Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyikos János (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiváló opció a meccsek online közvetítése a halandó juzereknek, akik valamilyen okból kifolyólag nem rendelkeznek előfizetéssel. Éppen ezért volt szimpatikus húzás az amúgy visszataszítóan agresszívan nyomuló DigiTV-től a Debrecen sorsdöntő estéjének netes streamje - mivel…..
Nyikos János (törölt) 2009.08.21 01:03:26
@andreeew: 10 dollárért
Nem kis különbség, hogy úgy megy-e az ember a legnagyobb magyar amerikaiautó-találkozóra, hogy csak úgy elmegy, vagy hogy vesz magának egy 1968-as izomautót, és úgy megy el. Utóbbi esetben ugyanis kicsit beleássa magát a történelembe, és akkor úgy jár, mint én: nem azt játja,…..
Terézváros polgármesterének igenis igaza van! Be kell zárni mindent este tízkor! Én megmondom az őszintét, nagyon sokszor gondolkoztam azon, hogy valamit csinálni kellene most már. Mert mégis, mi az, hogy jönnek ide ezek az emberek, és zajonganak, hallgatják a zenét, meg lent ott…..
A Hír TV azzal csinált hülyét magából pénteken, hogy a Híradóban főhírként a rigójancsi áfája körüli zűrzavart mondta be. Mert ha a csokis sütemény az egykori cigányprímás nevét viseli, akkor 25% az áfa, ha viszont csak körülírják, akkor 18%.Mire utal ez az egész? Vajon…..
Nyikos János (törölt) 2009.07.20 05:45:15
A tapasztalatok szerint a kerékpárbalesetek felelősei szinte kizárólag a személygépjárművek és teherautók vezetői, akik nem figyelnek kellően a kanyarodás során - állítja a területen jártas ügyvédünk. Nagy Péter szerint az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban keresték meg…..
Nyikos János (törölt) 2009.05.12 01:21:48
@flimo13: javallom a saját szádat, addig se beszélsz biciklis dugókról hülyeségeket.
Nyikos János (törölt) 2009.05.12 01:23:10
@Közöd??: tessék, le se kell profiloznotok, nem mintha nehéz lenne, vakvarjú
pink75
Pesti Gonzo Tejbár 2009.03.23 02:13:00
Avagy színmű két szereplőre, hat sörre Ballagok át a Blahán, mikor odaszól egy kurva: - Szia! Nem hagyom kétségek közt, visszaköszönök: - Szervusz! Megyek tovább. Akar még valamit mondani, hallom a távolból, de én csak köszöntem, megyek tovább. Aztán odalép egy punk…..
BKV Figyelő küldte be ezt a képet. Ezúton gratulálunk a boldog szülőknek, akik ilyen értelmes kisfiút, kisjányt hoztak a világra, akinek mániákus hajlamait firkával kell kitöltenie ..
hángörienidiocc Végre vége van 2007.08.15 16:51:00
Mármint a Szigetnek. Azt hiszem ez volt az első év, hogy örülök ennek és az utolsó év, amikor huzamosabb időt töltöttem kint. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ezt fogom mondani, de hiányoznak a mindig részeg és állandóan kéregető pánkok. Nem szerettem őket, amíg ott…..
w Re: Hol nemzet süllyed el 2007.08.14 20:57:00
Olvasói levél ritkán fordul itt elő, kiváltották részben a kommentek. Ezt most mégis közlöm. Azért is, mert mikor legutóbb végigkattintgattam a wiwet, meglepődtem kissé. Azon, hány volt osztálytárs, ismerős, évfolyamtárs távozott külföldre. Sokan egyértelműen jelzik: nem…..
w Operation Fospumpa 2007.08.10 06:00:00
Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba,…..