Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jégvihar(aha csak ez van)

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyáron az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) és a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) összevonásából létrejött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az összevonás egyik fő célja átláthatóbb, a szervezeti párhuzamosságokat kiküszöbölő –…..
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.12.01 15:32:44
@neccharisnyás útonálló: Bevallom ez esetben a "mélyebb" összefüggések keresését meghagytam másoknak :) Én csak szívből röhögtem egy jót.
Hamarosan új élet kezdődik a telepeken élő haszonállatoknak.....na és persze a gazdáknak is. A Vidékfejlesztési Minisztérium két korábbi rendeletének módosításával rendelkezik arról, hogy az állattelepeken egy új munkakört kell alapítani: lesz egy ember, aki a baromfik,…..
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.11.20 14:21:29
@vomit: Nos ennek is két oldala van minimum. 1. Valóban jelenik meg sok-sok káros hatású bóvli.
2. A gyógyszergyártó lobbinak nem kell a konkurencia, pláne ha az hatékony és mellékhatás nélküli szereket állít elő.
Sok kicsi sokra megy, minden napra jut egy ilyen húzás. Minden napra egy "lex". Szerencsésebb napokon akár több is. Lassan megtelik a hócipő... Ennyire nagy lehet a káderhiány a Fidesznél, nem nagyon találnak már megbízható embereket? Így a legmagasabb szinten kitalálták,…..
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.11.19 15:51:32
Üdvözlök mindenkit.
Elnézést az offért:
kuruc.info/r/6/69705/. Nos remélem még megérem azt is hogy, "Honvéd áll a Hargitán" :)
Tisztelt Külügyminisztérium, Tisztelt Martonyi János! Kérem tisztelettel, haladéktalanul kezdje meg a 2011. március 15-i nemzeti ünnepünk megünneplésének megszervezését a bukaresti állami Nemzeti Színházban! A megszervezésben szívesen segít országunk volt utazó nagykövete,…..
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.11.17 22:01:31
@Kicsit Karcos: Azért ez a tejföltartó agyagedény nem annyira hülye hogy ne jött volna rá, simán beáldozzák az antiszemitizmus látszatának fenntartásáért. Mondjuk kutyasétáltatás közben garázdák találkoznak vele. Az nem lep meg hogy ebből nem kért.
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.11.17 22:10:29
@ColT: 1918 december. 1 Erdély, Románia része lett:(
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.11.17 22:38:24
@Meleardil Eressea Iluvadan: Most miért? :) Más bandának az ország északi részén lehet pár hónapig királya, azután (na jó ez nem jött be) ?
A Facebook-üzenőfalamat böngészve egy pillanatra azt hittem, a Hírcsárda bejegyzését olvasom, de nem. Teljesen komoly. "Árpádházi Daka József, az Árpád-házi királyok leszármazottja a Duna TV kamerái előtt bejelentette törvényes igényét a magyar trónra! A Felség az…..
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.11.10 21:42:50
@törökszultán: Lehet hogy csak megbotoznak. Viszont ha rosszkedvében lesz esetleg vastagodik a bot és igen bensőséges kapcsolatba kerülsz vele. :D
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.11.10 21:55:34
@Csokis: Pláne tettenéréssel kombinálva:D
Vastagbőr A jogállamért! 2010.11.03 08:31:00
Az Index fotóját máris jelölném az Év sajtófotója címre: Gyurcsány Ferenccel és a háttérben figyelő Nagy Imrével a jogállamért! A Charta újra akcióban lépett, mert most már tényleg itt a diktatúra, nem lopakodik, ott ül a miniszterelnöki székben! A Fidesznek azonban…..
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.11.03 22:04:04
@Horizont: Nézz valami más (modern) rendszert.betiltva.com/new/dr-bikkal-denes-totalis-allam-erdekkepviseleti-allam-munkakamarak-i-resz/ Én mellesleg nem értem az uniós csatlakokozás alkalmából ezt az alternatívát miért nem említették.
