Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hát, ez gáz

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                                                         Megállapodtunk, hogy együtt töltjük a hétvégét a férjem egyedülálló munkatársával és kisfiával. Mivel nyitott esemény lesz a közös kolléganő esküvője, elhatároztuk, hogy elmegyünk vele arra a szertartásra. Kellemes…..
hát, ez gáz 2015.09.30 13:40:35
tumblr  5 napos tisztító zöldség-gyümölcs kúra A kúra ideje alatt kizárólag gyümölcsöket és nyers, párolt, főtt, grillezett vagy sütőben sült zöldségeket fogyaszthatsz (kevés olívaolajt vagy szőlőmag olajat használhatsz). Napjában többször egyél kis mennyiségben változatos értékes…..
Viktor kisgyerekével utazott, s miközben a MÁV egész jól teljesített, az utasok már kevésbé. Kíváncsian várjuk, hogy csak a magyar utasok viselkednek így, vagy ez mindenhol általános jelenség? Sziasztok! Tegnap a másfél éves kisfiúnkkal utaztunk Budapestre, oda-vissza…..
Olvasónk azt nehezményezi, hogy sokan túlköltekeznek és utána panaszkodnak, hogy elfogyott a pénzük. Ti beosztóak vagytok? Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi témákban várjuk a…..
hát, ez gáz 2015.03.15 13:38:50
@para_noir: ?
Te nagyon el vagy tévedve, ember!
Szerinted nem a tulajdonosok szúrták el, akik felelőtlenül kezelték más emberek pénzét???
Vannak emberek, akiknek teljesen kínai a pénzügy, ezt el kell fogadni. Van aki ehhez ért, van aki ahhoz. Ezek az emberek nem tehetnek mást, mint elfogadják amit egy befektetési tanácsadó javasol nekik, ennyi. Nehogymár még ők legyenek a hibásak, mert pár kapzsi fasz jónak látta más emberek pénzével játszadozni.
Persze, meg lehet kérdezni több tanácsadót is, ez tény, de tudod ha az orvos azt mondja, hogy náthás vagyok, nem megyek a pulmonológiára, hogy tuti tüdőgyulladásom van.
hát, ez gáz 2015.03.15 13:47:38
@para_noir: Tudod elég sokan vannak ebbe az országba, akik nem tehetik meg, hogy napi 12-14 órát dolgozzanak + további 2-3 órát utazzanak azon egyszerű oknál fogva, hogy családjuk van. Nyilván a szükség nagy úr, ha kajára kell bármit bevállal az ember, de ha nem kajára kell, akkor legtöbben a család mellett döntenek. Azt gondolom nem kell magyarázni, hogy miért. Aki mégis inkább dolgozik, jó esélye van egy fincsi kis válásra, illetve hogy pár év múlva arra ébred, hogy a gyerekei simán elmennek mellette. Tudod, sok mindent megvehetsz pénzért, szeretetet nem... a gyereked szeretetét sem.
A cím igazságtartalmáról rögtön meg is győződhetünk, hiszen a Rich Kids az Instagramon előszeretettel tárja a „pórnép” elé életét, így most azt is, hogyan telt a nyári szünet. Kell hozzá gyomor. A rongyrázás magasiskoláját mutatják be a dúsgazdag papával és…..
hát, ez gáz 2014.08.28 12:01:34
@átlagállampolgár: Mindenkit nem lehet megetetni, ez egy nagyon rossz érv, hogy milliók halnak éhen.
Ha gazdag lennék, én bizony megengednék magamnak egy kis luxust, nem mennék csak azért a Balatonra nyaralni, mert mások szegények. Sőt, Eszembe se jutna Suzukit venni, amikor Ferrarim is lehet.
