Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verify

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, már régen tölthető az első két rész, de az USA-ban csak 19-én mutatkozik be a Ripper Street, a BBC új nyomozós sorozata, ami olyasmi, mint a Copper, csak az első öt perc alapján sokkal jobb.    ..
Felvésni a naptárba, a február egyik legfontosabb napja. A Southland pontosan az a rendőrös sorozat, amit mindenkinek javallunk, nemcsak a Kemény zsaruk kedvelőinek, de ők járnak vele a legjobban. Realizmus, összetett szereplők, a címlapokról ismerős bűncselekmények, kézikamerás…..
Most kaptuk az infót, hogy a Viasat március 5-én kezdi el az Éden hotel második évadát, ami hétfőtől csütörtökig, 21:20-as kezdettel lesz látható a Viasat3 adásán. Rögvest utána, 22:20-tól a Viasat6-on Éden Extra címmel jelentkezik egy pikáns jeleneteket is tartalmazó,…..
Az Összeesküvők már a főcímzenével azt sugallja, hogy itt aztán tényleg mindenki hülye, hiszen mi másért erőltetnék a bekatizott Vukot idéző dallamvilágot, amit hirtelen a Metal Lady riffje zár. Aztán rögtön jön Pelle Mariann, és tudjuk, hogy a főcím még csak a…..
Verify 2011.09.20 15:06:34
hogyvolt Aranypart - 1x06 2011.08.31 06:32:00
A tegnapi történéseket nem nehéz összefoglalni egy közepesen bővített mondatban, Levi bebaszott, Pitta bebaszott, a leginkább csontkollekcióra hasonlító Ada ruhában szolizott, Beki meg Niki dolgozni próbált, de csak a kvázi kurválkodásig jutott, a többiek meg semmi érdekeset nem…..
A TNT idei nyarának egyik legérdekesebb újoncának tűnt a partizános-inváziós Falling Skies, a történet az ebben a műfajban megszokott menetrendtől eltérően nem ott veszi fel a fonalat, hogy megjönnek az idegenek, és elkezdik lezúzni a bolygót, hanem ott, hogy ezen már túl…..
Az angol szerint Rosberg lesz a Forma-1 következő nagy durranása, bármikor áttörhet az elithármashoz. "Mindannyian úgy gondoljuk, hogy a legjobbak vagyunk, aki nem így érzi, második lesz. A legjobb Vettel, Alonso és Rosberg. - nyilatkozta az angol a spanyol El Paisnak. - Vettel…..
Verify 2011.06.03 14:19:55
@Gabriel_mtb: hagyd rá, csak hű marad a nevéhez:)
Na, kérem szépen, aki a mostani epizód után is azt állítja, a Trónok harca lassú és unalmas, az hazudik, ez az egy óra konkrétan 22 percnek tűnt a kanapé szélén feszülten üldögélve. Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Cat elkapta Tyriont, most viszont királyvárban (csak egy makett)…..
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
Verify 2011.05.18 11:33:09
A PlayON (leánykori nevén CD Projekt) bátor vállalkozásba fogott: ezentúl nemcsak játékokat, hanem könyveket is ki fog adni, méghozzá a lengyel Andrzej Sapkowski fantasy regényeit. Aki nem tudná: Sapkowski írásai alapján készült a The Witcher című pc-s szerepjáték, aminek a…..
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
A Showtime a Tudorok sikerén felbuzdulva újabb színes-szagos történelmi sorozatba vágta fejszéjét, ezúttal a XV. századot kinézve, pontosabban a Borgiák uralmát, amiről sok jót nem lehet elmondani, ugye. Rodrigo Borgia VI. Sándor néven ült a pápai trónon 11 éven át,…..