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.11.03 22:46:41
@Horizont: Nem feltétlenül értek mindennel egyet ami ott található. Azt viszont érdemes átnézni picit, hogy gondolták valaha másképp is. Aki azt hiszi hogy (csak ez van) az max 20 éves :)
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.11.03 22:47:55
A Human Rights First amerikai emberijogi szervezet 2010-es díját megosztva kapta meg Mohácsi Viktória magyar romajogi aktivista, volt liberális európai parlamenti képviselő és Julius Kaggwa ugandai melegjogi aktivista. A Human Rights indoklás szerint "Julius és Viktória bátor…..
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.10.29 20:45:06
@arlequin: Találó és igaz, csak az a baj hogy az emberek 1-1 részletet látnak és az átlag nem akarja meglátni az összefüggéseket. Okosan van kitalálva az (összeesküvéselmélet,röhögjünk).Magyarország miniszterelnöke, pénzügyminisztere zsidó ember volt akkor amikor elkaszáltak nemzetközileg minket. A rettenetes vád, antiszemitizmus, rasszizmus. Amennyiben csak ez a két ember felszólalt volna arról hogy ez nem lehet mert ők "szabadon választva " e nép vezetői, randa nagy kussolás lett volna. Miért is nem tették? Miért kell mindenáron a Magyar rasszista hírét költeni? Sajnos tudja az a néhány ember aki nem csak néz hanem gondolkodik is.
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.10.29 22:43:44
@maxwell murder: Valóban? Nos a mai helyzetet tekintve én is így látom. Viszont azt talán nem kéne szemérmesen elfelejteni hogy a módszerváltáskor ők is pont annyit tudtak az elkövetkezőkről mint bárki más. A szocialista időkben is volt velük probléma igaz, (nem egyező szocializálódás és kultúra), viszont dolgozott és legalább minimális szinten tanult a többség. Azután nem kaptak munkát, ezzel szemben segélyt és pozitív megkülönböztetést igen. Az indok az volt hogy ez már egy más világ. Nos szerintem az ember világát az ember alakítja. Tudok esetekről amikor pld szabolcsban nem engedtek gyakorlatilag megnyitni gyümölcs aszaló üzemeket. Lett volna munkájuk. Ma már ott tartunk hogy sikerült teljesen tönkre tenni az egész országot, és a Magyar benne a gonosz. Szerintem csak nemtörődöm. Egymás ellen fordítva mindenki, okosan szerkesztett törvényekkel és még ügyesebb média kampánnyal.
A Borsod megyei rendőrség előtt le a kalappal, sok munkájuk ellenére is megőrizték kreativitásukat. Az Uzsoranaptár után most egy újabb közérthető kampánnyal rukkoltak elő. Dr. Csiba Gábor a Borsod-A-Z. Megyei Kórház főigazgató főorvosa, valamint Dudás Péter r. alezredes a…..
Nehéz elhinni, de az Orbán-kormány sorban valósítja meg Gyurcsányék eszement ötleteit. A Tom Lantos Intézet után itt a legújabb, a Népirtás Megelőzési Központ! 2008 nyarán jelentette be Göncz Kinga külügyminiszter két magyarverés között, hogy "Magyarországnak érdeke,…..
A vörösiszap-ügy legfrissebb történései:a védőgát épül, Illés Zoltán sk. vezette fel a nemzetközi sajtót a tározó repedéseit 10 cm-ről bámulni; a MAL Zrt. vezetése bocsánatot kért, tagad valamit és másvalamit megerősít; a slaggal csapatós Bakonyit letartóztatták, Hende…..
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.10.11 20:34:41
@Bonsai99: Nos el kell keserítselek a forint a rendszerváltástól kezdve nincs Magyar kézben. Pontosan ezért voltak a külföldiek számára vásárolható értékpapírok.
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.10.11 21:48:44
@Virág et.: Az állami felügyelet alapból működik minden esetben. Erre vannak a felügyeleti szervek.
Jégvihar(aha csak ez van) 2010.10.11 22:02:06
@Virág et.: Nyilván bármely rendszerben az a fontos hogy milyen mértékű legyen a hatalmi beleszólás és mely esetben.