Amúgy meg miből gondolod, hogy az éves költségvetésből nem jut jótékonyságra? Ja, hogy az "ilyenek" nem szoktak... Miért kell bizonygatni magunknak, hogy lehet, hogy ő gazdag, de értéktelen, én sokkal jobb vagyok?
hát, ez gáz 2014.08.28 12:07:40
@Before: Szerintem egyszerűen csak képeket töltenek fel, mint más fiatalok is. Az ő szintjükön/ ismerettségi körükben ez nem feltétlenül felvágás, hiszen gazdag barátaik vannak, akik ugyanilyen képeket posztolnak. Ezek a fiatalok ebbe nőttek bele, neki ez a természetes.
hát, ez gáz 2014.08.28 16:28:51
@Before: Van köztünk valaki, akiről még soha nem készült olyan kép, amin egy üveg piával, autóval vagy bármi mással pózol, esetleg behúzza a hasát, vagy egy medencében feszít?
„Eltüntette azokat a cuccokat, amit a volt nőjétől kapott és minden nap érezteti velem, hogy mellettem van” – eleinte úgy tűnik, hogy a pasi jó útra tért és végre teljesen elfelejtette a korábbi nőt. Most ott tart, hogy hol dicsekszik a jelenlegi barátnővel, hol meg látni se…..
A csaj nem egyedül érkezik a találkozóra, ami annyira kikészíti Posztolónkat, hogy hamar távozik is. Másnap a hölgy bevallja, nem úgy fogta fel, hogy akkor ők éppen randiztak volna. Hogyan tudja egy pasi világosan kifejezni a szándékait egy olyan nő felé, aki nem veszi az adást,…..
hát, ez gáz 2013.09.03 23:31:39
@kriki: szvsz ha egy férfi találkára hív egy nőt anélkül, hogy a baráti viszony konkrétan kimondásra került volna, igen, az egy randi.
Engem még sose hívtak úgy randira, hogy "randizunk?". Úgy viszont már annál inkább, hogy "eljönnél velem ebédelni, kávézni, libegőzni, stb?".
Nem akarok a pesszimista párterapeuta szerepében tetszelegni, de képtelen vagyok szó nélkül hagyni a környezetemben látott párkapcsolatok aggasztó kiüresedését. Nyilván nem egy új keletű jelenségről van szó, pusztán arról, hogy így 30 körül óhatatlanul is elemezgetem azokat…..
hát, ez gáz 2013.08.24 02:52:14
@Androsz: ezzel a gondolattal együtt teljes a poszt.
Bizonyára te is találkoztál már életed során (naponta 5 x) az olyan beszólásokkal (esetleg te magad is gyártod), amelyek mások fizetésére irányulnak. Ezt hívják a nagy „magyar kereseti antipoly”-nak. Szabályai rendkívül egyszerűek: mindenki köcsög, aki többet…..
hát, ez gáz 2013.07.23 15:58:53
@Tomasz_a_gozmozdony: ez a kapitalizmus. Megcsinálod ennyiért is? Meg. Akkor az IKEA miért fizetne többet?
Persze beszélhetünk tisztességről és emberségről, meg korrektségről, de aki nyereségesen akar üzeltetni egy vállalkozást, az csak a puszta számokat nézi. Főleg ilyen adók, járulékok és üzemanyagárak mellett. A 27%-os áfáról már ne is beszéljünk.
Sajnos túl sok lett már ellopva a közpénzből ahhoz, hogy ezen varázsütésre lehessen változtatni...
Tisztelt Munkahelyi Terror Jog!Szeretném a segítségét kérni az alábbi ügyben, mivel teljesen tanácstalan vagyok és tehetetlennek érzem magam.2013. február 19.-től kezdem dolgozni egy XV. kerületi telephelyen, mint vagyonőr. Felvételkor, 2013. február 18.-án a vagyonőri cég…..
hát, ez gáz 2013.07.23 03:26:38
@rug82: Hogy te mekkora bunkó vagy!
Azt hittem, a kavics vagy nem kavics kérdés csak a játszótereken okoz komoly problémát, de most Újbudán új frontot nyitottak neki. Én a magam részéről egyáltalán nem tartom hülyeségnek a parkokba telepített kavicsos ösvényeket (igaz szandállal a lehető legrosszabb burkolat), de…..
