánk, a Zárkirállyal mérd magad, de persze nem…..
DrCinizmus 2010.11.18 12:46:56
A Tv2 már tudja, hogy ki vezeti majd A 40 milliós játszma című vetélkedőt, miután Vágó István már biztos nem vezet semmit a csatornán. Ennek ellenére a Tv2 folyosóin vagy éppen a büfésorban is több nevet suttognak, a csatorna ugyanis egyelőre abban érdekelt, hogy sokat…..
Önöknek ilyen nincs és nem is lesz – mondta ma az ellenzéknek a kétharmados többségre utalva egy mérsékelt konzervatív politikustól talán szokatlan stílusban Navracsics Tibor az alkotmánymódosítás parlamenti vitájában. A Fidesz-KDNP az áprilisi választási győzelme óta…..
DrCinizmus 2010.11.17 00:05:11
@porfelhő:

Nem vagyok felháborodva, csak értetlenkedek, ilyen egyszerű! :)
DrCinizmus 2010.11.17 00:25:34
@porfelhő:

Ne kompromittálj! :) Csak azt nem szeretem, hogy amikor a "mi" oldalunknak csapja a szelet és a másikat osztja, akkor jófiú, amikor pedig mindez fordítva van, akkor szar, szemét, tudatlan, faragatlan és a többi és a többi...
Ez a baj Magyarországgal, hogy az emberek többsége már képtelen objektíven, racionálisan látni dolgokat. Vagy az egyik, vagy a másik oldalra elfogultak vagy épp birkák. Én kinőttem ebből, mert a "bölcsek köve" sem a jobb, sem a baloldalnál nincs ott...
DrCinizmus 2010.11.17 08:56:11
@porfelhő:

Nem, nem rád írtam, hogy birka meg egyebek! :) Nem veszünk össze azon, hogy egyetértünk-e vagy sem! ;)
A zombit a régi vudu-tanokból az evolúciós folyamat és a  horrorfilmek közösen emelték át a mindennapjainkba. Még 10-20 éve is a zombi közönséges élőhalottat jelentett, olyan tulajdonságokkal, mint a minimális agy, a nulla belátási képesség, a brutális erő,…..
Subba X Faktor: Malek Miklós 2010.11.13 19:44:00
 Vajon tovább jutott volna ezzel a produkcióval Malek Miklós az X Faktorban? Hogy is mondja Geszti, ez elég langyos! ..
DrCinizmus 2010.11.14 10:27:29
@GONOSZ:
Hát ja, és még tagadja, hogy meleg lenne...Nekem semmi bajom a melegekkel, de azt nem szeretem, amikor egyértelműen hülyének néznek. :)
DrCinizmus 2010.11.14 10:40:26
@Magyarország = Mianmar,csak itt orbáni a diktatúra:

Tegyél te engem műcelebbé, ha nem akarom...
Nem először fordul elő a TV2-vel, hogy olyan műsorformátumra tesz szert, melyet Amerikában sem vetettek még be. Arról már korábban beszámoltunk, hogy november végén elindul a csatornán az Endemoltól vásárolt licenc alapján készülő 40 milliós játszma, s a napokban jelentették…..
Igényes délutánt minden fogyasztónak, ritkán kapunk olyan higgadtan és jól megformált élménybeszámolót, mint amilyet az "A kukacos vendég, és hét társa" nevű csoportos entitás küldött nekünk. Olvasóink az őszi szünetet a szegedi Forrás Hotelben töltötték,…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Vagy buták, vagy vicceskednek. Egyik rosszabb, mint a másik. Idén januárban voltam bátor megörökíteni azt az Ambíciómesét, amin akkortájt röhögött a debreceni média kevés maradéka. (Persze nem nyilvánosan. Hol van már a nyilvánosság?! Azóta meg különösen…) Eljött a…..
Sokként érte a kábelkommunikációs szakmát, illetve a hazai közvéleményt is előbb az RTL Klub, majd a TV2 azon elképzelése, miszerint jövő évtől pénzt kér műsoruk továbbításáért a kábelszolgáltatóktól. A felvetést Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési…..
Sixx szerencsésen bejutott a TV2 új vetélkedőjének castingjára, meg is írta jól, most pedig a csatorna elkészítette a műsor promóját is. Azt egyelőre még mindig nem tudjuk, hogy mikor kezdik el adni, de a port.hu szerint a november 15-ei héten még az Ezek megőrültek! lesz…..
Két éve már, hogy a sajtóban felröppent, tíz új pláza épül Budapesten 2011-ig. Bár nevek nem jelentek meg, az Urbanistán akkor megpróbáltuk összeszedni melyekről lehet szó. Visszatekintve szerintem csak két helyen hibáztam: a Westend 2-t sima bővítésnek vettem, holott egy új…..