Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eric Johnson

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a kultúra, amiben élek, ha a közösség, amelyhez tartozom, azt sugallja, hogy a másfélét ne úgy kezeljem mint magamat, akkor annak a közösségnek a szokásai elválasztanak Istentől.  Sok szó esik mostanában a keresztény kultúráról: keresztény országok, nem keresztény országok; keresztény Európa.…..
Új szintre lépett a Magyar Úszó Szövetség és Hosszú Katinka vitája, a 2017-es, hazai rendezésű világbajnokságon lecserélhetik az úszónőt. „Nem tudjuk tovább tűrni a támadásokat, ezért eldöntöttük: visszavonjuk Hosszú Katinka versenyengedélyét, és mi magunk jelöljük ki, hogy ki ússzon helyette” -…..
Eric Johnson 2016.01.07 18:23:22
A világ tele van menő várakkal, de Magyarországon csak romokat találni. Nem azért, mert a mi váraink jobban mállanak a nemzetközi átlagnál, hanem mert a szabadságharcok után divat volt ezeket felrobbantani, hogy ne legyen mit elfoglalni a csapatainknak. Ez baj, mert várakban…..
Észtország viharos történelmi múltra tekint vissza, az önálló államiság évszázadokig hiányzott. Az országot nem egészen másfél millióan lakják, ebből  25% körüli az orosz kisebbség aránya, de nem kezelhetetlenek a kulturális különbségek. A digitális fejlődés…..
Eric Johnson 2015.10.21 20:53:14
Az adóhivatal elnöke úgy ment, ahogy jött: észrevétlenül, arctalanul, ha úgy tetszik sunyin. Vida Ildikó az Orbán-Simicska-rendszer lejárt szavatosságú terméke, akinek örökségében minden megtalálható, amitől irtózik egy jó érzésű magyar polgár: pökhendiség, rátartiság,…..
Eric Johnson 2015.07.23 10:47:50
Megdöbbentő nyilatkozatot találtunk annak kapcsán, hogy tegnap a váci Madách Imre Gimnázium tantestülete elmondta, nem feltétlen engedné tanulóit biodíszletnek használni Orbán Viktor március 15-i múzeumkerti beszédéhez.Az aláírok névsora annyira bájos, hogy ide is írjuk…..
Hogy van az, hogy a Charlie Hebdo rajzolhat, írhat, amit akar, de ha valaki megdicséri a párizsi terroristákat, akkor megbírságolják vagy börtönbe küldik? Miért lehet az egyiket (ha lehet), és miért nem lehet a másikat? Hol a szólásszabadság határa francia viszonylatban? Nagyon…..
Eric Johnson 2015.01.18 00:22:12
Egy világ választott el tőle. Nem értettünk mi egyet szinte semmiben. Máshonnan jöttünk, máshova mentünk. Mégis nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon elment. Az utunk csak egyszer keresztezte egymást. Márciusban a Blogalization bloggervita után odajött hozzám, és kicsit feszengve…..
Tegnap, egy tévéműsorban azt fejtegette a fiatal újságíró, hogy baj van a baloldal „humán erőforrásaival”. Arra értette, hogy egy fölmérés szerint a magasan esélyes Tarlós István mögött a közvélemény-kutatók Bokros Lajost nevezték meg tizenkét százalékkal, a három…..
Most nem leszek hosszú. Szíjjártó Pétert jelöli külügyminiszternek Orbán Viktor. A rendszerváltás óta ezt a posztot Jeszenszky Géza, Kovács László, Martonyi János, Somogyi Ferenc, Göncz Kinga, Balázs Péter, ismét Martonyi János, végül a most európai biztossá avanzsáló…..
Húsz év után, ennyi jutott... A szeptember 4-re összehívott értekezleten több régi kollégámmal együtt én is átvehettem a felmondásomat. Közel 20 év munka után egyik pillanatról a másikra elküld egy 3 hónapja idehelyezett botcsinálta "főszerkesztő". Két évtized - két havi…..
Ünnepeljük az államalapítás ünnepét, pedig Szent István a magyar ősbűn elkövetője. Ha Szent István nem lett volna, az egész magyar történelem másképp alakul, ahogyan az Iwiw históriája, ha nincs a Facebook. Most az is kétséges, hogy még magyarok vagyunk-e egyáltalán,…..
IGEN! Mindenképpen, ugyanis a hardcore akciók nélkül a kutya se kíváncsi a magyar irodalomra. Ezer eladott példányt már nagy sikernek tartanak, miközben ebben az országban 10 millió ember él, de a magyar ajkúakat is közel 14 millió főre becsülhetjük szerte a nagyvilágban. Sajnos…..
 Kedves Modor Tibi! A fluffon már megjelent a modoros leszbikus, gondoltam elküldöm nektek is, ha már erről volt szó. megírtam a választ kurtzéknak.Köszi!Bettie PageA modoros leszbikus úgy gondolja, a leszbikus témában a heterók semmit nem tudnak, és úgy érzi, az ő…..