Drága búcsúajándékot ad Orbán Viktor - a budapestiek nevében és kárára - Pokorni Zoltánnak: a nagypolitikából távozó XII. kerületi polgármester a miniszterelnök által szignált kormányhatározat szerint megkaphatja a Normafát, hogy oda - régi álmát megvalósítva -…..
hát, ez gáz 2013.07.22 02:38:03
@consul: én, mint budapesti sérelmezem azt, hogy minden talalattnyi zöld területet elvesznek tőlünk.
Ez nekem nem hasznos. Nem szeretnék a gyermekeimmel kilómétereket utazni, hogy megmutassam nekik, hogy milyen a természetben tölteni egy napot.
hát, ez gáz 2013.07.22 02:51:06
@consul: számomra az lenne hasznos beruházás, ha pl. végre felújítanák a 3-as metrót és az 1-es villamost, stb... Ha megszűntetnék a Keleti pályaudvarnál immár 5 éve uralkodó áldatlan állapotokat, ha az orvosnál a váró nem ázna be egy kisebb esőtől, stb.
Persze aki a luxusautójából szemléli a tömegközlekedést és magánklinikára jár gyógyíttatni magát, annak nyilván fontosabb egy sípálya, ami ráadásul a terület adottságai miatt még gagyinak is számít.
Sok érdekes, egyedi, jól átgondolt villamosszínezést láttunk már különféle villamosokon, az utóbbi időben ugyanis már nem csak a gyártó cég dizájnerei dolgoznak a járművön, hanem részt vesznek más területről érkezők is, grafikusok, divattervezők, formatervezők. Az…..
hát, ez gáz 2013.07.22 02:27:04
Már állnak az új jegykiadó automaták a Nyugati pályaudvaron. A négy új gépet a korábbinál frekventáltabb helyre, a csarnok közepére sikerült elhelyezni. Így a körút felől érkező utasoknak is útba esik, és nem kell a fél pályaudvart megkerülni, ahogy arra korábban volt…..
Nappal legfeljebb valami kis firkának tűnnek, éjjel azonban előtűnik valódi arcuk. Senki ne gondoljon nagy világmegváltásra, olyan témák jelennek meg, mint mondjuk egy gyermekbútoron vagy egy játékkockán. Nem újdonság - a videóban azon lelkesedik valaki, hogy milyen klassz, amikor…..
hát, ez gáz 2013.07.17 04:55:04
Három éve költöztem el Monorról, néha még megfordulok ott, elképesztő, hogy a belváros milyen változásokon ment keresztül! Csodaszép lett! Már csak azt a lepukkant kocka áruházat kell elbontani a főtérről, és kész van.

@embertelen brambertalan: én a te véleményeddel is azonosulni tudok, a külvárosban is van még mit csinálni... Én is sokat bosszankodtam, hogy egy kis eső miatt a bokáig érő sárban kellett egy háztömbön át dagonyáznom.
Remélem hamarosan eljutnak a külvárosba is a munkákkal!
Ha szép nagy kertes házunk lenne, lenne benne két fürdőszobánk, amelyek egyike biztosan gyerekfürdő lenne. Színes lenne, ötletes, játékos, de mindenekelőtt személyre, azaz gyerekre szabott. Nem lenne szükség dobogóra, hogy elérjék a mosdót, de még a szűkítőt is…..
A város - csak úgy tippelek - 80% betonból, kőből, fémből és üvegből épül fel, a maradék kevés hányadban pedig van ugyan némi élő növényzet, de az mindenképpen kevés. Hogy mégis meglegyen az urbánus természet illúziója, szokás fasorokat, parkokat, apróbb gyepes…..
hát, ez gáz 2013.07.16 10:55:16
@Hurrá Torpedó: én úgy tudom, hogy egy fa csak akkorára tud nőni, mint amekkorára a gyökere.
Ahogyan egyre többet foglalkozom a politikával (a gazdaság miatt), és közeledünk a választási kampányok szezonjához, egyre inkább leszek kétségbeesett, hiszen a demokrácia hazájában nincsen valós választási lehetőségem, alternatívám. Engem nem győz meg, hogy azt mondják,…..
hát, ez gáz 2013.07.15 23:43:37
@Misi56: de, pont ez a lényeg, hogy ki, mennyit lop!