A Core Designról a játékosok többségének Lara Croft jut eszébe, a cég leghíresebb játéka ugyanis a Tomb Raider. Az viszont kevésbé közismert, hogy a női Indiana Jonesnak volt egy 8-bites nagypapája is, az előző heti szavazás nyertese, Rick Dangerous. A párhuzam különösen annak…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Verify 2011.04.01 09:38:55
@Éden Robi: nem lehetne ezt érthetően is leírni? :)
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőtől megint a kerékpárosokra fókuszál. A húsvéti időszakot is magábafoglaló fokozott közúti ellenőrzéssorozatban nagy szerephez jutnak majd a szondák.Az országos akció bejelentésénél Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti…..
Igérjük, más témákkal is fogunk foglalkozni a hamis antivírusokon kívül, de ez most egyfelől újdonság, másfelől ezt a hamis programot merő véletlenségből pont E-set Antivírus 2011-nek hívják a keresztségben. Na szóval már több menetben is tollhegyre tűztük az ismert…..
hogyvolt VV4 - 4X96 2011.03.23 15:25:00
Megy itt kérem a sivalkodás meg a picsogás, pedig még csak a katonai hét első napján vagyunk túl, nem szeretem, ha így beszélnek velem, nyifinyifi. Velem éveken keresztül beszéltek így, oszt itt vagyok. Igaz, nem kiképzőtisztek, hanem pénzügyőrök, úgy látszik, aki…..
Verify 2011.03.23 15:47:16
Egy olvasónk küldött egy kérdést a Való Világ párbajaival kapcsolatban, mi meg készségesen közzétesszük, nehogy pusztába kiáltott szó legyen belőle. Kommentekben várjuk a megoldásokat.Üdv!A valóvilág szombat esti párbajával kapcsolatban akadt egy kínzó kérdésem, olvastam…..
Verify 2011.03.02 15:53:40
@Rango: na én is pont ezt gondolom Olikáról:)
IDDQD Heti retro: Warcraft II 2011.02.17 15:30:00
Jól megszívattam magam a múltkori szavazással, sokáig nem tudtam, hogy a Doomra vagy a Warcraft II-re készüljek. Ráadásul mindkettő igen ismert és szeretett játék, olvasói elvárások az egekben, omg, omg. Végül a Warcraft II nyert, aminek a történetéről egyébként meglepően…..
Verify 2011.02.23 15:54:27
comment:com A nap képe(i) 2011.02.16 10:30:00
Az amerikai Nagy Ő (The Bachelor) három csaja a Sports Illustratednek vetkőzött egy sort.   ..
Verify 2011.02.16 14:36:58
Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a Fringe szénája nem áll valami fényesen. Az idén újra elköltöztetett sorozat az új időpontban, pénteken két nagyszerű estét produkált, de aztán jött a visszaesés, és máris konganak a vészharangok. A Fox a Dollhouse és a Terminator után…..
hogyvolt VV4 - 4X63 2011.02.16 13:15:00
A Valentin nappal önmagában ki lehetne kergetni a világból, a szívecskét szorongató plüss egerekkel, villogó szőrös állatkákkal meg az aranyáron kínált vörös rózsákkal együtt, biztosan bennem van a hiba, a nettó három kilónyi virágcsokrokkal sem tudok mit kezdeni, mi vagyok…..
Verify 2011.02.16 13:40:55
hogyvolt VV4 - 4X57 2011.02.10 15:30:00
Esküdni mertem volna, hogy Olivér nem Bécit, hanem Gigit hívja párbajra tegnap este, kénytelen vagyok belátni, hogy annyi eszem van, mint Szandikának. Balázs felsőjéről akkor sem lennék hajlandó egy szót sem írni, ha kényszerítenének rá, úgyhogy térjünk a lényegre. Éjszaka…..
Verify 2011.02.10 16:17:42
Van az ABC-nek ez a V című remake-je, amivel semmi baj nem lenne, ha nem venné magát komolyabban az Elnök embereinél is, pedig igazán nincs miért, hiszen emberbőrt hordó gyíkokról szól a sorozat, ugye. Míg a Chucknak kiválóan sikerült a nyolcvanas évek kissé giccses…..