Lépjünk már ki ebből a kommunizmusból ittmaradt csökött gondolkodásból, és ne legalizáljuk ezzel a belenyugvó hozzáállással a lopást!
Ember! Én azért a pénzért kőkeményen megdolgoztam! Becsülettel befizettem a közösbe, amit kellet, joggal várhatom el, hogy ne magáncélokra költsék el az arra felhatalmazottak.
Értsd meg, a kormány nem juttat a népnek, hanem ÚJRAOSZTJA az adóforintjainkat!
Lehet, hogy naív vagyok, de nekem semilyen szinten és nagyságrendben nem fér bele a lopás, és hiszem, hogy vannak még akik hasonlóan gondolkodnak!
Manapság sokaknak csípőből jön a reakció, mikor bármilyen hitellel kapcsolatos hírt, ne adj' isten, ajánlást látnak, olvasnak, hogy "mit képzelnek ezek", "a bankárok tették tönkre az országot", "rabszolgasorsba taszítanak a drága hitellel", stb. Lehetne napestig ütköztetni itt az…..
hát, ez gáz 2013.07.12 01:18:46
@kicsihuszárnő: 130 m2-en is elfér három wc és fürdő. Igaz, hogy egyben, de mivel három van, ez nem okoz ütközési problémát.
Sőt, még két kisebb gardrób szoba is. Ez egy öt tagú családnak kényelmes.
Persze ki mihez szokott, de lyuknak semmiféleképpen nem nevezném.
A szocpolt nem a milliárdosoknak találták ki.
Folytatjuk tipprovatunkat, melyben a hátizsákok és sportcipők után most a rövidnadrágoké a főszerep!Végre beköszöntött az igazi nyári idő és ilyenkor bizony nem mindenki tud megmaradni a hosszú nadrágban, inkább rövidnadrágra vált, hogy egy fokkal elviselhetőbb legyen a…..
hát, ez gáz 2013.07.09 11:32:54
@geucsa: nem, nem a nadrág hossza a gáz.
A színe, a mintája, a szabása... Az összhatás.
Szomszéd Bélácskán jól állnak az ilyenek egy cuki oldaltáskával, szépen hangsúlyozza a gömbölyű fenekét. Ő bevallottan az azonos neműekkel múlatja az időt. Nincs ezzel baj, de a FÉRFIAK mit vegyenek fel?
Természetesen a pornóipar is felfigyelt a magyar úszósport jelenleg legjobban eladható termékére, a szexkönyv-írónővé avanzsált Szepesi Nikolettre, aki röptében a legyet is leszopta, már ha hinni lehet a könyvének, amivel nyolcmilliós gázsit tett zsebre eddig. A Blikk infója…..
hát, ez gáz 2013.07.09 02:45:45
@tengertigrise: jaj hagyd már ezt a feminista dumát, ez már 10 éve is ciki volt és közhely...

Elég szomorú, hogy még mindig vannak, akik úgy gondolják, hogy menő, ha egy pasi skalpvadász. Ugyanolyan gáz, mintha egy nő csinálja.
Ez magával szembeni igénytelenség.
Az, hogy ezt még le is írja, az egyszerűen minősíthetetlen.
De az, hogy van aki még pénzt is ad azért, hogy ezt olvassa, az meg a legalja...
Mint egy olyan ember, aki részt vettem a Pride-on és önkéntesként segítettem a felvonulás lebonyolítását, illetve magam is elhagytam a Pride helyszínét és láttam azt, hogy mi folyik a környéken, úgy érzem, hogy muszáj írjak pár sort mielőtt az egész közvélemény az egész…..
hát, ez gáz 2013.07.09 02:26:45
@Éhes_ló: te jó ég...
Ilyenkor kicsit szégyelem magam, hogy egy az anyanyelvünk...
Szerintem a társadalom nevében ne nyilatkozz többet. Ez egy vékony szélsőséges réteg véleménye. Vagy inkább böfögése.
Gáz.